Преди 5 дена зареждам на Лукойл до капачката буквално. Карам си из София и ходя на работа цяла седмица и изминавам 195км. в шофиране. Стрелката на резервоара се измества с едно деление, това е нормално заради горивото в гърлого докато го изгоря. Снощи се прибирам и решавам да проверя аджеба колко реално ми гори колата, защото според бордкомп -а е 6,3л. и колата е 1,9TDI. Спирам на колонката, казвам на бензинджията да напълни до капачката и му казвам, че няма да е много за да не оставя пистолета на автоматично. Човека слага пистолета на автоматично и след 5 сек. той изключва и започва да пълни ръчно. Аз отивам на касата да плащам и брех 1мин.,2мин., 5мин., 10мин, този още зарежда... накрая викам на касиерката - Този да не зарежда цистерна, че така се бави! След като приключи да зарежда касиерката ми дава сметка за плащате от 58лв.

или почти 24л. заредени!!!!

Викам им - Еййй какво правите вие. Няма да платя, викайте управителя. Обадиха му се и той им каза да напълнят някакъв мерителен бидон. За съжаление понеже пак бензинджията държеше пистолета и не ми го даде, колкото и пъти да му казвам, че аз искам да го напълня бидона и го пълнеше приз цялото време с макс дебит - излезна точно. Не съм сигурен дали и бидона е верен! Но накрая според "мерната" им единица показа точно колкото на колонката 20л.
Има ли начин да се разобличат такива Мошеници, какво мога да направя в този случай. Решил съм да пусна и едно писмо до КЗП, но понеже съм взел фактура и тези ще ми кажат да се обърна по съдебен ред да си решат спора двете фирми.
Единственото което мога на този етап да направя е безплатната реклама на бензиностанцията, но това едва ли ще им накриви шапката. Уффф, още немога да си намеря място как ме прецакаха с около 10л. нафта!:banghead:
Ще съм благодарен на всеки който ми даде съвет как да ги накарам да си платят!