Каква марка домакински уреди да избера
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Каква марка домакински уреди да избера
Каква марка домакински уреди да избера. Някой има ли идея? Бих избрал АЕГ ама кинтите са доста. Сега се чудя между електролукс, бош, канди, зануси . Вашите мнения, наблюдения?
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък си готвя на огън по средата на хола
моите са мешавица от всико по малко аристон,едеса,розиер,горенье, иии забравих пералнята ква беше ама е талянска
сичкото си бачка на 6 вече едно 7год
п.с. сетих се за пералнята индезит еееее мноо добра въртиии на 1200об/мин
питайте Ро ако не вервате 

моите са мешавица от всико по малко аристон,едеса,розиер,горенье, иии забравих пералнята ква беше ама е талянска

п.с. сетих се за пералнята индезит еееее мноо добра въртиии на 1200об/мин

Последна промяна от santo_trafficante на Вто 29 авг 2006 12:14, променено общо 1 път.
scuba написа:Gorenje. Правят се по лиценз на АЕГ
Gorenje НЕ ВЗИМАЙ! И аз всичко съм купил от тази марка, ама печката се оказа дефектна - крив муфел (казана на фурната се нарича муфел). Отказаха ми да е сменят, а от сервиза ми отказаха да е ремонтират като гаранционна. Сега тавата с манджата ми пада от време на време, обикновено когато е готово яденето.
Проблеми много има със сервиза на тази марка. А сервиза е само един и поддържа няколко марки. Докато ходех да се разправям разбрах че по документите към заводите мойта печка са е отчели че са е отремонтирали като гаранционна!
По-нататък ще пусна специална в тема за това но за сега нямам време!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”