Откраднаха ми колелото 2011
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Откраднаха ми колелото 2011
И на мен днес ми гепиха колелото.Не съм голям разбирач ама от приятели и близки разбирах,че е от най-хубавите.Не знаех,че е възможно да стане точно днес ама стана...забравих,че живеем в България,където се събуждаш с откраднат будилник.Няма значение,попаднах на темата докато търсех какво да правя ако ми откраднат колелото...по сичко съдя,че квото и да правя,ще го намеря само ако го видя по улиците.Просто днес си карах 3 часа и отиваме после в един приятел и аз си го връзвам на една тръба на втория етаж,която ми се стори леко изкъртена...пренебрежението си беше за моя сметка.След 1 час слизам и колелото го няма и част от заключалката на земята....претърсих сичките 16 етажа на блока не го намерих...нямам думи просто само да го намеря тоя,мамицата му с цялата рода на рождения ден да.....еб@.Тва просто не е нормално ние да ги храним те да ни крадат .... извинявам се за вулгарния език.И отново-съчувствам на секи в подобна ситуация.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откраднаха ми колелото 2011
И от нас какво се очаква? 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Провери по битака, по женския пазар и в нета.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Velko написа::? Баси тъпото.По филмите гледам, че не си заключват колите и къщите, а тука ще се покатери до върха на стълба с колелото на гръб само и само да крадне... тъпа работа
Така е. В България също съм виждал на доста места хората да си оставят къщите и колите отключени, но това е предимно в балканските градчета и села. Миналата година бяхме отседнали в една къща за гости в с.Момчиловци (в Родопите), собственика на къщата си оставяше вечер Мерцедеса с ключовете на таблото

- Volksrod
- Автомобил:
- Двигател:
Добър ден
))
Забрави го! И на мен ми свиха колело! Пусках снимки, жалба в районното ... К.З.Л.
Купи си друго

Забрави го! И на мен ми свиха колело! Пусках снимки, жалба в районното ... К.З.Л.
Купи си друго

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
В едно предаване правиха номер на един който всеки ден ходи с колелото до магазина и го заключва около един уличен стълб-оня влиза в магазина идват тея със автовишка и вдигат колелото и го нанизват на стълба през рамката а тя е затворена рамка.И оставят го пак така заключено и дебнат оня да се върне-съответно той като дойде отначало не зацепва но после светва че нещо не е наред
и тея комици пратили техен човек който го пита как е успял да го направи тоя номер
.Сории за оффа а по темата наистина гадно нещо е но не храни големи надежди за намиране.

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
колега, тегли им една:
http://vbox7.com/play:a7034267
http://vbox7.com/play:a7034267
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
кофти маняк 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Колелото вече може да е с друга боя и лепенки !
Всичко това може да стане за под два часа !
Надявам се да се намери колелото , но мислиш ли , че някой е толкова тъп , за да кара твоето колело , което е откраднато от преди няма и един ден ?
Пожелавам ти успех в намирането !
п.с. Не ми стана ясно на последното което каза " ния да ги храним , те да ни крадат " - кои те ???
Всичко това може да стане за под два часа !
Надявам се да се намери колелото , но мислиш ли , че някой е толкова тъп , за да кара твоето колело , което е откраднато от преди няма и един ден ?
Пожелавам ти успех в намирането !
п.с. Не ми стана ясно на последното което каза " ния да ги храним , те да ни крадат " - кои те ???
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Deo88 написа:п.с. Не ми стана ясно на последното което каза " ния да ги храним , те да ни крадат " - кои те ???
Мангалите ?

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
KirilGeorgiev написа:И от нас какво се очаква?

За съжаление - май единственото, което можем да направим е да изслушаме (изчетем) съчувствено колегата, да теглим една по нашенски по адрес на гепачите и да напълним нова стограмка...
Сорри, батка!
Дано го намериш, ама...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”