гледам, че нещо форума се напълни с разни индивидчета, регнати последната 1год., всичките са задклавиатурни тарикатчета. Момци спрете се бре. Тука сме се събрали хора да си помагаме. Не да се бием и дърляме, караме и т.н.
Зачестиха бановете, и наказанята към потребителите които плюят и хранят по останалите. Замсилете се малко за вашето отношение първо и тогава плюйте. Тук е общетествен форум. Не се налага ценз, но има правила. Прочетете ги:
Добре дошли!
недейте подскача, за всяка критика отправена към вас, ами помислете дали не е заслужена. Вобще първо се погледнете вас, след това търсете кусури на другите потребители.
Не казвам, че и аз съм цвете за мирисане, на времето и аз отправях обиди към модератори и админи, и си търпях наказанията. Но нещата се променят като опознаеш хората, просто губиш като влезеш в групата на БАН-а. Форума е полезен, ако подходиш несериозно към него, и останалите ще подходят по този начин към теб.
Помисли преди да пишеш!
големи отворковци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: големи отворковци
Влиза някакъв.. (ай мислех да напиша путьо ама викам ай няма
) регнат от 3 дни и пише в темата "ммдмамм мисля, че тая тема вече е за ключ".
Все едно тамън си е купил форума
Побеснявам така! Според мен най-главния проблем е, че IRC-то го позабравиха пубертетчетата 

Все едно тамън си е купил форума

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Напълно съм съгласен с теб!Много "храначи" и такива,които само продават се навъдиха!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Бобка нито те е виждал, нито те познава, нито е седял на една маса с тебе. Нито знае на колко хора си помогнал и дал сърце и душа за тях. Коментират като си мислят, че са върха на сладоледа, а те са просто капки по фанелката. Сигурно 99% от новите потребители дори не могат да асимилират, че 90% от форума сме се правили на мачки по кръчмите и се познаваме 

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
освен това много от тях пишат главно в "Продава"! Има си сайтове за търговия за тази цел!!!
- treniora
- Автомобил: Passat 3B5
- Двигател: AJM

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Бобка, и аз се бях завпрягал по едно време, ама няма смисъл.
То навсякъде е пълно с полуидиоти, олигофрени и пълни идиоти.
Няма как форума да е изключение.
Така както и на улицата просто трябва да не им се обръща внимание, ако не си засегнат персонално.
То навсякъде е пълно с полуидиоти, олигофрени и пълни идиоти.
Няма как форума да е изключение.
Така както и на улицата просто трябва да не им се обръща внимание, ако не си засегнат персонално.

-
- Автомобил:
- Двигател:
то това мнение едва ли ще го прочетете ама...много истини има в горенаписаното,но има 1-2 които се увличат малко и злоупотребяват с положението си.Знам сега ще ми кажете кой съм аз и т.н.,но щом ние трябва да спазваме правилата-то това се отнася и за тях.Съгласен съм с Боби за много неща,но съгласете се с мен,че и някои хора много си повярваха.А за неоснователното заключване на много теми няма да говоря
Bobi_S13 написа:Не казвам, че и аз съм цвете за мирисане
Съгласен съм

По темата - нали затова са ни модераторите и админите де - тия правила се цитират навсякъде и при всяка заключена/изтрита тема, предупреждение и тн - остави ги да си блъскат главите пуберчетата и готово. в крайна сметка всеки знае защо e във форума

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
И сега отворковците като видят темата ще престанат да дразнят старите пушки ли че нещо не схващам идеята на тази тема
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:И сега отворковците като видят темата ще престанат да дразнят старите пушки ли че нещо не схващам идеята на тази тема
такива като теб,надали

Хора не го приемайте толкова навътре.
Намерете си по една приятелка,не че тогава няма да е по лошо.
Ама разнообразие
,и аз се нервя.
Ама има и други места за губене на време,други форуми.
Не е казано да са Автофоруми.
Намерете си по една приятелка,не че тогава няма да е по лошо.

Ама разнообразие

Ама има и други места за губене на време,други форуми.
Не е казано да са Автофоруми.
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
Layer написа:Хора не го приемайте толкова навътре.
........
Понякога няма как да не го приемеш,защото човека си пуснал тема която определено буди интерес,и в същия момент започват мнения от хора който дори не са я прочели и асимилирали,и най смешното в някой моменти е,че юнакът пише пише и разсъждава и на края на мнението си изтърсва 'еми нека по запознатите да кажат

Съгласен съм,че пишем за неща който няма как да се променят,но всичко е въпрос до съзнание белким някой хора се усетят,че освен всичко друго форума е не виртуален сайт за плещене на тъпотий,а зад него стоят хора,голяма част от тях отделящи лично време за разчистване на 'боклуците им'
- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Е нали трябва да има и нови лица или какво ? Да си пишат само тия дето са "стари пушки" да не сме в казармата
там съм бил, отдавна се уволних
и аз гледах този форум една година но се регнах едва преди половин година и бих казал че много от хората тук са много печени и им правя евалата
а иначе винаги и навсякъде има карикатури

Върни се в “ОФФ-Топик - други”