Писна ми от тъпите апаши !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
Sisq0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Писна ми от тъпите апаши !
Снощи пак са се мъчили да ми влязат в колата за втори път... мамито им мръсна баси.. същото стъкло като предния път.. този път не го счупили, но пък ми изкривили лайсната, която на голфовете е черна, но при мен е сива никелирана декоративна
и сега стои супер грозно. Баси защо сме такава крадлива държава.. какво ще ми вземат на колата ебати
да си крадат мерцедеси там - какво пипат наще каручки
. Ах да барна някой - ще ми се моли да се обадя на 166 Mad Mad Mad
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз така да похваля едни апаши дето барнаха първото голфе на бащата преди 12 години. Та то беше двувратка. Та една сутрин слизаме с бащата и гледаме: задното странично стъкло свалено със уплатнението и положено на задната седалка, на местото на стъклото залепен найлон (валеше често тия дни), касетофона изчезнал без трошене и касетката която беше в него - оставена на предната седалка. После джама само се слага и готово.
Та аз мразя апашите и ако ми падне некой ще го пречукам, но ако все пак е писано да се случи апаши да барат, пожелавам всекиму такива като гореописаните.
Та аз мразя апашите и ако ми падне некой ще го пречукам, но ако все пак е писано да се случи апаши да барат, пожелавам всекиму такива като гореописаните.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”