Поредния измамник в форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Escap3
Автомобил: 280hp TDI
Двигател: 1Z

Поредния измамник в форума

Мнениеот Escap3 » Пет 21 яну 2011 22:09

Добавям и аз още един измамник - tuning8315 memberlist.php?mode=viewprofile&u=167628 и "metalis8999" в tuning.bg! Опита се да ме прецака с преебано ДВД по ЕКОНТ а после излизаше с номера че незнаел и било на негов приятел, ослушваше се и не изкаше да си вземе парите няколко дни, с 300 лъжи и досаждане си го взе но явно защото се е намерил друг купувач и му писна да му досаждам, защото обявата си седеше а когато парите ми дойдоха в ЕКОНТ в обявата пишеше пак ПРОДАДЕНО защото е намерил друг купувач !
А пък предималко най-нагло ми казва по скайп какво става с 10те лева който се набил че съм му го върнал счупеното ДВД :beat_butt2 понеже уговорката ни била такава аз да му ги върна, наистина така му казах, но за да си вземе ДВДто защото парите си ми трябваха а той не изкаше да си го вземе, а редно е той да ми плати мойте пари за доставка, че ме наби с счупеното му ДВД което ми беше пратил дори и с срязани кабели и купих букса за да го свържа и като го свързах - ХОП врътката за увеличаване не работи а дисковете прескачат ли прескачат!

Понапазвайте се че има още обяви в форума за някакви други работи, CD-та, Двигател и една циганска сиера!!! scare

Последна промяна от Escap3 на Пет 21 яну 2011 22:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sno
Автомобил: Голф 4
Двигател:

Re: Поредния измамник в форума

Мнениеот sno » Пет 21 яну 2011 22:10

death

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 21 яну 2011 23:19

Кофти случка брат! Като те знам колко си коректен...направо ми иде тоя да...

добре, че всичко се е оправило. Язък за скъсаните нерви!

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Пет 21 яну 2011 23:24

Такива шушомиги... :banghead:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amikus » Пет 21 яну 2011 23:28

Поредната лична драма.Имам предложение да се закачът над всички търговски раздели тема с инструкция как да се пазарува, и как да се тестват отделните артикули и съвети за какво да се гледа.Например при покупка на ДВД-плеър продавача да прати видео на купувача как работи и тн.Може да се направи отделна тема и всеки да сподели личен опит как да се пазаруват различните артикули.Всички теми за измамници са породени най-вече от доверчивост на измамения.Един от съветите към бъдещи купувачи и продавачи може да е :уважение всекиму доверие никому!

Потребителски аватар
avgeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avgeorgiev » Пет 21 яну 2011 23:29

Като ти ги е пратил с Еконт защо не си поискал да прегледаш пратката преди да платиш 300-те лева. Щеше да видиш че е скрап и щеше да платиш само 7-8лв. за куриерската услуга и мухъла да си плати и той толкова за да си вземе обратно кочината. За другия път да знаеш. :deal

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Съб 22 яну 2011 1:30

Колега спокойно има доста такива,ето например аз си купих предна броня за сузукито като го карах ще и човека си казва всичко има здрава е
като доде оле мале
строшена и без горната част :не:

Потребителски аватар
Escap3

Мнениеот Escap3 » Съб 22 яну 2011 15:05

avgeorgiev написа:Като ти ги е пратил с Еконт защо не си поискал да прегледаш пратката преди да платиш 300-те лева. Щеше да видиш че е скрап и щеше да платиш само 7-8лв. за куриерската услуга и мухъла да си плати и той толкова за да си вземе обратно кочината. За другия път да знаеш. :deal

Имаше опция да го прегледам... но какво да гледам като видно нищо му няма а докато свържа буксата се минаха 15те минути за оглед.....

Потребителски аватар
avgeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avgeorgiev » Съб 22 яну 2011 15:16

Хубаво е, че си бил точен с времето за оглед, но за твоя сигурност следващия път се увери, че всичко е както трябва и тогава плащай. Все пак не са 5-6 лева да кажеш майната му.

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Съб 22 яну 2011 17:48

Колега аз навремето си купих едно касетофонче Pioneer беша от последните серии касетофона с дистанционно абе супер си бачка дори и сега баща ми го ползва в негови Голф,ама ще ти дам един съвет ако пак решиш да си купуваш CD/DVD по добре от заложна къщо го вземи отколкото по нета изпратено с куриер защото нигога няма да сигурен дали ще е читаво.

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Пон 24 яну 2011 11:22

Точно така разбира, само от заложна къща - там е истината....
Няма да казвам какво мисля за авто музики от заложни къщи - от кой склад се зареждат.....

Иди и си купи ново - вече доста поевтиняха, има непретенциозни модели, и гаранция ще си имаш...и така

Потребителски аватар
Escap3

Мнениеот Escap3 » Пон 24 яну 2011 12:26

:да:

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Пон 24 яну 2011 18:10

в случая съм съгласен когато продавача изпрати нещо .което не отговаря на описаното от него съсътояние да се върне стоката и продавача да си плати куриерските услуги,обаче съм има случай да изпратя нещо което купувача не е сигурен дали е същото и после ми го връща с курер за моя сметка....така лично аз не съм съгласен....Наложило ми се е я няколко пъти да върна пари ама не съм обедянял ....просто има случай в който не съм съгласен, но си плащам и това е....

Потребителски аватар
avgeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avgeorgiev » Пон 24 яну 2011 18:31

empaher написа:обаче съм има случай да изпратя нещо което купувача не е сигурен дали е същото и после ми го връща с курер за моя сметка....така лично аз не съм съгласен.......

Ами ако се съмняваш в човека има и вариант с който можеш да се разбереш с купувача да отиде да внесе парите предварително и когато дойде куриера да вземе това което искате да му продадете и парите ви се дават на момента. :да:

kombi tdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kombi tdi » Пон 24 яну 2011 19:53

аз бях си купил в тунинг.бг,едно пайнерче от един човек от гоце делчев,прати ми го човека,закачих го на буксите,15 минути здраво бас,и излезна стока още си свири,така че има и хора има и мушмороци

Върни се в “ОФФ-Топик - други”