Нужен ми е буустметър за едни измервания за гр.Стара Загора

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Нужен ми е буустметър за едни измервания за гр.Стара Загора

Мнениеот stefan4o » Сря 30 мар 2011 20:38

Колеги, ако на някой му се занимава да си демонтира уредчето от колата да ми свърши услуга, ще му бъда много благодарен. Става дума за следното - искам да замеря вакуума в колектора при различните режими на работа на колата си. Предполагам, че уредчето ще ми е нужно за неповече от час, за което време смятам, че ще мога да направя пробите. Казано честно свиди ми се да дам 20-40 лева за уред, който ще го ползвам само веднъж, затова искам да помоля някой колега от Стара Загора, който има такъв уред да се свърже с мен на ЛС, за да уточним детайлите. Ако има достатъчно време за губене може да ми удари и рамо докато шофирам той да снима уреда и оборотомера едновременно, за да си извадя сухите цифри, които са ми нужни. Гледам, че предлаганите буустметри са от - 1 до +2 бара, което смятам ще ми свърши работа. Ако греша, моля, поправете ме. :beer Става дума за атмосферен бензин от гаража с карбуратор mhihi
Разбира се ще намеря начин за реванш за тази услуга дали във вид на почерпка или "ще дължа услуга" на някой вече ще го решим в движение :да:
п.п. на МФА има ли опция в скритото меню за налягането в колектора? Ако да - някой да ме светне точно на коя позиция на лоста и менюто се намира тя.
Благодаря предварително на отзовалите се.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”