Илиан Василев,
защитник на "Боксьора" Св. Миленов в делото за побой над Асен Агов:
"Не бих скрил, че съм потресен от разкритията, които довереникът на г-н Агов направи за личността на моя клиент. Може би едва сега, в този момент, си давам сметка какъв невероятен злодей имам неприятното задължение да защитавам. Апелирам към всички присъстващи в залата журналисти да не разгласяват тези "разкрития" на колегата адвокат Беров, тъй като в актуалната обстановка в света, който се намира в потрес от действията на други, подобни на моя клиент, злодеи, много се боя, че ако се разкрие за какъв човек става въпрос и че този човек обитава нашите географски ширини, не бих се учудил, ако той бъде приравнен към някои други известни личности и световната общност би предприела мерки и наказателни санкции към държавата ни. Още повече като се има предвид, че благодарение на родолюбивите усилия на г-н Агов ракетите и бомбите на световната демократична общност научиха пътя към нашите географски ширини...
Не съм съгласен и с тезата на колегата, че вследствие на счупване на челюстта функцията на говорене на г-н Агов се е затруднила за 2 месеца, съответно за такъв период се затруднило и функцията му за хранене. Многобройните интервюта, които даде г-н Агов в дните, последващи датата на инцидента, също не сочат някаква повече от нормалната затрудненост на говоренето. Аз вярвам, че г-н Агов е интелигентен човек и ще ми прости една малко така солена шега, но той е български политик, а при българските политици, поне времето го показа, функцията на храненето не може да се затрудни при никакви обстоятелства."
Без коментар....

П.П Това е част от статия от вестник "Сега"