От каде да си купя GSM?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

От каде да си купя GSM?

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 25 сеп 2006 18:04

Преди няколко седмици майка ми ми центруфогира служебния Sony-Ericsson K750i които беше на седмица и половина.Понеже от него нищо не става сега се чудя от къде да си купя.Даите съвет за свестен магазин?

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Пон 25 сеп 2006 18:26

хахаха и моя вчера падна в морето като бях за риба--не кълве на чепаре а на NOKIA вече.Днес си купих за 175 лв. NOKIA 2610 черна от гсм-мания.там цените бяха най евтини от всички.щях да вземам самсунг Х820-на цена 470 лв. чисто нов-ама много тънък и ме достраша че ще го строша.на 410 лв имаше самсунг D520, И ДРУГИ ТАКИВА ПО ЕВТИНИ ОТ НАВСЯКЪДЕ. Нно това е във Варна.

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Пон 25 сеп 2006 18:56

SMEL написа:щях да вземам самсунг Х820-на цена 470 лв. чисто нов-ама много тънък и ме достраша че ще го строша.

няма да го счупиш :wink: от много модерна пластмаса е направен която се огъва ма не се троши и телефона става много здрав. а в джоба как седи...все едно го няма.

иначе по темата...свестните магазини са големите магазини...но телефоните са едни и същи.

Последна промяна от Spunky на Пон 25 сеп 2006 19:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 25 сеп 2006 19:01

Ако питаш за София, мога да ти препоръчам един магазин!

Потребителски аватар
TT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот TT » Пон 25 сеп 2006 20:08

http://get.bg/catalog/index.php?cPath=7 ... 69824de599

Поразгледай - много добри цени. Не знам обаче дали доставката влиза в цената или не :roll:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 25 сеп 2006 21:43

dobrinb написа:Ако питаш за София, мога да ти препоръчам един магазин!

Препоръчаи де.Иначе от електронните магазини избягвам щото с доставката трябва да го чакам а гаранцията си мисля ще е от типа-ходи пак тарси сепвиза в Люлин 20 или нещо такова.От гарнции сам напатил :cry: Малко офф:от Деизи мултимедия не копуваите нищоооо :!:
Иначе сам се насочил твърдо към К750i щото рядко се случва на мене нещо наистина да ми хареса а към тоя телефон имам само суперлативи(ако можеше да издържа на центрофуга+прах+белина+90 градуса щеше да е супер)

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пон 25 сеп 2006 21:57

миналата седмица си забравих служебната нокия на покрива на колата, след 20 км видях как пада на асфалта зад мен и стана на парчета (карах със 110, зад мен колона коли) едвам си намерих останките да си извадя сим-картата.
добре че шефчето има чувство за хумор и ще ми купи нов.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 26 сеп 2006 7:52

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 26 сеп 2006 8:12

Rabbit_TDI написа:[quote="dobrinb"
Иначе сам се насочил твърдо към К750i щото рядко се случва на мене нещо наистина да ми хареса а към тоя телефон имам само суперлативи(ако можеше да издържа на центрофуга+прах+белина+90 градуса щеше да е супер)
440лв черен :wink:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 26 сеп 2006 10:40

:да: :wink:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 26 сеп 2006 10:58

А бе дай го насам тоя центрофугирания телефон !!
Аз ги папкам ! :wink:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Вто 26 сеп 2006 12:44

Rabbit_TDI написа: ... Иначе сам се насочил твърдо към К750i щото рядко се случва на мене нещо наистина да ми хареса а към тоя телефон имам само суперлативи...

:да: Ей тва е приказка! За тези пари просто няма друг такъв телефон! Па и за повече. Иначе - от "големите" вериги най-евтинко ми се струва в Мобил свят. вече 2 телефона си взимам от там (първия К700, втория К750), след обикаляне по всички "верижни" магазини, там беше най-евтино.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 26 сеп 2006 13:04

Rabbit_TDI написа:Препоръчаи де....

Значи магазина се намира точно до моята кантора, на Лавеле 32. Познавам ги собствениците, могат да ти намерят всякакъв телефон, стига да го има в България /понякога дори тук да го няма/, и добри цени дават. С гаранциите са железни, има ли нещо веднага се оправя, ако е възможно. Мястото е тук
Ако искаш, като имаш път насам звънни или пиши ЛС да те заведа при тях да си избереш нещо.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 26 сеп 2006 13:30

Ами аз за сега сам се спрял на Джеф щото цената им е свястна-440 с комплект с паметта и сички истории щото обявите дето ми дадохте електронните се са некви врътки без паметта и т.н.,а и колегите ми са взели от там и няма проблеми с гаранциите.Мобил свят имат ли магазин на Графа щото аз бачкам да УАСГ(пл.Журналист) и там ми е най-удобно заради гаранцията евентуално щото както казах с гаранции сам патил.Иначе и това на Лавале ми е удобно ако не ти е проблем може ли да питаш цената за този телефон и да ми пишиш.Аз вероятно утре ще си взимам.
WDW елефона ми е почти управен след много зорове, ама маистора каза да се отторва от него в някоя заложна къща.Ако се занимаваш с такива неща и смяташ че можеш да го направиш да издаяни около годинка мога да ти го дам.

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Вто 26 сеп 2006 15:08

Хм, откъде да си купиш не ща да ти препоръчам, но откъде не бих си купил ще ти кажа - Jeff, 2be, Мобилен свят, Time is money ...
Имах познат в последната - разкомплектоват телефоните, слагат китайски батерии, а оригиналните после ги продават отделно. Продават и стари телефони със сменени капаци. За Джеф съм чувал също подобни работи. От Мобилен свят също имам познати дето са недоволни. От фирмата ни дадоха служебни Нокия 6100 на всички (по принцип доста здрав модел) купени от 2be - моя два пъти ходи на ремонт с един и същи дефект (всяко 4-5 обаждане не може да го приеме) и го връщат в същото състояние - уж го тествали и му нямало нищо, а той пак така. На колега пък престана да му звъни - кара само на вибрация ... :lol: С две думи гола вода са.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”