колеги.
става дума за нашите деца! най милото ни...
покрай жена ми научих много в тази хич мътна за мене област и сега пак покрай нея попадам на тази петиция, касаеща двойките с репродуктивни проблеми. това са категория хора към които липсва всякакво (не само сериозно) отношение! а това е ГАДНО! МНОГО!!! не пожелавам на никой да няма възможността да си има детенце-и то точно когато най много го иска-да му пречат! всякак!
затова мисля че подкрепата която можем да дадем чрез тази петиция е най малкото което сме в състояние да направим за да допринесем към една наистина БЛАГОРОДНА кауза.
нека всеки сам си прецени. слагам темата като съобщение защото за мен това наистина е ВАЖНО!
благодаря.
http://www.bgpetition.com/in-vitro/index.html
ПЕТИЦИЯ!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Напълно съм съгласен с написаното и от теб, и в петицията. Предполагам, че хората с нарушени от НЗОК права, след като са се организирали в защита на правата си, са се посъветвали с адвокат, който да им разясни какво и как точно трябва да се направи. Ако не са - непременно да го направят /държа да напиша за подозрителните, защото такива съм сигурен има много, че нямам предвид себе си/. Защото освен приложения сега начин, чрез тази петиция, има и доста други законови начини, които ще са в тяхна полза. Успех 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Васе напълно съм съгласен и аз със теб и подкрепям идеята да сложиш тази тема във форума,нека всеки от нас подкрепи една клауза ,която без нашите мнения и подписи е обречена,нека ние сторим това което ние по силите,пък каквото стане да става.
Все се надявам че тази страна ще се оправи,затова и се задържам тук да бачкам......................,но по някой път честно казано стигаме до някъкви институций който ни пречат,не ни дават да се развива ме,и въпреки това пак сме тук.Успех на клаузата за бъдещите БГ децата

Все се надявам че тази страна ще се оправи,затова и се задържам тук да бачкам......................,но по някой път честно казано стигаме до някъкви институций който ни пречат,не ни дават да се развива ме,и въпреки това пак сме тук.Успех на клаузата за бъдещите БГ децата

- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Re: ПЕТИЦИЯ!
vaskoto1 написа:колеги.
става дума за нашите деца! най милото ни...
http://www.bgpetition.com/in-vitro/index.html

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това наистина е сериозен проблем пред обществото ни. но според мен петицията трябва да е насочена и към държавен огран. още повече, че не става дума само за покриване на медикаментите за подготовка за процедурите, а за безразличието на цяла институция и незаинтересованост да се реши този въпрос и отлагане на решението.. отделно за един цикъл -ин витро- оплождане е необходима сума от 1500 до 7000 лева. и все по-малко българчета се раждат..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”