Колеги, аз като някои от вас усетих лекинко тръпката да останеш с пръст в уста. Да започнем отначало. Датата е 30.04.2011г. Видях обява за Голф Мк2, който се продава на части. Поисках снимки съответно на нещата, които ме интересуват и така, направихме сделката, видях снимките на нещата и му казах на колегата да ги праща. Става дума за фарове - два малки и два големи, решетка и барче. Получих следните снимки на барчето:

Радостта ми обаче беше доста краткотрайна, когато си разопаковах нещата. Получих ги по Европът, където няма опцията като при Еконт да видиш преди да платиш. Ето какво получих вместо барчето, показано на предните две снимки:

Не знам дали е нормално или не, но доста се афектирах от този факт. Чухме се с колегата, който най-любезно ме помоли да не се нервя (едвам се сдържах да не го напсувам по телефона), като ми обясни, че трети човек го бил демонтирал, ама той не бил разбрал, ама май пък и аз не съм бил уточнил (освен да искам да купя половин барче

), както и да е, решихме, че и двамата имаме вина (съвсем условно от мен да мине, нали се имам за що-годе културен човек реших да вляза в положение и да си "присвоя" част от вината, която изобщо не смятам, че имам в случая) и се уговорихме да ми прати и останалата част от него. Това събитие се развива на 03.05.2011г. В момента сме вече 25.05.2011 аз все още си го чакам. От хорски срам си поръчах и окабеляването на малките фарчета с буксичките и релето за халогени номер 53, поне момчето като ходи да взема барчето и съответно ми го прати отново по куриера да си избие парите за гориво. Доколкото разбрах от самия него, колата не е при него, а в някакво хале на някой си негов приятел. Честно казано започвам да си мисля, че ме метна на черешата тоя калпазанин, ама халал да му е, фаровете и решетката поне са читави (слава Богу). Не зная дали този човек заслужава да му се оцвети ника в розово, както на някои други колеги заради подобни постъпки, нека решат по-старшите от форума. Темата не е с цел да искам да ми върне пари или от сорта, парите вече съм ги прежалил отдавна. Колеги, внимавайте какво и от кого купувате и най-вече искайте си опцията да видите това, за което плащате

Моето юнашко доверие беше дотук.
Изобщо не очаквам да се включи в темата, тъй като е с 1 мнение и то в раздел Продава, пределно ми е ясно, че това лице е във форума само заради материалната облага, която може да получи чрез него. От Панагюрище е, предполагам, че се казва Иван, съдейки по никнейма му в скайп и във форума. Ето за този хубостник става дума:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=138208Олекна ми