Колеги, неокортексът започна да изплясква и има нужда от разтоварване. Реших, че ми се стреля. Като всеки уважаван "пич" не искам да ида на ново място и да гледам като изгубен в превода. Можете ли да ми обясните всичко свързано със стрелянето. Цени. Инструкции. Какво оръжие да избера за мен и жена ми. Примерно стрелбището на ДАИКС....
/ако има тема, някой да даде линк....не успях да се преборя с търсачката/
Стрелбище в Пловдив. Къде мога да пострелям? Цени. Инфо
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Стрелбище в Пловдив. Къде мога да пострелям? Цени. Инфо
http://vipguns.bg/plovdiv/bg/kontakti/kontakti.html
Вчера минах покрай него и ми направи впечатление че и в Пловдив има
Вчера минах покрай него и ми направи впечатление че и в Пловдив има
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
за вип-а специално - ако си с голяма ръка не се подлъгвай по малки пистолети, че е доста неудобно. На мен лично берета 92FS най-добре ми легна и го чувствам най-удобен, а съм пробвал почти всички 9мм. Не се разхождай без шлемофон много, че болят ушите, особено в малък комплекс. И като се разхождаш с пистолета гледай цевта да сочи надолу 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Чефко, виж във випа, щом го имате в Пловдив. Заплаща се на "патрон", т.е наем пистолет няма. Плащаш си и мишените. Носете си личните карти. Шлемофони са задължителни, очила също е добре да си сложиш.
Пистолети които препоръчвам са - преди всичко НИЩО РУСКО !!! Много са далече от модерните оръжия, не си заслужава труда да стреляш с тях.
Минаваме на 9Х19. Пробвай Walther P99, Glock 19, Sig Sauer SP 2022, Heckler&Koch W230 (тук може и да бъркам модела, ще се коригирам по-късно)
Вземи постреляй и с .22LR (22 калибър). Цената варира м/у 10 и 15стотинки. Взимаш една кутийка 50 патрона и си пукаш на воля. Тук вече с пистолетите е по-сложно. Задължително пробвай Walther P22 и Beretta Cheetah. Ако имат може и Sig Sauer Mosquito или някой Ruger.
За десерт пробвай Desert Eagle... .44 mag Патрона по спомен е около 4лв, но си заслужава приживяването
за въпроси съм насреща
ПП : за жената задължително вземи да пощрака с 22 калибър
Пистолети които препоръчвам са - преди всичко НИЩО РУСКО !!! Много са далече от модерните оръжия, не си заслужава труда да стреляш с тях.
Минаваме на 9Х19. Пробвай Walther P99, Glock 19, Sig Sauer SP 2022, Heckler&Koch W230 (тук може и да бъркам модела, ще се коригирам по-късно)
Вземи постреляй и с .22LR (22 калибър). Цената варира м/у 10 и 15стотинки. Взимаш една кутийка 50 патрона и си пукаш на воля. Тук вече с пистолетите е по-сложно. Задължително пробвай Walther P22 и Beretta Cheetah. Ако имат може и Sig Sauer Mosquito или някой Ruger.
За десерт пробвай Desert Eagle... .44 mag Патрона по спомен е около 4лв, но си заслужава приживяването

за въпроси съм насреща

ПП : за жената задължително вземи да пощрака с 22 калибър

Последна промяна от Ludia на Пон 17 яну 2011 17:09, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Влади, аз хубаво ще взема ЛК, ама женичката.....значи има
ограничения 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Влади, аз хубаво ще взема ЛК, ама женичката.....значи имаограничения
не, няма

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Какво е шлемофон? Ще развали ли прическата на мацката? Плаща ли се за него още? Мацките кефят ли се като стрелят?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Какво е шлемофон? Ще развали ли прическата на мацката? Плаща ли се за него още? Мацките кефят ли се като стрелят?
това са едни наушници които заглушават изстрелите. Не се плащат. А за прическата.... дай снимка за да преценя дали ще й се развали

И да, мацките се кефят като стрелят

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли кой да ни научи да стреляме, щото аз съм като в небрано лозе... 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Има ли кой да ни научи да стреляме, щото аз съм като в небрано лозе...
в казарма не си ли ходил бре?

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Има ли кой да ни научи да стреляме, щото аз съм като в небрано лозе...
Да задължително има инструктор и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО му кажи че стреляте за първи път... Нищо срамно няма в това да питаш. Нека ви обясни начина на действие на оръжието и техниката на безопастност ! Слушай внимателно, полезно е човек да знае как се борави с огнестрелно оръжие...
ПП : що направо не дойдете до софия да направим една групова стрелба ?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
ВикторЙе, казармата ме пропусна.....
много учих....
Владо, мързи ме и в черния дроб да карам чак до СФ...ако ще и лично стрелбище да имаш

Владо, мързи ме и в черния дроб да карам чак до СФ...ако ще и лично стрелбище да имаш

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
За жената препоръчвам нещо с по-ниска скорост така че да няма изходяща дупка
.. само внимавай че има камери навсякъде... ама като ти е за сефте винаги можеш да кажеш че си забравил за патрона в затвора 
П.С.
Друг вариант пък е нещо по-мощно и да вземеш в комплект тъщата и жената.. само ще трябва да гледаш да са в редица

П.С.
Друг вариант пък е нещо по-мощно и да вземеш в комплект тъщата и жената.. само ще трябва да гледаш да са в редица

До стадион Ботев,казва се "Тракия" в бялата сграда на бул.Източен.Пробвай като за начало с Макаров или ТТ (Тулски Токарев,по-тежък е,но е военен с дълга цев),един пълнител с бойни патрони е някъде към един лев 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
godfadar написа:До стадион Ботев,казва се "Тракия" в бялата сграда на бул.Източен.Пробвай като за начало с Макаров или ТТ (Тулски Токарев,по-тежък е,но е военен с дълга цев),един пълнител с бойни патрони е някъде към един лев
как можеш да го караш да стреля за първи път с руско оръжие ?! искаш да намрази стрелбата ли....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”