От каде да си купя GSM?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
От каде да си купя GSM?
Преди няколко седмици майка ми ми центруфогира служебния Sony-Ericsson K750i които беше на седмица и половина.Понеже от него нищо не става сега се чудя от къде да си купя.Даите съвет за свестен магазин?
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
хахаха и моя вчера падна в морето като бях за риба--не кълве на чепаре а на NOKIA вече.Днес си купих за 175 лв. NOKIA 2610 черна от гсм-мания.там цените бяха най евтини от всички.щях да вземам самсунг Х820-на цена 470 лв. чисто нов-ама много тънък и ме достраша че ще го строша.на 410 лв имаше самсунг D520, И ДРУГИ ТАКИВА ПО ЕВТИНИ ОТ НАВСЯКЪДЕ. Нно това е във Варна.
SMEL написа:щях да вземам самсунг Х820-на цена 470 лв. чисто нов-ама много тънък и ме достраша че ще го строша.
няма да го счупиш

иначе по темата...свестните магазини са големите магазини...но телефоните са едни и същи.
Последна промяна от Spunky на Пон 25 сеп 2006 19:01, променено общо 1 път.
- TT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://get.bg/catalog/index.php?cPath=7 ... 69824de599
Поразгледай - много добри цени. Не знам обаче дали доставката влиза в цената или не
Поразгледай - много добри цени. Не знам обаче дали доставката влиза в цената или не

- Rabbit_TDI
- Контакти:
dobrinb написа:Ако питаш за София, мога да ти препоръчам един магазин!
Препоръчаи де.Иначе от електронните магазини избягвам щото с доставката трябва да го чакам а гаранцията си мисля ще е от типа-ходи пак тарси сепвиза в Люлин 20 или нещо такова.От гарнции сам напатил

Иначе сам се насочил твърдо към К750i щото рядко се случва на мене нещо наистина да ми хареса а към тоя телефон имам само суперлативи(ако можеше да издържа на центрофуга+прах+белина+90 градуса щеше да е супер)
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа: ... Иначе сам се насочил твърдо към К750i щото рядко се случва на мене нещо наистина да ми хареса а към тоя телефон имам само суперлативи...

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Препоръчаи де....
Значи магазина се намира точно до моята кантора, на Лавеле 32. Познавам ги собствениците, могат да ти намерят всякакъв телефон, стига да го има в България /понякога дори тук да го няма/, и добри цени дават. С гаранциите са железни, има ли нещо веднага се оправя, ако е възможно. Мястото е тук
Ако искаш, като имаш път насам звънни или пиши ЛС да те заведа при тях да си избереш нещо.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Ами аз за сега сам се спрял на Джеф щото цената им е свястна-440 с комплект с паметта и сички истории щото обявите дето ми дадохте електронните се са некви врътки без паметта и т.н.,а и колегите ми са взели от там и няма проблеми с гаранциите.Мобил свят имат ли магазин на Графа щото аз бачкам да УАСГ(пл.Журналист) и там ми е най-удобно заради гаранцията евентуално щото както казах с гаранции сам патил.Иначе и това на Лавале ми е удобно ако не ти е проблем може ли да питаш цената за този телефон и да ми пишиш.Аз вероятно утре ще си взимам.
WDW елефона ми е почти управен след много зорове, ама маистора каза да се отторва от него в някоя заложна къща.Ако се занимаваш с такива неща и смяташ че можеш да го направиш да издаяни около годинка мога да ти го дам.
WDW елефона ми е почти управен след много зорове, ама маистора каза да се отторва от него в някоя заложна къща.Ако се занимаваш с такива неща и смяташ че можеш да го направиш да издаяни около годинка мога да ти го дам.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хм, откъде да си купиш не ща да ти препоръчам, но откъде не бих си купил ще ти кажа - Jeff, 2be, Мобилен свят, Time is money ...
Имах познат в последната - разкомплектоват телефоните, слагат китайски батерии, а оригиналните после ги продават отделно. Продават и стари телефони със сменени капаци. За Джеф съм чувал също подобни работи. От Мобилен свят също имам познати дето са недоволни. От фирмата ни дадоха служебни Нокия 6100 на всички (по принцип доста здрав модел) купени от 2be - моя два пъти ходи на ремонт с един и същи дефект (всяко 4-5 обаждане не може да го приеме) и го връщат в същото състояние - уж го тествали и му нямало нищо, а той пак така. На колега пък престана да му звъни - кара само на вибрация ...
С две думи гола вода са.
Имах познат в последната - разкомплектоват телефоните, слагат китайски батерии, а оригиналните после ги продават отделно. Продават и стари телефони със сменени капаци. За Джеф съм чувал също подобни работи. От Мобилен свят също имам познати дето са недоволни. От фирмата ни дадоха служебни Нокия 6100 на всички (по принцип доста здрав модел) купени от 2be - моя два пъти ходи на ремонт с един и същи дефект (всяко 4-5 обаждане не може да го приеме) и го връщат в същото състояние - уж го тествали и му нямало нищо, а той пак така. На колега пък престана да му звъни - кара само на вибрация ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”