Кой интернет browser използвате?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кой интернет browser използвате?
Аз използвам Netscape 

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Обясни какво искаш да кажеш с "коректен", моля
Ами имам чувството,че най-вярно ми вади страниците

Мозила ползвам, но е ПО-НЕСТАБИЛНА от Internet Explorer... казвам го съвсем отговорно. Windows-а ми се ъпдейтва непрекъснато и е със всички възможни пачове, включително и за IE-то, и то работи много стабилно и адекватно. Същото се отнася и за Мозила, т.е. ъпдейтвам я винаги (с последната официална версия) но на ден забива грандиозно по 1-2 пъти на различни сайтове.. пичовете има да я фиксват още доста време докато стигне стабилноста на IE 6
П.С. Ако се чудите.. продължавам да ползвам предимно Мозила, не за нещо друго, а защото свикнах с таб-овете и с това, че безпроблемно се отварят нови таб-ове с Ctrl + кликване с левия бутон на мишката върху линка (при IE-то е малко по-проблематично и неудобно)
Други предимства на Мозила, освен изброените, честно не се сещам...

П.С. Ако се чудите.. продължавам да ползвам предимно Мозила, не за нещо друго, а защото свикнах с таб-овете и с това, че безпроблемно се отварят нови таб-ове с Ctrl + кликване с левия бутон на мишката върху линка (при IE-то е малко по-проблематично и неудобно)

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Internet ExploDer
Bozilla-ta само за работа

Bozilla-ta само за работа
Последна промяна от lyubobg на Нед 03 сеп 2006 9:48, променено общо 1 път.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
JFIAT написа:Мозила ползвам, но е ПО-НЕСТАБИЛНА от Internet Explorer... казвам го съвсем отговорно. Windows-а ми се ъпдейтва непрекъснато и е със всички възможни пачове, включително и за IE-то, и то работи много стабилно и адекватно. Същото се отнася и за Мозила, т.е. ъпдейтвам я винаги (с последната официална версия) но на ден забива грандиозно по 1-2 пъти на различни сайтове.. пичовете има да я фиксват още доста време докато стигне стабилноста на IE 6
П.С. Ако се чудите.. продължавам да ползвам предимно Мозила, не за нещо друго, а защото свикнах с таб-овете и с това, че безпроблемно се отварят нови таб-ове с Ctrl + кликване с левия бутон на мишката върху линка (при IE-то е малко по-проблематично и неудобно)![]()
има едно голямо предимство на Мозила - СИГУРНОСТ се нарича. Не че е 100% сигурен, не го твърдя. Но като открият няква дупка и доста по бързо я затварят, при ИЕ трябва да чакаш пач дей-а и то ако евентуално се накумят да го премахнат бъг-а. Съгласен съм обаче, че напоследък мозила е нестабилна....и то в последните версии на програмата. Но същинската сила на Мозила е в екстеншънтите! Гаджето кат видя кви екстеншъни съм си наслагал и почна да вика "и аз искам това, и аз искам онова". Лично на мен много ми допадат FootieFox, Switch Proxy, Gmail Manager, Flashgot, ForecastFox, Gmail Space, Image Zoom, Tab Clickin Options...има и други, но тези са ми основните

Върни се в “ОФФ-Топик - други”