NBA Плейофи 2011
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ceci4
- Автомобил: VW Golf V TDI 16V
- Двигател: BKD 2004
NBA Плейофи 2011
Започват поредните плейофи в NBA. Кои са фаворитите Ви, кои серии ще следите с интерес и как ще ги следите? Споделете какво Ви вълнува най-много в тях.

Последна промяна от ceci4 на Чет 28 апр 2011 22:29, променено общо 3 пъти.
- ceci4
Re: NBA Плейофи 2011
Лично аз следя всеки мач на Celtics, който излезе по торентите.
Освен тях на Изток с интерес ще следя Chicago Bulls, които са отново първи след редовния сезон за пръв път след Майкъл Джордан. Другото любопитно е първите плейофи на Уейд, Джеймс и Бош заедно в Маями - дали ще превъзмогнат проблемите от сезона. Също така обновения отбор на Ню Йорк, които започват от задна позиция (шести), но пък също оформиха "голямо трио" (Big Three) в края на сезона от Антъни, Студемайър и Билъпс.
Освен тях на Изток с интерес ще следя Chicago Bulls, които са отново първи след редовния сезон за пръв път след Майкъл Джордан. Другото любопитно е първите плейофи на Уейд, Джеймс и Бош заедно в Маями - дали ще превъзмогнат проблемите от сезона. Също така обновения отбор на Ню Йорк, които започват от задна позиция (шести), но пък също оформиха "голямо трио" (Big Three) в края на сезона от Антъни, Студемайър и Билъпс.
- Angelchov
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: GK 1985
Най-много бих се радвал ако на финала са Л.А. Лейкърс срещу Маяма. Тогава няма да знам за кой да викам.
Но Селтикс и Никс са традиционно силни и нищо не се знае. Точно за това обичам НБА.
Наистина и Булс са в добра форма. Очертават се интересни плейофи.
Но Селтикс и Никс са традиционно силни и нищо не се знае. Точно за това обичам НБА.
Наистина и Булс са в добра форма. Очертават се интересни плейофи.
Аз от както се помня съм фен на Л.А. Лейкърс.Ама откакто спрях да тренирам не ги следя много...Може би не съм фен чак толкова на отбора,колкото на Кобе защото харесвам стилът му на игра.Ще се радвам ако Лейкърс вдигнат купата на края.И ако не забравям ще ги следя как вървят плейофите.А Kobe Bryant MVP да се надявам 

Голям фен съм на НБА
като цяло съм привърженик на Източната конференция и винаги съм бил за Изтока в мача на звездите.
Специално любим отбор нямам,но харесвам тези пет - Орландо Меджик,Маями Хийт,Филаделфия 76,Чикаго Булс и Бостън Селтикс,основно гледам мачове с тях.
Ще се гледа

Специално любим отбор нямам,но харесвам тези пет - Орландо Меджик,Маями Хийт,Филаделфия 76,Чикаго Булс и Бостън Селтикс,основно гледам мачове с тях.
Ще се гледа

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Аз попринцип съм си за Маями...
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Стискам палци за Никс

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
За първи път от може би 12-13 години с радост ще следя Изтока и то заради Чикаго,фен съм им от 1991-92година след като дойде ерата на Майкъл Джордан,Ското Пипън и най-великия бял гард за мен Тони Кукоч ,Хорас Грант и поне за мен по онова време,най-добрия бял център Люк Лонгли,ехххххх спомени спомени.На времето си купувах едно списание което беше най-актуално за времето си-Бубабаскет на български,иначе взимах и разни немски Браво,ма нищо неразбирах,само гледах картинки
,сега повярвай те ми въобще незнам по кой канал ги дават,до колкото знам маи по ТВ+ на Булсатком,ма нека знаещите да кажат и да ги следя ако мога,защото часовата разлика си е сериозна 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
И аз като Митака съм фен на Булс..
Ако има начин ще гледам мачовете...

Ако има начин ще гледам мачовете...

- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Симпатизирам на Л.А. Лейкърс, но тази година Чикаго Булс имат добър отбор. Очаквам добро представяне от тях и поне полуфинал.
- ceci4
На Запад битката традиционно е твърде близка, много подобни резултати и това прави изхода от нея непредсказуем. На Изток лидерите са изявени и ще стане интересно едва във втория кръг, въпреки че все пак ще има някоя изненада. На Запад обаче всеки има своя шанс. Но малко или много нещата все пак опират до това дали Сан Антонио ще станат шампиони на Запад или ще "подарят" тази чест на някой друг.
Аз лично следя мачовете само от торенти (http://bt.davka.info/). Нямам представа дали по някой канал дават, но най-малкото заради часовата разлика, както вече казахте.
Аз лично следя мачовете само от торенти (http://bt.davka.info/). Нямам представа дали по някой канал дават, но най-малкото заради часовата разлика, както вече казахте.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не съм 100 процента убеден, но на http://www.gledaisport.com/c-6.html мисля че дават и НБА
По Филм+ трябва да дават плейофите, канала го има само на Булсатком.
На Изток Маями се разминаха в последния момент с Никс. Цял сезон им беше тегаво с/у тях.
Най-интересна серия ще е Никс-Селтикс. Чикаго, Маями и Орландо ще минат леко ми се струва.
Като цяло подкрепям Маями, но във втория кръг ще е срещнат победителя от Ню Йорк-Бостън и там ще има голяма битка.
Чикаго обаче си остават фаворити за финал от изтока, Роуз играе страшно, въпреки че 'ич не го харесвам.
На Изток Маями се разминаха в последния момент с Никс. Цял сезон им беше тегаво с/у тях.
Най-интересна серия ще е Никс-Селтикс. Чикаго, Маями и Орландо ще минат леко ми се струва.
Като цяло подкрепям Маями, но във втория кръг ще е срещнат победителя от Ню Йорк-Бостън и там ще има голяма битка.
Чикаго обаче си остават фаворити за финал от изтока, Роуз играе страшно, въпреки че 'ич не го харесвам.
- ceci4
Чикаго очаквано поведоха в серията си с Индиана в един много неочакван мач. Индиана води през целия мач, че дори и с 10 точки 4, 5 минути преди края на мача. Булс обаче на правиха страхотна серия от 14-1 и поведоха за пръв път в мача около 50 сек преди края. Виновен отново бе Дерик Роуз, който и направи най-добрия си плейофен мач, отбелязвайки 39 точки.
Краен резултат - Чикаго 104 : 99 Индиана
Краен резултат - Чикаго 104 : 99 Индиана
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
Л.А. Лейкърс ШАМПИОН 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”