Пише ви един фен на рено. Хората от вашия клуб са ми напавили впечатление, че обикновено са стабилни и уравновесени карачи, но снощи един явно се опита да разсее това впечатление. Настигна ме в най-лявата лента на Т.Александров след светофара на с К.Величков, посока центъра, залепи се плътно зад мен. Когато се освободи място, се набра, изпревари ме отдясно и се шмугна в съвсем малкото пространство между мен и десния по диагонал. За да не му събера колата, забих рязко спирачки, при което бебето в кошчето отзад върна (за незнаещите - това е нещо като повръщане). Разсвирих му се, но никаква реакция, даже и аварийки за извинение нямаше. Засече още един по-нагоре, но явно не бързаше за никъде, защото го застигнах по-нагоре, на Раковска.
Тъмен голф, с номер СА 9804 КХ, лепенки на VW клуба. Разбирам, че това е нещо нормално за нашите пътища, но един член на авто клуб, трябва да дава пример с карането си.
Колеги, карайте разумно, застрашавате не само себе си, но и околните. За избиване на адреналин си има писти.
Поздрави и лек ден,
Николай
ПП Извинявам се, ако темата не е в правилния раздел.