Колеги, някой има ли впечетления за това фото?
http://www.casio-europe.com/euro/exilim/exilimzoom/exz60/specifications/
Мнения за Casio Exilim z60 ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с този http://www.exilim.de/euro/exilimcard/exs600silver/ и мога да ти кажа че съм много доволен
- koskoboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тук има професионално ревю (спецификация, тестове, примерни снимки, видео) на хапаратчето. 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Благодаря!
Аз бая неща попрочетох и се ровичках из всякакви форуми и общо взето то тоя клас апарати тези няколко близки модела на касио са едни от малкото дето няма негативни отзиви. Гледах и пентакс и самсунг и олимпус и масово се оплаква народа от липса на фокус.
Та май сега кум това се насочих.
Другия вариан е малко по-стари модели на сони или канон, ма не ми се ще да е толкова вехто и некомпактно.
Аз бая неща попрочетох и се ровичках из всякакви форуми и общо взето то тоя клас апарати тези няколко близки модела на касио са едни от малкото дето няма негативни отзиви. Гледах и пентакс и самсунг и олимпус и масово се оплаква народа от липса на фокус.
Та май сега кум това се насочих.
Другия вариан е малко по-стари модели на сони или канон, ма не ми се ще да е толкова вехто и некомпактно.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
chefito написа:Nikon?
Никон, както е добре известно е известна фирма, която прави добри фотоапарати. Точно тук обаче се чудя дали в този клас /непрофесионални фотоапарати/ не залагат повече на името и не толкова на качеството. Отново отзиви за липса на добър фокус. Да не говорим колко дървени и некачествено изработени изглеждат повечето /пластмасови корпуси и т.н./. С цена също не мисля, че са достатъчно привлекателни. Но определено не съм специалист в тази област, така че ако съм в грешка ще се радвам някой с опит да ме поправи а и да препоръча модел от тях.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”