Та да обясня случая:
Всички си плащаха добре, сметките се изчисляват на процент и членове на домакинство, не е като да кажеш, 5 лв твърдо на човек и това е. Първия етаж са с по 30% отстъпка от общата цена. Това го казвам, за да се изясни, че домоуправителя, се заема сериозно със задачата, а не е просто отбиване на номер. Пари като заплата за домоуправителя НЕ се взимат.
Жената която живее в Гърция, без да е тук, идва, оставя по 100 лв. и казва-плащам, като има нещо др да съм си платила.
Тия под мен, т.нар. мелеси,са абсолютни паразити .Ще обясня защо мелеси-Тя-смеска между турчин (по-скоро пумак) и българка, той смеска между виетнамка и американец. Но това няма никакво значение, просто да придобиете представа в какво общежитие се превърна кооперацията! Той си би шута за Англия още като дойдоха и тая преди малко повече от година си домъкна едни бичме, дето ако го ударя със сапа на брадвата, сапа ще стане на трески. Та,дължат вече над 130 лв. казват че няма да плащат, защото нямало да плащат на целия вход асансьора (само таксата е 28 лв на месец), дори и бутнал на майка ми папката като ходи да събира парите по апартаментите (а трябва те да идват) е после не го видях близо 2 седмици, май някой му беше счупил носа и ръката, ама може и да е паднал

Та, тоя наглия, сега и щерка си домъкнал тука .Преди 4 месеца ,казаха, че ще се изплатят и ще плащат само за осветление, без да ползват асансьора. Да ама не, ползват си го, даже тая малката парантия по 30 пъти на ден. А тая (мелеса) си би шута за Германия и остави бичмето със сина и и дъщеря си тука долу. Полиции се викаха, заплахи ли не бяха (преди ръката и носа

Какви са механизмите, по които мога да ги излекувам законно! Държа да е законно, другите методи са ми ясни. Мога ли със съдия изпълнител, след като не си извършва задълженията по договора за общата етажна собственост, да му иззема имущество например. Или да го накарам да плати? Каквото и да е, 1000 % съм сигурен, че има стотици подобно случаи и все някой от вас се е сблъсквал .А не е като да нямат някакви финансови средства. Просто се прави на терикат.