Една бири бири две,бири бири три?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:Е като са полицай да неядат ли ааа ? Много е интересно ! Да неядат черен хайвер случайно
Не мисля че трябва да се засягаш:
1.Защото тия хорица, трябва да са вътре в колата си освен ако не правят нещо по важно навън;
2.Това е орган на реда който трябва да всява респект у всеки един, но едва ли ще стане с пържените картофи на задния прозорец;
3.Е така по тоя начин никога няма да ги приемаме насериозно нашите полицаи;
И разни ей такива простички причини.
Не искам да обиждам никой, просто лично мнение.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Miloslav Ivanov написа:bluefen написа:Е като са полицай да неядат ли ааа ? Много е интересно ! Да неядат черен хайвер случайно
Не мисля че трябва да се засягаш:
1.Защото тия хорица, трябва да са вътре в колата си освен ако не правят нещо по важно навън;
2.Това е орган на реда който трябва да всява респект у всеки един, но едва ли ще стане с пържените картофи на задния прозорец;
3.Е така по тоя начин никога няма да ги приемаме насериозно нашите полицаи;
И разни ей такива простички причини.
Не искам да обиждам никой, просто лично мнение.
Напълно съм съгласен колега с казаното от теб и само ще добавя, че докато с 5 лева на стотинки ме пускат да си тръгвам след като съм карал със 70 в града никога няма да ги взема насериозно........
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пич не ги защитавам нито тях нито който и да било. Просто несмятам че е толкова фатално че хората са си взели нещо за ядене( всеки един от нас го прави доката е на работа) + това храната им е в колата а те не са там . А за респекта незнам дали като неядат ще те респектират повече. Неможе всичко да се слага под един общ знаменател не всички са катаджий с палки.
chefito А тебе ако те арестуват за подкуп съм сигурен че и тогава няма да си довален. А и като си толкова съвестен оставиги да ти напишат акт а недаваи пари.
chefito А тебе ако те арестуват за подкуп съм сигурен че и тогава няма да си довален. А и като си толкова съвестен оставиги да ти напишат акт а недаваи пари.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Именно мисля че има място дето трябва да седнат да се наядат и то добре, но не мисля че пържените картофки и т.н. имат място на кората на Астрата.
Аз не казвам да не ядат ама нека седнат някъде не да се правят на палячовци.
Едно е аз да седна да ям на бюрото си в работата и да ме гледат колегите и да си мислят: А бе нали имаме кухня....
Друго е тоя дето трябва да можеш да му се довериш по всяко време на денонощието да си мези мазно мазно в колата...
Пак казвам лично мнение.
Аз не казвам да не ядат ама нека седнат някъде не да се правят на палячовци.
Едно е аз да седна да ям на бюрото си в работата и да ме гледат колегите и да си мислят: А бе нали имаме кухня....
Друго е тоя дето трябва да можеш да му се довериш по всяко време на денонощието да си мези мазно мазно в колата...
Пак казвам лично мнение.
ре
bluefen написа:Пич не ги защитавам нито тях нито който и да било. Просто несмятам че е толкова фатално че хората са си взели нещо за ядене( всеки един от нас го прави доката е на работа) + това храната им е в колата а те не са там . А за респекта незнам дали като неядат ще те респектират повече. Неможе всичко да се слага под един общ знаменател не всички са катаджий с палки.
Ако искаш мога да ти дам и номера на колата часа и датата се виждат дали Румен Петков ще е доволен от това,което вижда.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”