Братле не мисля, че ти прави чест. Моя приятел изтегли пари и сте се уговорили да дойде НА ДОВЕРИЕ (защото аз му дадох гаранция, че си точен пич). Казах му, че каквото и да и има на колата ще я оправим и, че няма грижа. Момчето дърпа заем със сериозна лихва да дойде до на КЪНА в гъза. Урежда още пари да има да отиде до Пловдив (както сте се уговирили), взима си отпуска в работата за да може да го докара до Бургас и да ми го остави и да сменя веригата.
Поне, когато се разберете нещо му се обади и кажи, че идва човек с парите за да ти даде капаро или нещо такова. Идва на доверие и обикаля цяла България за да вземе колата. Плюс това се обажда и от мое име за да разбереш, че е сериозен и че няма да има излъгации.
Не мисля, че ти прави чест да направиш такава глупост. Ако са ти трябвали спешно парите и тях беше готов да ти прати преди да дойде да вземе колата.
Сега тея парички може да отиде и да си ги върне срещу определената лихвичка нали знаеш? Страшно несериозно държание и просто не мога да го повярвам.
[14:59:34] VroMoS: тоя с голфа ме прееба...уж уговори нещата за петък да правим седелката
[14:59:41] VroMoS: и ся му звъня да му кжа че съм изтеглил парите
[14:59:43] VroMoS: и ми вика ми продадох го
[14:59:45] VroMoS: съжалявам
[14:59:49] VroMoS: наредих го по телефона
[14:59:57] VroMoS: че е супер некорентно от негова страна
[15:00:00] VroMoS: щото изтеглих лихварски пари
[15:00:03] VroMoS: ся и лихвата си загубих
[15:00:05] VroMoS: и кола нямам
[15:01:04] VroMoS: бяхме се уговорили да ида да подпиша в пловдив
[15:01:09] VroMoS: без да го гледам без нищо...
[15:01:14] VroMoS: на доверие щях да го зема
[15:01:56] VroMoS: в петък уговорих транспорт до пловдив,изтеглих си пари ... и шастлив че ще си идвам към бс с новия голф....и тоя ми вика ми брат доидоха с парите и го дадох
[15:02:19] VroMoS: поне да ми се беше обади;л бахти
[15:02:23] VroMoS: загубих си шибаната лихва
[15:02:28] VroMoS: :@
[15:02:48] VroMoS: взех и на заедм 500 лв от приятелката ми за да имам
[15:02:52] VroMoS: да го прехвърлям а у
[15:02:53] VroMoS: ташак
Евалата бате надявам се да си щастлив от постъпката ти.
Ясно, че всеки гледа лева в днешно време, но поне можеше да се обадиш за да не си го слага с топките пича.
Не мисля, че има какво да напишеш. Просто всичко ще бъде излишно. Не искам да ти слагат никакви статути и така нататъка. Просто да се има предвид как колега може да ти го сложи. Нищо. Той ще намери друг автомобил, който да го направи щастлив и да си изпълни мечтата, но браво за постъпката.