Предстои ми преместване в гр.Кърджали поради намиране на работа там!
Моля колегите от града да споделят в кой квартал да търся квартира за семейство с едно дете (ученичка)
на какви цени вървят наемите в града?
всяка информация ще бъде полезна!
до колегите оТ Кърджали
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Re: до колегите оТ Кърджали
По скоро опитай в темата им в организационен раздел, но и там не са много сговорливи..
много са ти общи въпросите -естествено на разнообразни цени са и квартирите,но аз лично бих препоръчал центъра и широкия център-не са някакви скъпи квартирите,примерно около учителския институт е добро място за живеене,училищата са наблизо...града не е голям ,приятен е и доста спокоен,но не и скучен...типа на някои квартали е следния-кв.Байкал-предимно къщи -леко към селски тип е градоустройството,кв.Възрожденци,кв.Веселчане -панелни квартали ,но от някои от крайните блокове има жестоки гледки към водното огледало...
хората са приятни,задръствания няма-широки и еднопосочни улици,2 язовира ,тръпка е да живееш под половин милиард тона вода
,3д кино в строеж...
ако зададеш по-конкретни въпроси може да ти бъдат хората по-полезни...
да видим и кърджалийци какво ще напишат...
хората са приятни,задръствания няма-широки и еднопосочни улици,2 язовира ,тръпка е да живееш под половин милиард тона вода

ако зададеш по-конкретни въпроси може да ти бъдат хората по-полезни...
да видим и кърджалийци какво ще напишат...
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всички квартали освен циганската махала са добре за живеене. Няма да имаш проблеми с намиране на квартирата.
Цените за мен са скъпи за такъв град.
Моето мнение за квартира е да живееш където ти близо работата. За това повече подробности са добре дошли.
Мога и да разпитам.
Ако не ти е проблем пътуване всеки ден 12 км. може да си наемеш квартира в Момчилград където цените са на половина. С кола се стига за 10-15 мин. зависи как караш.
Цените за мен са скъпи за такъв град.
Моето мнение за квартира е да живееш където ти близо работата. За това повече подробности са добре дошли.
Мога и да разпитам.
Ако не ти е проблем пътуване всеки ден 12 км. може да си наемеш квартира в Момчилград където цените са на половина. С кола се стига за 10-15 мин. зависи как караш.
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Благодарско за отзивите на хасковлии
Настаняването уредено от работодателя, все още незнаем в кой квартал ще ни настанят.
темата може да се заключи.

Настаняването уредено от работодателя, все още незнаем в кой квартал ще ни настанят.
темата може да се заключи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”