Откриване на каса за плащане на сметки (ток, вода, gsm...)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Откриване на каса за плащане на сметки (ток, вода, gsm...)
Има ли някой запознат с условията и какво е необходимо за да отворя такъв вид каса?
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откриване на каса за плащане на сметки (ток, вода, gsm...)
Преди около месец се разправях с попълването и набавянето на необходимите документи. Оказа се , че за да си отворя каса с ЙзиПей е все едно искам да отворя клон на банка.
Най-общо ти трябва фирма , да нямаш задължения (здравни и към НАП) и да не си осъждан. От там нататък един по-един (въпросника на БНБ ме затрудни най-много де) си попълваш , набавяш и подаваш всички необходими документи. Обучението , което ни проведоха беше кратко и ясно и така
Успех 
Най-общо ти трябва фирма , да нямаш задължения (здравни и към НАП) и да не си осъждан. От там нататък един по-един (въпросника на БНБ ме затрудни най-много де) си попълваш , набавяш и подаваш всички необходими документи. Обучението , което ни проведоха беше кратко и ясно и така

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
В моя квартал изведнъж цъфнаха 5 каси
Значи няма далавера 

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Имам някъде в офиса тарифните планове , и според мен далаверата е нищожна , тоест като допълнително към друг бизнес става , но само каса.......ако трябва офиса да се издържа от това , то в близост не трябва да има нито нито един подобен обект.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”