На какво може да се дължи това ?
Напълно сериозен съм
IceHeart написа:Еми колега, за друг път трябва да знаеш че трябва да го държиш в хладна стая около 0 градуса, или в хладилника, с някой чекмедже, но не и във фризера! То за това е гръмнало, шот е било на стайна температура!
Толко ли не ти текна, да му биеш една спринцовка и да му изсмучеш мозъка, и после с гипсче да замажеш и да си го запазиш!
hooligans написа:IceHeart написа:Еми колега, за друг път трябва да знаеш че трябва да го държиш в хладна стая около 0 градуса, или в хладилника, с някой чекмедже, но не и във фризера! То за това е гръмнало, шот е било на стайна температура!
Толко ли не ти текна, да му биеш една спринцовка и да му изсмучеш мозъка, и после с гипсче да замажеш и да си го запазиш!
Нали на великден трябва да се счупи за да види какво е вътре?
Моито винаги е стояло на стайна температура и никога не е имало проблем
SpeeDLine написа:така .. не за първа година великденското яйце стои от единия великден до другия но обикновено като постои много време става твърдо, а това беше течно ... явно не е билко сварено добре ...
Но гърмежа по- скоро ме учудва ...
SpeeDLine написа:..
Но гърмежа по- скоро ме учудва ...
bigmiro написа:Незнам за вас, но аз държа 2 яйца от великден до другия великден всяка година. По принцип първите яйца се боядисат червени и с тях се търкат бузките на децата,за здраве, докато не са изсъхнали.Това си е български народен обичай! Обичая мисля, че е езически! Имам си 2 дечица и за това са 2 яйца и до сега не са ми гърмели и не са се разваляли, което е добре... защото поверието гласи, че както яйцата са здрави, ще са здрави и децата през цялата година! Нямам идея защо са гръмнали, но обяснявам за хората, които не доумяват, защо се държат боядисани червени яйца цяла година!
hooligans написа:Нали на великден трябва да се счупи за да види какво е вътре?
Моито винаги е стояло на стайна температура и никога не е имало проблем
IceHeart написа:Толко ли не ти текна, да му биеш една спринцовка и да му изсмучеш мозъка, и после с гипсче да замажеш и да си го запазиш!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта