Застрахователен център - малко инфо
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Застрахователен център - малко инфо
Здравейте, днес ходих да правя гражданска на колата и ми стана любопитно как ако иска човек може да се занимава със застраховки.Примерно имаш помещение и искаш да работиш с някоя застрахователна компания или с няколко компании, някой запознат ли какво се изисква в общо линии ?
Re: Застрахователен център - малко инфо
Аз миналата година се занимавах със застраховки и при мен положението беше следното. Свързах се с една фирма, която имаше договори с всички застрахователни компании и правихме всички видове застраховки не само граждански. Подписах с тази фирма граждански договор и получих всички необходими документи и промоции на застраховките. По имейла и скайпа получавах всички новости от застраховките и след всяка сделка си получавах процента.
Много застрахователни фирми търсят такива агенти, така че няма да ти е трудно да намериш такава фирма. Започни търсенето например от jobs.bg.
Но това е вариант, пак казвам с граждански договор.
Много застрахователни фирми търсят такива агенти, така че няма да ти е трудно да намериш такава фирма. Започни търсенето например от jobs.bg.
Но това е вариант, пак казвам с граждански договор.
Re: Застрахователен център - малко инфо
Благодаря Ви за полезната информация!
Някой друг ако се е занимавал или знае още нещо нека драсне някой ред, ако желае разбира се.
Някой друг ако се е занимавал или знае още нещо нека драсне някой ред, ако желае разбира се.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”