https://www.facebook.com/video/video.ph ... 0538422272
съжалавам ,че ви занимавам с такива работи ама вече ми писна на сантиметри съм от саморазправа,а съм способен същото да причиня на човека извършил това.
Изверги! Какво да кажа на детето?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: Изверги! Какво да кажа на детето?
Лошото е че не са единствените, такива гадове да ги изколиш !
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Не е нормално това
, идея нямам как да обясниш на дете, че има изроди, които посягат на животно и не очакват никакви последици... Жалко, че държавата ни не е уредена както някои други и такива биха си излежавали нужното (сдържам се да използвам по-груби квалификации относно такива субекти
). Според мен саморазправата за съжаление би била единствено в твоя вреда колега (но наистина го залужават същото
), първо потърсете някаква помощ за животинката да не се мъчи - докторите ще преценят. Едно не разбирам - какво толкова им пречат котките?
ПС. На мен това лято котки ми надраха целия преден капак (лапичките си личат достатъчно за да разбереш, че котка е ходила по цялата кола и си е харесала капака) но ми е през центъра на удоволствието - няма да избивам всичко живо на 4 крака я... Изобщо не мога да разбера с какво може една животинка да заслужи това...

ПС. На мен това лято котки ми надраха целия преден капак (лапичките си личат достатъчно за да разбереш, че котка е ходила по цялата кола и си е харесала капака) но ми е през центъра на удоволствието - няма да избивам всичко живо на 4 крака я... Изобщо не мога да разбера с какво може една животинка да заслужи това...

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Ще се наложи да я ефтаназираме.А тя преди малко доведе(донесе)единственото коте което роди преди месец, 

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Само при мен ли се виждат 12 секунди, в които полупарализирана котка се влачи? Дайте повече инфо защо, кой, кога, как?
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
ами само това е 12сек. какво повече да кажа ,котката е с прекъснат гръбнак няма никаква чувствителност от счупеното назад.Съседката вчера след обяд се развика "утрепи я",цяла нощ не се появи и днес минути преди да кача клипа се показа ,като в началото не забелявах ,да има нещо нередно,но когато я повиках и видях как се влачи ми омекнаха колената ,а малкия почна да пита какво и е на котката.
Изроди!!!
Обичам животинките и това е направо нелепо. Долу-горе знам какво изпитваш.
Съболезнования за котето.
Обичам животинките и това е направо нелепо. Долу-горе знам какво изпитваш.
Съболезнования за котето.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
нали приеха закон който касае такива гаври с животните? Почваш от 112 и по списък
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Охооо, природозащитни организации има колкото ти се иска, давай смело на всяка една от тях ЦЪК. Започвай по каналния ред - разни медии и т.н. А ако от това ефект няма - винкеУО и бой, докато не си сменят мнението за животните "милите съседи"...

Депутатите гласуваха още наказания за хората, проявили жестокост към гръбначно животно, причинили му противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане. Санкцията е лишаване от свобода до три години и глоба от хиляда до до пет хиляди лева. Ако това стане на публично място или в присъствие на малолетни или непълнолетни, извършителят се наказва с лишаване от свобода от една до три години.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Приспи я , ако не си сигурен за виновника не предприемай нищо . Имаме две кучета при майка ми /братя са / едното е със счупен крак инвалид , другото е кьораво с едното око / буквално липсва /благодарение на доброжелатели .Ако пак ще вземаш домашен любимец , разбери кой има зло куче , зъл стопанин , хлапе което има проблеми и така нататък .Има и възрастни хора които таят страшна злоба в себе си към животни ,имай го в предвид .Самата гледка на мъчещото се животно е гадна 

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Колега,постнал си някакав клип и?Ние боб ли да хвърляме каква е тази котка...Твоя,улична?Някой е влезнал в дома ти и я е осакатил?Какво?
Това са глупости за жестокостта към животните и т.н.
Ще трябват доказателства за физическия извършител на деянието - кой е бил той. Комшииката е крещяла, но кой е бил изпълнителя - как кога, свидетели и всичко ще пропадне.
Авторът за себе си знае как е наистина твърде убеден е защото познава "личностните характеристики"(както се казва в моята сфера на работа) на комшиите си, но това ми се струва, че няма да мине в съда.
Съгласен съм с горния пост - ако остане в това положение ще с мъчи животинчето, ще се мъчите и вие докато го гледате. Вземете си друго - клин клин избива.
ПС във фейса пише отдолу, че той е собственик на котката.
Ще трябват доказателства за физическия извършител на деянието - кой е бил той. Комшииката е крещяла, но кой е бил изпълнителя - как кога, свидетели и всичко ще пропадне.
Авторът за себе си знае как е наистина твърде убеден е защото познава "личностните характеристики"(както се казва в моята сфера на работа) на комшиите си, но това ми се струва, че няма да мине в съда.
Съгласен съм с горния пост - ако остане в това положение ще с мъчи животинчето, ще се мъчите и вие докато го гледате. Вземете си друго - клин клин избива.
ПС във фейса пише отдолу, че той е собственик на котката.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Благовест написа:Колега,постнал си някакав клип и?Ние боб ли да хвърляме каква е тази котка...Твоя,улична?Някой е влезнал в дома ти и я е осакатил?Какво?
Ти имаш някакъв проблем бе пич!!!До колкото мога да следя мненията ти,нещо ти е дискомфортно в реалния живот?Отдай се на музика или рисуване(живопис)или посвети живота си на нещо!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
keymaker написа:https://www.facebook.com/video/video.php?v=283500538422272&saved#!/photo.php?v=283500538422272
съжалавам ,че ви занимавам с такива работи ама вече ми писна на сантиметри съм от саморазправа,а съм способен същото да причиня на човека извършил това.
Не причинявай на никого подобно нещо. Дори и животно не заслужава.
Относно какво да кажеш на детето си - смени темата. За съжаление децата на по-малка възраст няма как да разберат някои работи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”