Нотариус и М(ен)тел

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Нотариус и М(ен)тел

Мнениеот maxpayne » Съб 30 апр 2011 16:42

Решил съм от следващият месец да си оставя картата в запечатан плик при нотариус, че тия вече съвсем се оакаха, някой има ли идея кой може да свърши такава работа или при всеки бих могъл да го направя?

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Re: Нотариус и М(ен)тел

Мнениеот drmilendd » Съб 30 апр 2011 16:48

Според мен това са градски легенди за картата при нотариуса, надписаната сума и извън съдебното споразумение за много пари. Иначе можеш да си оставиш картата при всеки нотариус на съхранение както се оставя завещание и други. Но ефекта ще е само за твоя лична консумация, независимо от резултата.
П. С. И за протокола - много се надявам да ме опровергаеш и да ги осъдиш тез хора

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 30 апр 2011 16:51

Като припатил от МенТел, ще ти дам съвет, плати си всичко което трябва, и се махни от тях, не пикай срещу вятъра, накрая хем ще дадеш повече пари по адвокати и съдилища и накрая няма да спечелиш нищо!
Казвам го от опит... Желая ти късмет, и гледай да не ти побелее косата заради тия, шот не заслужават капка внимание :012:

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 30 апр 2011 17:01

Колега, а с "добро" да се разберете пробвал ли си, на мен и на един приятел също ни приспаднаха едни надвзети пари, просто им обясни че сметката ти може би е сгрешена и те щя преразгледат, ако не си го направи вече де!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 30 апр 2011 17:15

drmilendd написа:Иначе можеш да си оставиш картата при всеки нотариус на съхранение както се оставя завещание и други. Но ефекта ще е само за твоя лична консумация, независимо от резултата.

Точно за това питам, не знаех, че има такава услуга. Мерси

Колко пари ще дам не ме притеснява, нито колко време ще отнеме. А пък нерви не влагам особено много. Да, препсувам ги наум и толкова, не си скубя косите от яд нито пък си губя съня mhihi

Но ако се докаже моята теория и наистина шмекеруват с кеф ще се занимая с тях.

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Съб 30 апр 2011 17:57

maxpayne написа:Решил съм от следващият месец да си оставя картата в запечатан плик при нотариус, че тия вече съвсем се оакаха, някой има ли идея кой може да свърши такава работа или при всеки бих могъл да го направя?

Дори да я сложиш при нотариус и ти изпратят честитка с 100лв. месечно потребление,при едно дело просто ще кажат,че е станала грешка с друг номер,ще го докажат лесно с 15 папки документи и разпечатки,ще ти коригират сметката на нула,ще получиш извинение,но едва ли ще спечелиш нещо.Дано греша,успех :beer

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 30 апр 2011 18:05

слушай колега номер 2
:Mr Green Fun
"плати и забрави" е най-масовата услуга която м-тел предлагат напоследък
аз нямах намерение да плащам ама ме погна съдя изпълнител
платих половината и сега ще платя останалата половина + таксите до края на договора ми
и тогава чао направо mhihi
докато чаках на опашка в м-тел 2ма души плащаха накуп всичките си такси и си спираха картите
дано фалират мамка им :twisted:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Съб 30 апр 2011 18:14

drmilendd написа:Според мен това са градски легенди за картата при нотариуса, надписаната сума и извън съдебното споразумение за много пари. Иначе можеш да си оставиш картата при всеки нотариус на съхранение както се оставя завещание и други. Но ефекта ще е само за твоя лична консумация, независимо от резултата.
П. С. И за протокола - много се надявам да ме опровергаеш и да ги осъдиш тез хора

Не е легенда,имам познат който им разказа играта преди няколко години... :012:

Иначе Ице всеки нотариус може да ти помогне.

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Съб 30 апр 2011 20:01

Абе къде е тази държава -да защити гражданите си...Продали са ни на някакви чужодоземни компании-поробители,които застават срещу обикновения гражданин с екип от юристи,връзки и т.н...и аз имам проблеми с тази компания,и жена ми,и родителите ми,и повечето приятели,чакам датата на края на договора като празник....

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 30 апр 2011 20:28

godfadar написа:Дори да я сложиш при нотариус и ти изпратят честитка с 100лв. месечно потребление,при едно дело просто ще кажат,че е станала грешка с друг номер,ще го докажат лесно с 15 папки документи и разпечатки,ще ти коригират сметката на нула,ще получиш извинение,но едва ли ще спечелиш нещо.Дано греша,успех :beer

Всичко е възможно, могат да подкупят и съдията и вещите лица и т.н. Аз не държа да спечеля пари от цялата работа, за мен е важно да не мислят за нас потребителите за някакви балъци, които няма какво друго да направят освен безропотно да си плащат.

Пак казвам, ако се докаже, че наистина лъжат в сметките.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 30 апр 2011 20:41

maxpayne написа:
godfadar написа:

Пак казвам, ако се докаже, че наистина лъжат в сметките.

Ем колега, как ще докажеш че лъжат!? Освен да помниш всеки номер с който говориш и колко време си говорил с него, абе с две думи да си знаеш потреблението до стотинка! Но и да има как да го докажеш!
Но и в двата случая ще си платиш сметката, поне аз така знам, колко ти кажат толкова плащаш!
Но не казвам че неможеш да направиш нищо. Можеш само да си загубиш времето, и да ти отлагат делото mhihi Че на тях за това ги бива най-много!

А да ти кажа за това как гледат на клиентите си! Гледат така както гледа правителството на нас, като "Мърша" с извинение! Но това е реалността! Още при царете обикновените жители не са ги имали за нищо, та сега ли ще се е променило!

АЗ когато бях на твоето диридже, отидох в офиса, казах им направо да ми сметнат колко имам да давам с неустойките (Аз съм ги сметнал и знам) казаха ми 90 лева, и видях че не ме излъгаха и платих парите и им казах най-културно че съм "Много доволен от услугата която предлагат" Знам че на тях не им пука, ма 200 души на ден да минават като мен, и шЪ им прИПука ! mhihi

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Съб 30 апр 2011 20:42

На кого искаш да докажеш?
И кой, мислиш, се съмнява, че лъжат?

То е от ясно по-ясно.
Просто безочието е безгранично.

Но щом си решил да си направиш кефа, действай.
Едва ли някому ще потрябва в действителност твоето доказателство...

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 30 апр 2011 20:52

Загубена кауза.
Както каза един колега по нагоре-- пикаеш срещу вятъра,в случая ураган.
Даже може и да не ти се извенят. mhihi

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 30 апр 2011 20:55

ChimeyJimmey написа:Едва ли някому ще потрябва в действителност твоето доказателство...

На мен ще ми потрябва, в съда mhihi

Както и да е, мисля, че получих отговор на въпроса си, тъй че може да :lock:

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Съб 30 апр 2011 21:01

Приятел имаше подобен проблем!Завишена сметка!Отиде и им каза и те си намериха грешката!Но при плащането трябвало да се плати излязлата фактура и полсе щяли да се приспаднат парите!А сега кажете как може без да си ги навъртял тези пари да сикат да си ги платиш?Голями мошеници са!Ама такива са ни законите!С тези преподписвания на договори е така!Аз сега имам карта и към тях!използвам я за да говоря точно с три номера!Преди да ми изтече договора подадох молба да не ми се подновява и сега веднага щоим ме нервират и тоивам и им казвам да си е..т майката!Това с регистрирането на примите беше най-голямата далавера за тях!Продавачките са толкова слдкодумни,че на повече от 60% от възрастните хора са им набили договори при регистрирането!И сега тъй като не знаят че автоматично ще се подновяват са им клиенти до гроб!Абе мафия направо!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”