Привет на всички. Както съм написал в заглавието търся кола за абитуриентския бал на дъщеря ми. Датата е 23 05 2009 ден събота. Возилото което се търси трябва да е по-голямо демек лимузина или джип (за предпочитане). Ако има сериозен колега пък дори и да не е такъв, което е без значение и има желание съответно срещу заплащане да извърши тая услуга, нека драсне едно ЛС да се разберем, като естествено ще му бъде казано къде ще се ходи и дали ще може. Държа да кажа, че съм сериозен и молбата ми е да пишат само хора, които наистина могат да ми свършат работа. Става дума за София. Поздрави на всички и нека пишем само по хубави поводи!!!
Направо съм смаян от бързата реакция на молбата ми. Форума е огън нема това, нема онова. Сега да доуточня - возилото е необходимо от около 16:00 часа +/- 1 час, и аз не знам още не е уточнено + евентуално някоя минутка да се върже някое балонче ако човека не е против. Разбира се колегата ще бъде известен поне седмица преди събитието, моля да ме разберете, но дъщерята трябва да каже тежката си дума и естествено ще се чуем и видим с колегата да се доуточним на по.....кафе. И трето колега hooligans няма да се мине само с биричка ами ако трябва ще бъде вързан и напит . Съжелявам ако не мога да отговоря отговоря на всеки, но сега ми е малко натопорчено.
С ръка на сърцето мога да кажа , че днес возих една от най-хубавите абитуриентки пред ресторанта... Всичко беше ток и жица , много весело си искарах (до сега съм возил 10-тина хабитуриенти, но толкова весело не съм си искарвал) даже клаксона по едно време сдаде багажа рокера е голем! страшен пич! дъщерята , страшна купонджиика
Браво Хулигане,евалата за това,че си се отзовал.Браво и на другите колеги и колежката за готовността да помагат .Честита абитуриентка на колегата Rokera,желая и незабравимо изкарване и много късмет и радост в живота
Накрая след няколкодневно отсъствие по разбираеми причини и най-вече сериозен запой по повод събитието качвам някоя снимка да се похваля с младата дама... Преди това искам да изкажа благодарности към всички които ми писаха и най-много на Хулигана с когото свършихме чудесна работа. Ха наздраве на всички На първата сме щастливото семейство.