Изверги! Какво да кажа на детето?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
keymaker
Автомобил: Passat+T4
Двигател: ABS+AAB

Изверги! Какво да кажа на детето?

Мнениеот keymaker » Чет 27 сеп 2012 18:17

https://www.facebook.com/video/video.ph ... 0538422272
съжалавам ,че ви занимавам с такива работи ама вече ми писна на сантиметри съм от саморазправа,а съм способен същото да причиня на човека извършил това.

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Re: Изверги! Какво да кажа на детето?

Мнениеот Sashko_Trg » Чет 27 сеп 2012 18:21

Лошото е че не са единствените, такива гадове да ги изколиш !

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 27 сеп 2012 18:52

Не е нормално това :idea: , идея нямам как да обясниш на дете, че има изроди, които посягат на животно и не очакват никакви последици... Жалко, че държавата ни не е уредена както някои други и такива биха си излежавали нужното (сдържам се да използвам по-груби квалификации относно такива субекти :banghead: ). Според мен саморазправата за съжаление би била единствено в твоя вреда колега (но наистина го залужават същото :!: ), първо потърсете някаква помощ за животинката да не се мъчи - докторите ще преценят. Едно не разбирам - какво толкова им пречат котките?

ПС. На мен това лято котки ми надраха целия преден капак (лапичките си личат достатъчно за да разбереш, че котка е ходила по цялата кола и си е харесала капака) но ми е през центъра на удоволствието - няма да избивам всичко живо на 4 крака я... Изобщо не мога да разбера с какво може една животинка да заслужи това... death

Потребителски аватар
GTspecial
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTspecial » Чет 27 сеп 2012 19:07

:shock :shock :shock , NO COMMENT!
Какво смятате да правите с котката?
http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135579104

keymaker

Мнениеот keymaker » Чет 27 сеп 2012 19:17

Ще се наложи да я ефтаназираме.А тя преди малко доведе(донесе)единственото коте което роди преди месец, :bowdown

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Чет 27 сеп 2012 19:17

Само при мен ли се виждат 12 секунди, в които полупарализирана котка се влачи? Дайте повече инфо защо, кой, кога, как?

keymaker

Мнениеот keymaker » Чет 27 сеп 2012 19:25

ами само това е 12сек. какво повече да кажа ,котката е с прекъснат гръбнак няма никаква чувствителност от счупеното назад.Съседката вчера след обяд се развика "утрепи я",цяла нощ не се появи и днес минути преди да кача клипа се показа ,като в началото не забелявах ,да има нещо нередно,но когато я повиках и видях как се влачи ми омекнаха колената ,а малкия почна да пита какво и е на котката.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 27 сеп 2012 19:26

Изроди!!!
Обичам животинките и това е направо нелепо. Долу-горе знам какво изпитваш.
Съболезнования за котето.

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Чет 27 сеп 2012 19:35

нали приеха закон който касае такива гаври с животните? Почваш от 112 и по списък

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Чет 27 сеп 2012 19:39

Охооо, природозащитни организации има колкото ти се иска, давай смело на всяка една от тях ЦЪК. Започвай по каналния ред - разни медии и т.н. А ако от това ефект няма - винкеУО и бой, докато не си сменят мнението за животните "милите съседи"... :evil: eusa
Депутатите гласуваха още наказания за хората, проявили жестокост към гръбначно животно, причинили му противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане. Санкцията е лишаване от свобода до три години и глоба от хиляда до до пет хиляди лева. Ако това стане на публично място или в присъствие на малолетни или непълнолетни, извършителят се наказва с лишаване от свобода от една до три години.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Чет 27 сеп 2012 19:50

Приспи я , ако не си сигурен за виновника не предприемай нищо . Имаме две кучета при майка ми /братя са / едното е със счупен крак инвалид , другото е кьораво с едното око / буквално липсва /благодарение на доброжелатели .Ако пак ще вземаш домашен любимец , разбери кой има зло куче , зъл стопанин , хлапе което има проблеми и така нататък .Има и възрастни хора които таят страшна злоба в себе си към животни ,имай го в предвид .Самата гледка на мъчещото се животно е гадна :?

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Чет 27 сеп 2012 19:52

Колега,постнал си някакав клип и?Ние боб ли да хвърляме каква е тази котка...Твоя,улична?Някой е влезнал в дома ти и я е осакатил?Какво?

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 27 сеп 2012 19:52

Това са глупости за жестокостта към животните и т.н.
Ще трябват доказателства за физическия извършител на деянието - кой е бил той. Комшииката е крещяла, но кой е бил изпълнителя - как кога, свидетели и всичко ще пропадне.
Авторът за себе си знае как е наистина твърде убеден е защото познава "личностните характеристики"(както се казва в моята сфера на работа) на комшиите си, но това ми се струва, че няма да мине в съда.

Съгласен съм с горния пост - ако остане в това положение ще с мъчи животинчето, ще се мъчите и вие докато го гледате. Вземете си друго - клин клин избива.

ПС във фейса пише отдолу, че той е собственик на котката.

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Чет 27 сеп 2012 20:16

Благовест написа:Колега,постнал си някакав клип и?Ние боб ли да хвърляме каква е тази котка...Твоя,улична?Някой е влезнал в дома ти и я е осакатил?Какво?

Ти имаш някакъв проблем бе пич!!!До колкото мога да следя мненията ти,нещо ти е дискомфортно в реалния живот?Отдай се на музика или рисуване(живопис)или посвети живота си на нещо!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 27 сеп 2012 20:18

keymaker написа:https://www.facebook.com/video/video.php?v=283500538422272&saved#!/photo.php?v=283500538422272
съжалавам ,че ви занимавам с такива работи ама вече ми писна на сантиметри съм от саморазправа,а съм способен същото да причиня на човека извършил това.

Не причинявай на никого подобно нещо. Дори и животно не заслужава.
Относно какво да кажеш на детето си - смени темата. За съжаление децата на по-малка възраст няма как да разберат някои работи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”