Трябва да боядисам едно креватче , но не искам да е с валяк или четка , трябва ми човек с пистолет примерно , който все пак да знае какво прави
Търся бояджия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Търся бояджия
Колеги, търся човек за бояджийски услуги.
Трябва да боядисам едно креватче , но не искам да е с валяк или четка , трябва ми човек с пистолет примерно , който все пак да знае какво прави
Re: Търся бояджия
Не боядисвай легло с боя, еле пък детско...
Смрад страшна е...по-добре мисли за фолиране...
Смрад страшна е...по-добре мисли за фолиране...
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Asen_D написа:Смрад страшна е
перфектна е за по-забавни сънища
вземи си малко валяче от дунапрен за боя и си решаваш проблема за час два
къде що го носиш това легло за боядисване
- onion
- R.I.P
Написал съм си домашното.
Боята е водоразредима акрилатна бързосъхнеща боя с висока устойчивост за упротреба на открито и закрито върху дърво и метал.
Има сертификат за използване за боядисване на детски играчки за деца под 3 години (които се предполага, че ще лапат играчките).
Искам да стане добре , така че искам да го пръсна 2 ръца машинно или с пистолет.
Боята е водоразредима акрилатна бързосъхнеща боя с висока устойчивост за упротреба на открито и закрито върху дърво и метал.
Има сертификат за използване за боядисване на детски играчки за деца под 3 години (които се предполага, че ще лапат играчките).
Искам да стане добре , така че искам да го пръсна 2 ръца машинно или с пистолет.
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Колега вземи си хубава водна боя и едно малко валяче става за 1 час работа със шкуренето. Вместо да търсиш бояджия и да боядисваш с боклуци
http://www.heliosbulgaria.com/products-1.htm TESSAROL Акрилен емайллак Е на много приемлива цена и качеството със сигурност е 100 пъти по-хубаво от разни смрадливи боклуци. Дето после стаята ще мирише 3-4 години...
С валяка ако го умееш почти няма разлика от пистолет. Даже покритието става много по-плътно и здраво. 
С валяка ако го умееш почти няма разлика от пистолет. Даже покритието става много по-плътно и здраво. -
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Интересно, с валяк докарваш ли ефект боята да е гладка като стъкло? И примерно ако с валяка беше толкова по-добре защо пиано ефекта не го правят с валяк?
- onion
- R.I.P
Колега black` , написал съм точно в предишното мнение , че боята която съм купил е точно такава - водоразредима , безвредна дори за деца под 3 г. и т.н. но ... не искам с валяк ... ако исках до сега да съм го намацал. Не съм скаран с мечето , но не искам с мече , искам 2 ръце с пистолет или машина.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
brum написа:Интересно, с валяк докарваш ли ефект боята да е гладка като стъкло? И примерно ако с валяка беше толкова по-добре защо пиано ефекта не го правят с валяк?
Аз го докарвам на пръскана мазилка.
Те тоя звяр преди 13 години е боядисван от мен брат ми и баща ми. http://vbox7.com/play:ddd20ef1
От клипа си личи ПИАНО ефекта , както и перфектно нанесената база. Равномерно и идеално дори боядисаният москвич след 12 години експлоатация в най-тежките условия за работа все още не се предава, и елегантно
върти гумички. Боята от своя страна, просто го подмладява поне с 10 години!
...това е то съвършенството!
Ще попитате как го постигна? Много просто , хартиено тиксо, стари вестници, 3 кутии авто емайл лак. Шкуртка П 80 , 3 валячета донапренени.
Забележете въздухозаборниците на задните калници са боядисани в актуалния сив металик (не е бронз за печки! спрейче е, няма да се излагаме!
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата ни пита нещо. До сега всеки се намери да му оспори решението, но не и да сподели инфо. Чист спам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”