даже и нотариялен акт си имам вече
Panasonic или fujicu General
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Panasonic или fujicu General
След година и половина чакане най накрая апартамента ми е готов,
та както се досещате ще трябва да монтирам 2 климатика/инвертори/ става въпрос за марките които съм написал обаче продължамам да се чудя ........ та да видя вие какво мислите
Re: Panasonic или fujicu General
щом търсиш инвертер, предполагам ще го ползваш и за отопление, когато аз трябваше да избирам такъв вариантите бяха:
1. Mitsubishi
2. Panasonic
взех втория заради кинтите тогава, но и той си върши чудесно работата, отоплява 60 кубика помещение вече 4-та година без проблеми, досега не се е плашил от студ. За втората марка, която ти си ибрал нямам мнение ..
и честито за къщурката
1. Mitsubishi
2. Panasonic
взех втория заради кинтите тогава, но и той си върши чудесно работата, отоплява 60 кубика помещение вече 4-та година без проблеми, досега не се е плашил от студ. За втората марка, която ти си ибрал нямам мнение ..
и честито за къщурката
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Решението на твоя проблем е колегата Лъчо.
Тъкмо е и в твоя регион.
Предлага може би най-доброто на българския пазар, стига да не искаш да минеш по тънката лайсна.
Представител е на ClimaCom, а те пък са изключителен дистрибутор на Mitsubishi Electric за БГ.
www.climacom.com
Пращам ти телефона му на ЛС.
Тъкмо е и в твоя регион.
Предлага може би най-доброто на българския пазар, стига да не искаш да минеш по тънката лайсна.
Представител е на ClimaCom, а те пък са изключителен дистрибутор на Mitsubishi Electric за БГ.
www.climacom.com
Пращам ти телефона му на ЛС.
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.condex.bg/ това също е вноситеел на митсубиши
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:http://www.condex.bg/ това също е вноситеел на митсубиши
Да ама като се загледаш, ще забележиш "малката" разлика, че внасят Mitsubishi Heavy, a не Mitsubishi Electric
@kokovanev
Нашите групи нямат време да се занимават с климатици, които не са закупени от нас, но се обади - ще те насоча към хора, които ще ти свършат работа.
За автоклиматици в Плевен е най-добре да се обърнеш към ПолюсТМ - имат най-голям опит и техника.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”