Писна ми да гледам теми от типа: "Изпрах си стелките? Какво масло да си сложа? Каква крушка за мигачи? "
Писна ми и да гледам едни и същи клипчета ....онова клипче с баба ти с МК3-ката, няма ли скоро пак някой да го пусне като цяла тема.Писна ми да гледам теми в тунинг разделите на коли със сменени едни фарове и стопове.Писна ми да гледам псевдо тунери , да се зъбят на вече доказали се хора, хора с успехи на национално ниво, НЕ НА ЛОКАЛНО ИЛИ ФОРУМНО.Писна ми да гледам теми в ОФФ-а с наклона на оная работа на автора. Писна ми да гледам и теми тип Лична Драма за измамници. Колко бяха набедени за такива, а в крайна сметка не беше така? Писна ми да гледам обяви с по едно изречение и телефонен номер (като отидете в магазин стоката се вижда , нали?)....
100% изпускам и други неща, от които ми е писнало и не само на мен!
ПП: за много от горе изброените има ТЪРСАЧКА (не е кой знае колко сложно), ако се използва, няма да има толкова shit в този Форум!!!
Писна ми!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Писна ми!!!
Последна промяна от Калоян Крумов на Чет 27 яну 2011 20:26, променено общо 1 път.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Писна ми!!!
и на мен и на мен 

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
един съвет и повярвай ми не се заяждам
заеби форума за известно време
намери си друго интернет занимание
заеби форума за известно време

намери си друго интернет занимание
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
И на мен баце ми писна+повтарящи се вицове и тунинг освен с тези промени и със спортно окачване да добава,ма кво да напраа,дреме ми на половера,като ме дрзни просто си изключвам компа и те така

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Нормално е всеки да се "изсира" някъде...
Неможеш да го спереш!След тия дето са се пучили ще дойдат още,които ще цапат след тях!
Така че няма как да стане!Както колегата btamilko каза - намери си някакво занимание...
Неможеш да го спереш!След тия дето са се пучили ще дойдат още,които ще цапат след тях!
Така че няма как да стане!Както колегата btamilko каза - намери си някакво занимание...
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Защо ли съм спрял да пиша, сядам да разгледам и това е! 

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
това е форум на автомобилна марка темите,въпросите и мненията са малко или много свързани с нея
-
- Автомобил:
- Двигател:
Що се ядосвате за глупости ... 

- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
tdi fen написа:това е форум на автомобилна марка темите,въпросите и мненията са малко или много свързани с нея
Няма две думи!Но все пак неможе теми като "Бисери от форума" и т.н да ги няма...
Все пак трябва и да се забавляваме...
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Напротив ,супер си е
Не е скука !

- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
Коки,що се кахъриш?Човешко е да зададеш въпрос пред голяма аудитория;..абе дали не ми е изгоряла крушката???;
Не се ядосвай,дилема си е ;...Бах къв тунинг ше стане ка'т си запълня бронИята и свалА мигачлетата долЕ...;
Една идея от мен..Да запалим наргилетата,да оставим някой бдящ мод да клъвне темата и да запушим благо и спокойно....

Не се ядосвай,дилема си е ;...Бах къв тунинг ше стане ка'т си запълня бронИята и свалА мигачлетата долЕ...;
Една идея от мен..Да запалим наргилетата,да оставим някой бдящ мод да клъвне темата и да запушим благо и спокойно....

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Коки, батко, мацко, пиле, любими мой бармане! Няма смисъл да се впрегаш брат. Свиркай си, направи си една жаба кажи ми наздраве по скайп-а, и ги остави другите на мира, да си правят кот си знаят. А ко ша стане ако баба беше мъжка? ще я оставим за петъчна тема
Дишай братле!

Разни хора,разни интереси....
Споко бе...
Това дето го казва batmilko е найстина полезно.Заниманието може и да не е в интернет.
Поздрави!
Споко бе...
Това дето го казва batmilko е найстина полезно.Заниманието може и да не е в интернет.
Поздрави!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Взе ми думите от клавиатурата просто,вече съм спокоен че сме 2ма със същите възгледи,само дето аз ще добава ,че ми писна от селски курви...
Готин Форум

Готин Форум

Върни се в “ОФФ-Топик - други”