Да набиеш жена с цветя в трамвая.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
wiseman
Автомобил:
Двигател:

Да набиеш жена с цветя в трамвая.

Мнениеот wiseman » Пет 10 юни 2011 17:40

Наложи се да пътувам с трамвая. Качвайки се в номер 18 от Орландовци по посока центъра забелязах, че един олигофрен иска да бие една женица. Държи се "мъжки", ербап. Лесно е, нали жената е слабичка и с кашонче цветя. Никой в трамвая не смее да му отвърне. Жената леко се изнася и почва да звъни на 166. Решавам да го снимам и да бъда свидетел на жената. Явно олигофренът си повярва та реши да ме почне и мен scare
След размяна на "любезности" слезе на следващата спирка предизвиквайки ме да се "разберем". Всъщност избяга защото видя, че полицията наистина ще дойде. Помогнах на жената да отидем до 2-ро Районно, където писахме жалби.
Пита се в задачата какъв ИДИОТ трябва да си за да посягаш на жена с кашонче цветя в себе си? Колко ниско трябва да си паднал за да биеш жени (жената беше 45 кила с мокри дрехи). Този олигофрен не е на 15-16 години. Видимо е на 55-60. Не знам на кой господ да се помоля такъв олигофрен да не срещне някоя невинна женица и да няма никой, който да и помогне.
Прикачени файлове
11111111111 copy.jpg

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Да набиеш жена с цветя в трамвая.

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 10 юни 2011 17:48

В цялата работа не разбрах, защо е искал да бие жената? За седящо място в трамвая или ?
Но каквато и да е причината, не се решава с бой!
Трябвало е да направиш клип как удря жената и да го осъдят, да видим дали няма да се оправят нещата !

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 10 юни 2011 17:51

Точно на момента ще види светкавицата ако съм бил аз там :beat_butt2

Потребителски аватар
wiseman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wiseman » Пет 10 юни 2011 17:54

my heart iS iCe написа:В цялата работа не разбрах, защо е искал да бие жената? За седящо място в трамвая или ?
Трябвало е да направиш клип как удря жената и да го осъдят, да видим дали няма да се оправят нещата !

Всъщност и аз не разбрах в началото защо иска да я бие.
После тя ми разказа, че си е сложила кашончето с цветя и той и се е развикал, а имаше и цигани дето създаваха суматоха за да гепят.
Не можах да направя клипче как я бие.....всъщност качих едно клипче, но го няма боя....
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/p ... biyat.html

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 10 юни 2011 18:02

wiseman написа:
my heart iS iCe написа:В цялата работа не разбрах, защо е искал да бие жената? За седящо място в трамвая или ?

Всъщност и аз не разбрах в началото защо иска да я бие.
После тя ми разказа, че си е сложила кашончето с цветя и той и се е развикал, а имаше и цигани дето създаваха суматоха за да гепят.
Не можах да направя клипче как я бие.....всъщност качих едно клипче, но го няма боя....
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/p ... biyat.html

По принцип съм твърдо против боя, дори и някой да си го търси!
Добре си постъпил че си защитил жената, макър и да е имала вина, това не означава че трябва да я бие!
Добре че не си му посегнал, може да те осъди, такива ги има много, чудят се от каде да изкарат пари!
Та искренно се надявам да си получи заслуженото тоя старчок! Поне една вечер в панделата, и да го охлаждат със студена вода, пълна с ледени купчета, за да може да се охлади малко!

РЕСПЕКТ, на такива хора като тебе колега :bowdown

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пет 10 юни 2011 18:11

Шшшшшшшшшшшшш как ще го оставиш да ти удари ръката ??????? Директно го срещам със създателя в такъв случай.Дайте да му спретнем на бияча една постановка,да клъвне,да удари някоя женица и после да се "спъне" няколко пъти.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 10 юни 2011 18:15

Koлкото и брутално да звучи , трябваше да го "снимаш' по - отблизо.
Полицията ще го пребере и пусне след това.

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Пет 10 юни 2011 18:18

Тук има явно много рицари без броня... Не е хубаво да се посяга на когото и да било! Айде сега, като сте такива джедаи, я скочете на един чичка около 35 години и около 150+ кила, който като минава под тролейната мрежа, се навежда...тука бирата е друга, нали ?! Затова трябва манталитет преди всичко, а това липсва на множеството-възпитание !

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пет 10 юни 2011 18:19

apa6o написа:Тук има явно много рицари без броня... Не е хубаво да се посяга на когото и да било! Айде сега, като сте такива джедаи, я скочете на един чичка около 35 години и около 150+ кила, който като минава под тролейната мрежа, се навежда...тука бирата е друга, нали ?! Затова трябва манталитет преди всичко, а това липсва на множеството-възпитание !

Ари е ? :Mr Green Fun Що си мислиш,че ще ме стресне тоя гюм ? 2 метра 110 кг !!! Кикбокс и волейбол.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пет 10 юни 2011 18:20

Това сме вече хората . Всеки си гледа себе си , а ако види жена в беда просто ще я подмине или ще остане да гледа сеир . Евала ти правя колега , за това , че си успял да снимаш . Поставил си се в доста кофти ситуация , но си успял да заснемеш част от българското ежедневие ...

За съжаление ... не сме единни ! - Факт ! Просто липса на манталитет и малко възпитание

Още един път браво за постъпката :bowdown :applause:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 10 юни 2011 18:23

feikot написа:
apa6o написа:

Ари е ? :Mr Green Fun Що си мислиш,че ще ме стресне тоя гюм ? 2 метра 110 кг !!! Кикбокс и волейбол.

Не че се заяждам ама колега, да не стане като ония маабет! Владея Карате, Кунг Фу, Бокс, и още много опасни думи mhihi
Лесно е да рипнеш на бой, ма после кой ще търчи по съдилища. И ти като го гледаш тоя дядка, тоя вампир, един шамар и ще трябва да му лепиш никролозите после, шот не се знае дали има живи роднини!
Не се излагайте, бъдете цивилизовани, лесно е да се покажеш като боец!
ПОЛИЦИЯТА, трябва да раздава правосъдие, а не самите ние!
Че дядката е виновен, е така, но няма да промениш нищо като го пребиеш!
За такива като него си има килии! :Mr Green Fun

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 10 юни 2011 18:25

Точно този примат заслужава точно това , което не му се е случило.
А на колегата - "баладжийче" - колега за всичко се иска сърце , а не килограми.
Като държавата стои безочастна не виждам изход.
Към колегата над моят пост - а колега държавата прави ли това , което описваш и е правилно?

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 10 юни 2011 18:27

Точно бой трябва за подобни мъже Аз да го рендосам па нека ме търси и да ме съди Видяхме в една друга тема полицията как работи

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 10 юни 2011 18:31

xalerrelax написа:Към колегата над моят пост - а колега държавата прави ли това , което описваш и е правилно?

АКо питаш мен, аз не съм човекат който определя това!
Но те за това са назначени там, ако всички почнем да се самонаказваме, каква полза от цялата работа. Европа ала бала. Значи още сме на принципа каквото повикало такова се обадило!
Ам представи си че удариш тоя дядка, а той се окаже че е епилиптик, и с жълта кницка, и недай си боже умре, ти знаеш ли къде отиваш! Във АДА! После иди обяснявай какво е станало!
Нека не се правим на Рейнджари, шот едно е пред Компа друго е наживо!
Нищо лично към никой, ма това не е правилната постъпка която казвате!
Но всеки си има виждане! :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 10 юни 2011 18:33

Тоя тъп чичак ако го видя да прави такова нещо след това няма да го познават по снимките.. а и ще му е много трудно да пише в районното..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”