още един некоректен...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

още един некоректен...

Мнениеот iliankocov » Пет 08 апр 2011 18:46

Колеги, не мислех, че ще пиша тук по такава тема, но уви! Преди месец и половина - два купих от "колега от форума" с ник mickie жълти амортисьори Lowtec за голф 4. Човека ми прати само предните и думите му бяха "Като сваля задните ще ти се обадя..." Куче влачи Рейс... :roll: През това време сме се чували поне 4-5 пъти да го питам дали ги е свалил и той ми излизаше с номера, че няма пари да си купи нови и не може да ми ги свали. Една седмица преди феста му се обадих и отговорът беше същия. Викам си да не му звъня и да му досаждам постоянно ще му звънна след 2 - 3 седмици и така се разбрахме с него. От тогава до сега му звъня повече от 5 пъти и никой не ми вдига от отсрешната страна. Днес наааай - после благоволи да ми вдигне въпросния и аз му казвам за какво му се обаждам и отговорът беше "ооо ама те са продадени много отдавна scare " Викам му "как така бе" и той - " еми така се получи, а ти кой беше?" scare scare . Просто му казах, че е адски некоректен и че съм разчитал на него 2 месеца а той - мълчание... Направо му затворих телефона :cry: Не съм му давал пари за задните амортисьори, но сега от къде ще мога да намеря точно такива? Проблем ли ще е ако сложа друга марка отзад? Занапред да знаете да се пазите от него... доста некоректно от негова страна :012: :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Re: още един некоректен...

Мнениеот xalerrelax » Пет 08 апр 2011 18:50

По принцип да купуваш амортисьори втора употреба си е загубена кауза.
Слагай други отзад , не е чак толкова фатално.
А относно продавача.
Не смятам , че е некоректен(защото ти не си платил за задните дефакто) , а просто несериозен.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 08 апр 2011 18:52

Явно не му се е занимавало да ги праща по куриери и ги е продал, на първият срещнат и е забравил за теб, то има хора не помнят вчера какво са яли, камо ли за 3 седмици да помни какво сте говорили!
Това не го прави измамник, но не го и защитава, не е трябвало да постъпва така, но явно не му са се давали 20 стотинки за разговор да ти каже как е положението! Какво да се прай, не само той е несериозен, пълно е такива като него :?

interface
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот interface » Пет 08 апр 2011 18:53

Не смятам , че е некоректен(защото ти не си платил за задните дефакто) , а просто несериозен.[/quote]

това сериозно ли го мислиш? :shock

Потребителски аватар
iliankocov

Мнениеот iliankocov » Пет 08 апр 2011 18:56

my heart iS iCe написа:Явно не му се е занимавало да ги праща по куриери и ги е продал, на първият срещнат и е забравил за теб, то има хора не помнят вчера какво са яли, камо ли за 3 седмици да помни какво сте говорили!
Това не го прави измамник, но не го и защитава, не е трябвало да постъпва така, но явно не му са се давали 20 стотинки за разговор да ти каже как е положението! Какво да се прай, не само той е несериозен, пълно е такива като него :?

разбирам, но аз му се обаждах на няколко пъти и той ми казваше, че ще ми се обади като ги свали, даже ми вика "на тоя номер ли да те намеря като ги сваля?" :banghead:
Поне да се беше обадил да ми каже "ей продавам ги защото не ми се занимава да ги пращам" или там да измисли нещо, а не аз да го чакам 2 месеца за нищо...
И да, приемам, несериозен е!
п.п. амортисьорите са почти нови/на има - няма година/

Последна промяна от iliankocov на Пет 08 апр 2011 18:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 08 апр 2011 18:57

Измамник е на 100%
Кой знае даже хич е нямал задни и защото никой няма да му купи предните ,те е качил на колелото.Не никой,ама по трудно.
Пък и да не е така,защо размотава човека 2 месеца.
Защото не му е чиста работата.

Потребителски аватар
iliankocov

Мнениеот iliankocov » Пет 08 апр 2011 18:59

Layer написа:Измамник е на 100%
Кой знае даже хич е нямал задни и защото никой няма да му купи предните те е качил на колелото.
Пък и да не е така,защо размотава човека 2 месеца.
Защото не му е чиста работата.

При условие, че ми викаше до преди 2 седм. че не ги е свалил, сега не може да ми казва, че са продадени отдавна :screwy Или неговите представи за "отдавна" са от порядъка на 2-3 дни mhihi

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пет 08 апр 2011 19:32

xalerrelax написа:Не смятам , че е некоректен

Ич.....
Значи лъжата не е некоректност а несериозност... mhihi

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пет 08 апр 2011 20:46

Снощи в бара се запознах с една мома и се разбрахме, че ще дойде вкъщи, ама тя си тръгна с друг с по-дебел портфейл ... некоректна ли е или несериозна?

Ай сиктир!

Прекалявате с личните драми вече!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”