Некоректен колега multiband

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Soyer
Автомобил:
Двигател:

Некоректен колега multiband

Мнениеот Soyer » Сря 02 мар 2011 1:22

Така филма е следния. Харесах си елипси, които колегата multiband продаваше в тази тема viewtopic.php?f=46&t=246315 .Поръчах ги с уговорката, че ще ги пробвам и ще ги върна ако не са наред. Елипсите дойдоха, платих си 40лв и така излезе че и 2-та говорителя пращяха, още при volume 10 на моето Sony 4x45в. Помислих нещо да не е от мен проблема вързах си едни стари блаупункт, свиреха в пъти по-добре от тези сонита.

От тук нататък свъня на въпросния човек, с което заявявам че говорителите не стават за нищо, последва недоумение и уверение че колоните са идеални и това не е възможно. Тва и преди съм го чувал така че просто казах че ги връщам с наложения платеж от 40лв даже казах че куриера този път ще е за мен. Върнах ги същия ден и в продължения на 2 дни колегата не ги потърси, на третия отказа да си ги вземе щото били без отметка провери преди да платиш. Звъня в Еконт оправям го това.
Пиша на лични така и така колега всичко е ок можеш да ги вземеш.

Колегата отказа на ЛС с мотива че аз съм некоректен защото видиш ли говорителите били идеални. След малко по строги думи го уверих да си ги вземе.

Разбрахме се, казах му че няма да пиша че е некоректен. След още 4 дена бавене колегата си взе стоката. Парите си ги взех(поне повечето де). Но

Човека реши да си пусне избушените колонки обратно в продажба viewtopic.php?f=46&t=252023. Заради което и аз пускам тази тема и предирам че потребителя multiband е некоректен и според мен не трябва да има права за продажба тук.
Благодаря.

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Re: Некоректен колега

Мнениеот Mihailov78 » Сря 02 мар 2011 9:06

В тази криза много народ се изкушава да се прави на маймун за да вземе некой лев :deal Не е лошо колегата да напише, че говорителите са за ремонт щото им е разплел намотките.

Скоро така патих с един CD-MP3 walkman, но от друг сайт. Уж всичко перфект, а като го взех оптиката тотал щета и ни един диск не зацепва... Обадих се на младежа, почна да заеква по телефона видимо притеснен.. не бил го ползвал 2 години, до последно работило.. такива ми ти работи. Стана ми ясно всичко, ясно че няма пари и е на зор. Как и да е, не се карах с него, сега си търся оптика и ще запее пейъра. Принципно в днешно време, особенно през нета човек много трябва да внимава...

Важно е този който се прави на маймуна за смешни пари да прецени що за човек е, и какво може да очаква от живота при това си поведение... Ясно, че ще му е куцо битието. За него си е, ние за тези пари няма да станем по-бедни.

Последна промяна от Mihailov78 на Сря 02 мар 2011 9:13, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 02 мар 2011 9:10

Абе то с кризата всеки може да се оправдава. Ако толкова го е докарал до тия 40 лв да му решат живота, направо не знам.
Едит: Аз мислех за СД-то да се мятам, убаво че се спрях овреме :!:

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Сря 02 мар 2011 9:26

Еконт имат опция за 15 минутен преглед, ако не ти хареса нещо ти връщат парата и не се занимаваш с глупости.

Потребителски аватар
Soyer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Soyer » Сря 02 мар 2011 11:50

да ама аз това с 15 минутния преглед от вас го научавам. Мислех че прегледа е само дали всичко е в кутията. Нищо де, който смята да взима нещо от въпросния колега да има едно на ум

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Сря 02 мар 2011 12:15

Имат опция 15 мин тест. Използвах я миналата седмица при покупка на касетофон със сиди и при продажба на авто сиди.

Потребителски аватар
multiband
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот multiband » Сря 02 мар 2011 13:39

попринцип не пиша в този форум познават ме много колеги и който иска да вярва да му вярва на колегата това си е за негова сметка нещата който прдавам винаги са били с доказано качество и произход значи колегата е некоректен в случая понеже тои ми ги иска и ми дава грешен телефон за връзка аз немога да се свържа с него в тези дни в които тои твърди че трябвало да му върна парите и така 3 пъти ми дава различни номера или ми звъни от телефона в офиса на еконт немога да равбера какво целеше с това погледнете му темите в никоя няма телефон за връзка аз търсих няккакъв начин през цялото време да се свържа с него както и да е отивам да си ги взема колоните от офиса и какво да вида пратката вообще не беше отваряна как да я взема при положение че не беше отметнал опцията да ги погледна преди да ги платя и понеже съм патил и друг път не ги взех та тои може да сложи всички вътр камък дъска всичко .... обаждам му се да видя какво е станало и защо не е сложил тази опция и какво да вида пак ми е дал грешен номер е кажете ми какво би си помислил всеки незнам повече няма да пиша по темата секи да си преви изводи кои крив и кои прав аз ако бях с лоши намерения вообще нямаше да си ги прибера но колегата постпва некоректно като ме обвинява в некоректност за една напълно здрава и изправна вещ !

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 02 мар 2011 13:46

multiband написа:Заглавие: Некоректен колега

joromnt написа:Абе то с кризата всеки може да се оправдава. Ако толкова го е докарал до тия 40 лв да му решат живота, направо не знам.
Едит: Аз мислех за СД-то да се мятам, убаво че се спрях овреме :!:

e kakvo mu se furlq6 i vednaga mu vqrva6 4e kolonite ne stavat i re6i vednaga 4e cd ne stava nali mom4eto ot petri4 deto go vze e stra6no dovolen a toq mindil ot plovdiv deto me xrani si4kite mu povervaxte e taka abe......

Не ти знам аргументите да ми пишеш съобщения от подобен род, но ще те помоля най-учтиво да се въздържаш за напред. И от форума пари тръгнахте да правите, големи сте!

Потребителски аватар
Soyer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Soyer » Сря 02 мар 2011 14:09

абе това щото сме от Пловдив и затова толкова му е болно на колегата и лае към всички от този град. Лошо няма всеки си има виждания макар и ограничени...

Но тук темата не кои от кой град били глупаци и смешници, а че има все повече некоректни хора, също и измамници. На човека няма какво да отговоря то се вижда за какво става въпрос от твърденията му. Телефон за връзка съм дал точен, веднъж звъннах от еконт като изрично му казах, защото не си носих моя. Два пъти му давах адрес име и тел всичките еднакви.. колега твърди че били различни всичките :lol: абе без коментар.
Няма проблем нека някой да иде да му пробва елипсите на място да видите какъв невероятен бас имат - увеличиш на 10 и вече дрънкат на пластмаса. Верно че това не са някакъв супер вискок клас Сони, но съм чувал подобни говорители. Пробвайте 'идеалните' елипси.

Иначе няма проблем, аз съм лошия и некоректния щото съм от Пловдив :да: желязен си.
Някой админ нека да реши.[size=150][/size]

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Сря 02 мар 2011 14:23

Взеха да стават много темите от този характер :No

Потребителски аватар
Soyer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Soyer » Сря 02 мар 2011 14:31

нека да се заключи темата, колегата си свали нещата от продажба от тук нататък аз не претендирам за нищо повече, а тези които трябва да решат.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 02 мар 2011 14:55

Soyer написа:Така филма е следния. Харесах си елипси, които колегата multiband

И аз купувах едни неща от колегата . Твърдеше , че са оригинални , но като ги получих се оказаха менте в кутия на "Хелла" . На всичкото отгоре двата се различаваха по цветове на пластмасите ...

Единственият вариянт е този , който е написал колегата "Барбуков" за опцията " преглед и проба до 15 мин. преди да се плати "

:)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 02 мар 2011 14:58

Аз не бих си ги взел. Ти умишлено е можело да ги повредиш и аз няма как да знам това :) Примерно.. пращам ти бобина.. слагаш я .. изгаряш я и ми я връщаш и казваш, че не работи! Какво става тогава? Връщам ти парите, защото ти си ми изгорил бобината ли? После ще пуснеш ли тема, че съм некоректен?

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Сря 02 мар 2011 15:02

Arr0w написа:Взеха да стават много темите от този характер :No

В бизнеса има едно неписано правило: "Там където свършва мъжката дума, започват договорите"

Та в този ред на мисли май ще трябва да се правят вече договорни отношения и за такива покупки. В случая договора е проверка преди да платиш + бележката от Еконт, която си е документ. Жалко е.

Потребителски аватар
Soyer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Soyer » Сря 02 мар 2011 15:09

Vizor написа:Аз не бих си ги взел. Ти умишлено е можело да ги повредиш и аз няма как да знам това :) Примерно.. пращам ти бобина.. слагаш я .. изгаряш я и ми я връщаш и казваш, че не работи! Какво става тогава? Връщам ти парите, защото ти си ми изгорил бобината ли? После ще пуснеш ли тема, че съм некоректен?

ще ги изгоря и 2та говорителя, да на нисък клас Sony 4x45W като увелича на 10 при положение че имам вързани още 2 херца среди по 30вата... така си помислих и аз. По-абсурдно твърдение не съм чувал. Ако имах някой ALPINE 4X60 примерно, да възможно е все пак това е мощен плейър.

Нека някой по-грамотен в тва отношение се включи и да каже че говорител неможе да се изгори даже при обърнати полюси или при голямо увеличение на такова сони.

Айде нека аз да съм виновния :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”