борба с мравки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
борба с мравки
Споделете ефективен метод за борба че вече не се издържа. Преди малко се качили на хладилника и влезнали в хляба(пакетиран) и бяха едно 30-40 бройки. 

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Re: борба с мравки
сол във всички дупки и там където минават 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Ще свърши идеална работа

- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Слагай сол,по пътечката на мравките.Сава и с веро..много кратно!Верото е много добър вариянт!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хе! Подходящ ден от седмицата е!
Преди месец имаше такова нашествие в нас, в едната стая.
На 16-ти етаж живея!!!
Както и да е - избрахме си дестинация за събота и неделя, аз купих 2 флакона RAID Max, стегнахме багажчето и... яко оливане, особено покрай стените!
В неделя вечерта само проветрихме, че РАЙДа мирише и жената смете труповете
... а аз изхвърлих чувалите, в които ги натъпкахме

Преди месец имаше такова нашествие в нас, в едната стая.
На 16-ти етаж живея!!!

Както и да е - избрахме си дестинация за събота и неделя, аз купих 2 флакона RAID Max, стегнахме багажчето и... яко оливане, особено покрай стените!

В неделя вечерта само проветрихме, че РАЙДа мирише и жената смете труповете
... а аз изхвърлих чувалите, в които ги натъпкахме

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Единствено подкрепям мнението за солта , не защото другите не са ефективни , а защото не съм ги пробвал - надявам се да не ми се налага де 
За верото - не знаех , че действа , а за Раита съм слушал , че помага
п.с. Радо , трябва , че много гадини да са били

За верото - не знаех , че действа , а за Раита съм слушал , че помага

п.с. Радо , трябва , че много гадини да са били
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Преди двайсетина дни имах същия проблем и питах ветеринарния при нас да ми даде някакъв препарат да напръскам. Човека ми даде това http://sortovisemena-bg.com/units/Фендона+60+СК+9+мл..html?u=94958 9мл разредих в 1 литър вода и с шише от препарат за прозорци напръсках стаята. До ден днешен няма мравки, мухи, комари, паяци и всякаква друга такава насекомна гад. Между другото напръсках и си стоях в стаята. Сега като се завърти муха в стаята до половин час или е умряла или е избягала, за мравки и дума не става. След десетина дни пак ще напръскам 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Raid. Или нещо подобно. Оправя нещата.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
При нас се оказа, че мравуняка е в една от саксиите на майка ми и след като го унищожихме проблема изчезна. Та ако имате саксии ги провери, че ще има да пръскаш те пак ще се развъждат.
Последна промяна от radi_nrj на Чет 15 сеп 2011 16:29, променено общо 1 път.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Bio Kill - Ефикасен и напълно безвреден препарат против всякакви лазещи гадинки - бълхи, хлебарки, мравки, паяци, комари, мухи, кърлежи, въшки и др.
Ефективен при внезапното премахване на външни паразити при птиците: кокошинки, пухоперояди и др.Освен птиците, може да се третират инвентара и стените. • С дълготраен ефект - 2 до 4 седмици.
Без миризма.
Да не се пръскат главата на птицата, храната и водата.
Може да се ползва с успех при всички топлокръвни : кучета, котки и други животни, както и за третиране на постелята и къщичката.
За вредители по растенията също действа безотказно!
Ефективен при внезапното премахване на външни паразити при птиците: кокошинки, пухоперояди и др.Освен птиците, може да се третират инвентара и стените. • С дълготраен ефект - 2 до 4 седмици.
Без миризма.
Може да се ползва с успех при всички топлокръвни : кучета, котки и други животни, както и за третиране на постелята и къщичката.
- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
groznika написа:Bio Kill - Ефикасен и ...
Напълно подкрепям. Единствен недостатък - струва около 10лв. и за гарсониера трябват 2бр. Но си струва парите!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Bio Kill - Ефикасен и напълно безвреден препарат против всякакви лазещи гадинки - бълхи, хлебарки, мравки, паяци, комари, мухи, кърлежи, въшки и др.
Без миризма.
има ли всички необходими разрешителни да се продава на европейския пазар ?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Още един глас за Bio Kill. Бяха ни нападнали бълхи и трябваше да сляза да отворя на човека дето ще обезпаразитява. След това се пръсках включително и по кожата без каквито и да е странични ефекти!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Ludia написа:има ли всички необходими разрешителни да се продава на европейския пазар ?
Луд, не го произвеждам аз баце... нито пък го внасям. Ползвам го за песа, за цветята вкъщи, против мухи лятото, профилактично против буби в банята и тн.
Ако толкова живо се интересуваш за разрешителните защо не се свържеш с производителя?
http://www.biokill.com
ПП
Аз си го купувам от аптеката. Наистина е малко скъпичък, но пък за сметка на това абсолютно доказан и безкомпромисен

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Ludia написа:има ли всички необходими разрешителни да се продава на европейския пазар ?
Луд, не го произвеждам аз баце... нито пък го внасям. Ползвам го за песа, за цветята вкъщи, против мухи лятото, профилактично против буби в банята и тн.
Ако толкова живо се интересуваш за разрешителните защо не се свържеш с производителя?
http://www.biokill.com
ПП
Аз си го купувам от аптеката. Наистина е малко скъпичък, но пък за сметка на това абсолютно доказан и безкомпромисен
не че се интересувам много, просто знам че на пазара има турски продукти за борба с насекоми без необходимите лицензи и разрешителни... да не си изпати някой

Върни се в “ОФФ-Топик - други”