Сертификат за завършен компютърен курс...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- holy_man
- Автомобил:
- Двигател:
Сертификат за завършен компютърен курс...
Здравейте, това което ме интересува е дали някой от форума се занимава с издаването на Сертификати за завършен компютърен курс общ. Трябва ми готова тапия до няколко дни три-четири с името на човека за когото ще е. Ако някой има предложения моля нека ги сподели тук. Документа е необходим за кандидатсване за работа като формалност. Благодаря предварително на отзовалите се.
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Re: Сертификат за завършен компютърен курс...
И за да не отварям нова тема... Трябва ми тапия за хирург стоматолог. Ако някой може за ден- два да го уреди ще почерпя.
Колега, що така?
Колега, що така?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Аз искам за багериС
Защо трябва да лъжете още в началото?
Етично ли е?
Мен ако някой ме излъже по този начин, бих го уволнил и бих разказал за него на всички в бранша...
Защо трябва да лъжете още в началото?
Етично ли е?
Мен ако някой ме излъже по този начин, бих го уволнил и бих разказал за него на всички в бранша...
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Недейте с лошо! На лъжата краката са къси 

- wicked_Jester
- Автомобил:
- Двигател:
Вие вече се базикате с човека ... тапия за компютарна грамотност не е като шофиорската книжка. Ако някои може да помогне на човека да помага .. тука си помагаме не се еб****е с колегите... Вие забравихте тва маи маи... !!! 

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Да, аз съм сигурен, че има колега/и който могат да го направят. Но се надявам да не го направят. Защото колкото и формално да е(според колегата), заради тази помощ човек, който на истина се е постарал, потрудил и е завършил такъв курс(колкото и да е формален той по принцип) няма да се класира. 

- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично не съм се бъзикал. Всяка фирма която наеме въпросния човек, рано или късно ще види дали може/не може да върши дейността за която са го наели. Ако има сертификат, а няма знания, това се отразява на фирмата която го е издала. Много е просто. 

- holy_man
- Автомобил:
- Двигател:
Все още живеем в свободна държава. Всеки има право да се искаже и да напише каквото пожелае.
@ hooligans- не те познавам лично, но явно имаш добро чувство за хумор което е похвално. Жив и здрав бъди.
@ hooligans- не те познавам лично, но явно имаш добро чувство за хумор което е похвално. Жив и здрав бъди.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
holy_man написа:Все още живеем в свободна държава. Всеки има право да се искаже и да напише каквото пожелае.
Да ти се връща

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Е тука нацъкай един тест http://test.bg/ и може да изкараш сертификат.
Аз мога да те уредя да изкараш курс при преференциални условия ако искаш
Ама тапия просто така няма да стане 

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
calm написа:И за да не отварям нова тема... Трябва ми тапия за хирург стоматолог. ....

Така е за жалост , дори не се усещат някои .
Не вярвам да има такава фирма , която да издаде нещо такова , дано да няма !
Иначе има добри скенери и принтери , Фотошоп

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хаха ,то министри има с измислени магистратури и с по един чувал фалшиви документи вие направихте човека на ушав
Колега на драго сърце мога да ти снимам моята тапия за компютърна грамотност от Русенския университет,снимки няма по нея ако можеш я барна с фотошопа
Това е абсолютно прост документ защото по време на курса който кярах някога(като се уволних)не научих нищо ново,Word,Excel и целия офис пакет на практика ми бе много много познат,но курса беше безплатен за безработнни и на бъзик ходех 1 месец да закачам мацките.
Пък и файда от документа почти няма.от 100 пратени сивита за работа в последния месец = 1 интервю
ама не ми стигнаха връзките
!

Колега на драго сърце мога да ти снимам моята тапия за компютърна грамотност от Русенския университет,снимки няма по нея ако можеш я барна с фотошопа

Това е абсолютно прост документ защото по време на курса който кярах някога(като се уволних)не научих нищо ново,Word,Excel и целия офис пакет на практика ми бе много много познат,но курса беше безплатен за безработнни и на бъзик ходех 1 месец да закачам мацките.
Пък и файда от документа почти няма.от 100 пратени сивита за работа в последния месец = 1 интервю

Не виждам проблем, ако човекът, наистина си разбира, защо да не му е издаде едно бързо сертификатче 
Аз също нямам сертификат за компютърна грамотност, но пък си мисля, че съм малко над средното ниво

Аз също нямам сертификат за компютърна грамотност, но пък си мисля, че съм малко над средното ниво

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Човека пита за сертификат за "Обща компютърна грамотност" което поне аз като ходих включваше Офис пакета и работа с Уиндолс
Отиваш и даваш 50лв. общо взето на вятъра за един лист хартия с печат на него доказващ че можеш да напишеш документ в Wodr и после да го сложиш в папка
Момчето не ви иска диплома за ядрен физик просто иска да си спести 50-те лева или колкото е там курса,кво го ядете ?
Никой няма да го назначи на работа като компютърен специалист с този лист хартия,споко

Отиваш и даваш 50лв. общо взето на вятъра за един лист хартия с печат на него доказващ че можеш да напишеш документ в Wodr и после да го сложиш в папка

Момчето не ви иска диплома за ядрен физик просто иска да си спести 50-те лева или колкото е там курса,кво го ядете ?
Никой няма да го назначи на работа като компютърен специалист с този лист хартия,споко

Върни се в “ОФФ-Топик - други”