Аз съм на 21 години (и някой друг месец отгоре) .. живея от 7-8 години сам.. сам се издържам сам се оправям .. и както всички на този свят съм имал своите неволи ... просто по това време на нощта няма с кой да споделя.. нямам човек до себе си и повечето хора като им кажа че найстина не съм добре не ми вярват защото аз съм весел човек и почти никога не говоря сериозно и доста често това ми изиграва лоша шега.. Наскоро се разделих с човека до себе си .. живях един вид с нея около година и +++.. незнам колко точно.. с нея си взехме да гледаме едно коте.. (Тодор, Лъки, Лъчо и в последствие Лъчезар). Котето остана при мен аз да го гледам .. привързах се адски много към него.. пък и как да не се привържа

Отвреме на време ме избиват лудите и го пошляпвам малко като прави бели иначе адски много го обичам.. той ми остана само..
Днес цял ден нещо скимтеше .. но той обикновено така ми се моли за хапване и аз като ми се моли нали съм добра душа и му давам.. но пусти мозак не разбирам от такива работи и вижте до къде доведе това... напипах че нещо му е подуто коремчето .. и видях че не е ходил до тоалетна цял ден.. не ядеше и продължаваше да скимти .. доста се оплаших и се обадих на приятел като си помислих че нещо му има в коремчето и му казах да вземе някакъв вид разхлабително .. защото той почна да неможе да ходи и да пада докато върви .. което адски много ме притесни.. нямам ветеринар и няма на кой да се обадя

И утре ако ми останат само снимките вече направо незнам.. какво му е направило това коте на Господ че го наказва така.. кой го заслужава мамка му това ако е живота неискам да си представям какво е в ада.. надявам се някаде да бъркам.. защото ако не е така.. Ще стане както пее моята приятелка rihanna
i might as well take a gun and put it to his head get it over with
ако иска някой от модовете да ми изтрие темата.. ама просто това ми беше на душичката а пък нямах с кой да споделя.. а съм виждал много по безсмислени теми от тази.. но в 5 без 15 не ми се вярва някой да измисли нещо по умно.. особено като сме 2-ма узъра онлаин