:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Суперпледоария за ваше удоволствие...ГОЛЕМ СМЕХ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
КаруЦаря
Автомобил:
Двигател:

Суперпледоария за ваше удоволствие...ГОЛЕМ СМЕХ...

Мнениеот КаруЦаря » Чет 10 авг 2006 9:26

Суперпледоария

Илиан Василев,

защитник на "Боксьора" Св. Миленов в делото за побой над Асен Агов:

"Не бих скрил, че съм потресен от разкритията, които довереникът на г-н Агов направи за личността на моя клиент. Може би едва сега, в този момент, си давам сметка какъв невероятен злодей имам неприятното задължение да защитавам. Апелирам към всички присъстващи в залата журналисти да не разгласяват тези "разкрития" на колегата адвокат Беров, тъй като в актуалната обстановка в света, който се намира в потрес от действията на други, подобни на моя клиент, злодеи, много се боя, че ако се разкрие за какъв човек става въпрос и че този човек обитава нашите географски ширини, не бих се учудил, ако той бъде приравнен към някои други известни личности и световната общност би предприела мерки и наказателни санкции към държавата ни. Още повече като се има предвид, че благодарение на родолюбивите усилия на г-н Агов ракетите и бомбите на световната демократична общност научиха пътя към нашите географски ширини...
Не съм съгласен и с тезата на колегата, че вследствие на счупване на челюстта функцията на говорене на г-н Агов се е затруднила за 2 месеца, съответно за такъв период се затруднило и функцията му за хранене. Многобройните интервюта, които даде г-н Агов в дните, последващи датата на инцидента, също не сочат някаква повече от нормалната затрудненост на говоренето. Аз вярвам, че г-н Агов е интелигентен човек и ще ми прости една малко така солена шега, но той е български политик, а при българските политици, поне времето го показа, функцията на храненето не може да се затрудни при никакви обстоятелства."

Без коментар.... :lol:
П.П Това е част от статия от вестник "Сега"

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 10 авг 2006 11:15

и това, ако е право :roll: :roll: :roll: приказки са вестниците...апропо Василев не е зле принципно, но тук е ....

Потребителски аватар
КаруЦаря
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот КаруЦаря » Пет 11 авг 2006 8:11

Зле незле, на боксьора му се размина. А трябва да признаеш, че са малко адвокатите на които им стиска да си ги лепят такива в съдебна зала.

П.П Отделно това, което разправя си е чиста истина :lol:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 11 авг 2006 10:07

е размина му се въпреки тази оперна ария...може и да е имало и друго, но само на база на това слово, просто няма как

Потребителски аватар
КаруЦаря
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот КаруЦаря » Пет 11 авг 2006 11:08

Уффф, че сиии! Не ги харесваш ти тез двамата адвокати и тва сие... :lol:

Последна промяна от КаруЦаря на Вто 15 авг 2006 15:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 11 авг 2006 11:12

КаруЦаря написа:Уффф ма, че сиии! Не ги харесваш ти тез двамата адвокати и тва сие... :lol:

не харесвам ги...нямам допирни точки с наказателното, но съм го учил...просто там нещата са маалко по-други...абе решават се преди това в повечето случаи

Върни се в “ОФФ-Топик - други”