За и против полигон с писта във Варна

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
maznia
Автомобил:
Двигател:

За и против полигон с писта във Варна

Мнениеот maznia » Пет 04 мар 2011 16:51

Моля включете се: в тази петиция, кауза, иск, или там както си го наречете.

Моля всеки който има желание да ме подкрепи в тази петиция.
Нека се опитаме да постигнем нещо не само за нас но и за нашите деца - порасналите деца.
Нека се включат всички авто-форуми, дрифтъри, тунинг ентусиасти, състезатели,мотокрос фенове, стънтери и приятели.

Занимавом се с този вид спорт от скоро, но от всякъде ни гонят и го правим по улиците на града, където патят невинни:

Както и с автомобилен дрифт.

http://www.youtube.com/watch?v=k-FRKGqh ... re=related - moto stunt
http://www.youtube.com/watch?v=koK1iOUH ... re=related

П. П. Не ме упреквайте просто се включете. - сама птичка пролет не прави. - http://www.facebook.com/?ref=home#!/eve ... 1633156092

Моля споделете с приятели.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: За и против полигон с писта във Варна

Мнениеот joker » Пет 04 мар 2011 19:48

За трансплатациите трябват донори....
И как да не те упреквам,като казваш,че патят невинни....
То бива дебелоочие ама чак толкова!!!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 04 мар 2011 19:52

Приятел, аз ви разбирам че сте маняци и че това ви е хоби! Но представи си че стане някои инцидент и всички се разбягате, които на където може, и нали се сещаш кои отговаря за тея неща, съответно човека които носи отговорност за дадения полигон или място !
Та според мен не сте в правото си! По-добре търсете нещо частно, дори ако трябва да си заплатите!
Иначе е много маняшко! :да:

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Пет 04 мар 2011 22:14

Мислил съм си го преди - да се съберат хора от всички клубове и да се поиска от общината място, на което да се изгради подобно съоръжение. Обаче са много пари. МНОГО.
Освен това, трябва да има хора, които да следят за реда и безопасността. Лекарски екипи, че е опасен спорт и стават бели. Оттук следва, че единствената възможност е да дойде инвеститор с големия кеш и да построи писта, на която да се провеждат състезания. А който иска да покара да си плаща.

Обаче - винаги ще има келеши, които ще дадат 1000 лева за музика, но са с изтъркани гуми :arrow: ще се дърпат по булевардите, но няма да дадат 50 кинта, за да покарат на писта и да си начешат крастата.

Съжалявам пич, много бих се радвал да има такова място, но нито скоро ще стане, нито това ще спре уличните джигити да правят простотии. А от последните ми е писнало много - живея на оживено кръстовище и ми е омръзнало вечер да слущам форсиране на двигатели и пилеж на гуми ...

Потребителски аватар
Arr0w
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Arr0w » Пет 04 мар 2011 22:33

Идеята е добра, защото в един известен авто/туниг форум си имат тема озаглавена така "Street Racing". Четох каквито и да било теми за най-различни гонки :| Повечето са от пичове играли NFS и се въодушевили, но има много, който го правят на улицата :screwy Гонки, дръпки :screwy

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 04 мар 2011 23:04

Целта на тази площадка е, тя да е свободна за ползване и с минималните лев-два вход, понеже 16-17 годишни младежи карат моторетки на задна гума по улиците на града между колите и при тях няма линейки и правила и никой не ги пази.
Еми кара им се на децата, а няма къде да се практикува този спорт както и дрифта.
Младежите карат по улиците като бесни, просто защото няма къде, и от всякъде биват гонени.

Не е нужна намесата на линейки, полиция, правилата на пистата ги определя тима, клуба, бандата.

Трябва да е безплатна, където малчуганите и порасналите младежи да си вдигат адреналина.
Защото не всеки може да си позволи да дава повече от лев два или три всеки ден да ходи да си тренира фри стънт или дрифт.Особенно малчуганите едвам събират кинти за бензинче.

Не е нужна намесата на линейки, полиция.
Целта е тя да е свободна за гражданите и там да се правят збирки,ревюта,празненства,панаири по тунинг,мотокрос и авто дрифтове. Збирки на форуми и всякакви други мото щуротии.

Всеки който е ходил по вечерни гонки, залагания, дрифт, и стънт участия знае как ни гонят полицайте и как тези събития продължават и продължават по улиците просто защото си нямаме къде.

Вместо линейки и полиция биха отворил един рок бар и една пицария за вечерните разпускания там.
Построиха се толкова абсурдни неща в София и Варна а защо не и нещо за нас и нашите приятели а по късно деца.

Ще се видим това лято по шосето на задна - само който не е пробвал този вид спорт и каране в група не е усетил истинският кеф - връщаш се в детството много е як спорта.

Последна промяна от maznia на Пет 04 мар 2011 23:33, променено общо 7 пъти.

Потребителски аватар
micyri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот micyri » Пет 04 мар 2011 23:15

Както каза Rijo цялата работа е много пари,а и това си е голяма отговорност!

п.п ...само не разбрах,защо ми изтриха първото ми мнение.Попитах те какво точно искаш с тази твоя тема,сега разбрах,че просто не знаеш.Искаш само да си "начешеш крастата".

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 04 мар 2011 23:21

Искам който е за, направата на такава площадка да ме подкрепи в линка който съм дал във фейсбук.
И когато се съберем повече хора може да се отиде преговаря или пита какво може да се направи по въпроса.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 04 мар 2011 23:30

От сега ти казвам, че няма нищо да излезне mhihi

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 05 мар 2011 8:17

maznia написа:...Еми кара им се на децата, а няма къде да се практикува този спорт както и дрифта.
Младежите карат по улиците като бесни, просто защото няма къде, и от всякъде биват гонени.

Не е нужна намесата на линейки, полиция, правилата на пистата ги определя тима, клуба, бандата.

Трябва да е безплатна, където малчуганите и порасналите младежи да си вдигат адреналина.
Защото не всеки може да си позволи да дава повече от лев два или три всеки ден да ходи да си тренира фри стънт или дрифт.Особенно малчуганите едвам събират кинти за бензинче.

...Не е нужна намесата на линейки, полиция...

Всеки който е ходил по вечерни гонки, залагания, дрифт, и стънт участия знае как ни гонят полицайте и как тези събития продължават и продължават по улиците просто защото си нямаме къде...

Искате място,където законите са отменени,включително този за гравитацията,както в холивудските филми?И какво ще направите като се пребие някой и не дойде нито линейка нито полиция??Ще направите група в Сураттефтера "Искаме линейки и полиция на пистата"?

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Съб 05 мар 2011 20:10

icoico написа:
maznia написа:Искате място,където законите са отменени,включително този за гравитацията,както в холивудските филми?И какво ще направите като се пребие някой и не дойде нито линейка нито полиция??Ще направите група в Сураттефтера "Искаме линейки и полиция на пистата"?

Синът на моя колежка получи международна награда "За катерене по начин противоречащна законите на физиката"...и след 1 година загина на 23 г. в местността Комините...
Не е лошо да погледнете в Съдебна медицина как изглежда катастрофирал моторист....сигурен съм,че гледката ще ви накара да преосмислите много неща....

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 09 мар 2011 11:05

Докторе, има явно мнозина, които се чувстват понесени от крилете на безсмъртието и дори и да видят ужасяващата гледка на невероятно обезобразен труп няма да се спрат. Ще кажат, че нещастникът не си е знаел възможностите ... Особенно състояние на мозъка...

Автора на темата, според мен направо да се объре към ТИМ, най-вероятно интересите ще се срещнат.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”