Showroom .. по бТВ чака публика ..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Showroom .. по бТВ чака публика ..

Мнениеот Sir T » Пон 02 окт 2006 12:03

Предаването ще се снима на 8ми Октомври на писта Божурище в халето с надпис Showroom отгоре. Заповядайте на студийните снимки, ще снимаме няколко броя, затова може да дойдете в 10.30 сутринта и/или в 15ч. Въоръжете се с търпение, водица и широки усмивки (МАМООО ДАВАТ МЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТАААА) :D

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 02 окт 2006 12:23

Уха... пу за мене 2-3 места! :P Нещо вход има ли, или? :)

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Пон 02 окт 2006 12:28

Ти па са вход. Ще отидем да подкрепим начинанието.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Re: Showroom .. по бТВ чака публика ..

Мнениеот VW_FEN » Пон 02 окт 2006 13:02

Sir T написа:Предаването ще се снима на 8ми Октомври на писта Божурище в халето с надпис Showroom отгоре. Заповядайте на студийните снимки, ще снимаме няколко броя, затова може да дойдете в 10.30 сутринта и/или в 15ч. Въоръжете се с търпение, водица и широки усмивки (МАМООО ДАВАТ МЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТАААА) :D

Батка, аз се чудя от къде си ми познат :)))) да ти кажа нещо, ама да не ми се сърдиш много... не ме кефи предаването, защото това хлапе, което го води не знае как да води (не, че аз бих се справил по-добре, но просто не ми харесва) и във всяко нещо са изкопирали Top Gear, което също не ме кефи... Наско от БТР кара няква смотана Дачия Логан и се прави на Найджъл Менсъл и му засичат време и кара точно като него - клати се в колата, та да върви повече... абе всяко нещо съм го гледал по другите предавания. Гледах го един път тва предаване и не ми хареса изобщо. Не мисля да го гледам пак. Мразя когато някой копира нещо от другите :( Нищо лично, просто си казвам мнението, ако може да вземете мерки да го подобрите ;) Все пак това е първото такова българско предаване. :roll:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 02 окт 2006 13:26

VW_FEN написа:
Sir T написа:Предаването ще се снима на 8ми Октомври на писта Божурище в халето с надпис Showroom отгоре. Заповядайте на студийните снимки, ще снимаме няколко броя, затова може да дойдете в 10.30 сутринта и/или в 15ч. Въоръжете се с търпение, водица и широки усмивки (МАМООО ДАВАТ МЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТАААА) :D

Батка, аз се чудя от къде си ми познат :)))) да ти кажа нещо, ама да не ми се сърдиш много... не ме кефи предаването, защото това хлапе, което го води не знае как да води (не, че аз бих се справил по-добре, но просто не ми харесва) и във всяко нещо са изкопирали Top Gear, което също не ме кефи... Наско от БТР кара няква смотана Дачия Логан и се прави на Найджъл Менсъл и му засичат време и кара точно като него - клати се в колата, та да върви повече... абе всяко нещо съм го гледал по другите предавания. Гледах го един път тва предаване и не ми хареса изобщо. Не мисля да го гледам пак. Мразя когато някой копира нещо от другите :( Нищо лично, просто си казвам мнението, ако може да вземете мерки да го подобрите ;) Все пак това е първото такова българско предаване. :roll:
много си прав за жалост :roll: тая седмица го гледах за сефте но няма да повторя много слабо предаване :roll: а водещите са гола вода :D

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 02 окт 2006 13:42

към колегите преди мен:

Вие какво гледате? Колите или искате да пляскате водещите по дупките??? :oops: Честно като всяко ново начало има трески за дялане, но мисля че с времето ще се оправят нещата........аз лично гледам колите и се абстрахирам от тъпотията на водещия ама това е мое мнение...........Sir T успех баце и се катерете лека полека нагоре няма друг начин.......в началото критика после ше навиваме телефоните да звънят да не забраим да ви гледаме............

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Пон 02 окт 2006 13:48

VW_FEN написа:

А бе то топлата вода като е измислена няма нужда да я преизмисляш, ама чак и сценария мотамо да го копират вече според мен е тъпо. То абсолютно всичко е като в Top Gear, само дето водещите са много зле. По принцип нормално е да се преписва (както всичко в БГ) , но чак пък толкова! Иначе идеята е хубава. Дано да се подобри предаването!

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 02 окт 2006 13:59

Top Gear,и BBC са хитри хора.Точно когато рейтинга им азапочна да спада,защото нищо ново не се праваше в предаването,взеха че решиха да се правят на смешни.Който е гледал епизодите от този сезон,знае.Честно казано ми харесва как промениха малко предаването.Засега на мен не ми харесва нито едно БГ предаване за автомобили,но смятам,че рано или късно ще се променят нещата.Истината е,че винаги трябва да се съобразяваш с пазара,в случая с аудиторията и с това какво би било интересно.Пожелавам успех на новото предаване,не съм го гледал досега,но ще се поправя :D

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 02 окт 2006 14:04

абе тоя Аспарух Минчев може да е калъф ама по добре си представя колите :wink: и той плямпа глупости но не е толкова зле като тея двамата дето според мен ама изобщо не разбират нищо :wink: абе измислена работа :D има чужди предавания тях гледам и ги предпочитам :D

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 02 окт 2006 14:15

Аз както вероятно и повечето хора не гледаме ТОП ГИЪР следователно крадения сценарии не е толкова лоша идея ама се пак за хорска срама малко да се промени нещото.Ама това с сценария-бял дерт.Обаче водещите особенно дъртия са непоправими-ми тя приятелката ми се интересува повече от автомобили направо са срам за това предаване.Да не говорим че сценичното държание на тоя по дъртия е се еноче води нещо смесено между "българския топ 100" и "а защо не" на Марта Вачкова.Сичко може да се ушлаифа ама ако не се сменят водещите -забрави.Верно че SirT не е човека дето трябва да му се пълни главта с тия простотии ама аз да си кажа.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 02 окт 2006 14:50

VW_FEN написа: и във всяко нещо са изкопирали Top Gear, което също не ме кефи...

е па лошо ли е да приличаш на Брад Пит? или жена ти на Анджелина Джоли? :D

факт е, че има доста трески за дялане и ще ги задяламе със сигурност.
Виждам, че сте информирани относно Top Gear, което само може да ме радва, но знаете ли, че Top Gear го правят от 1989г.? Гледали ли сте първите броеве? :D :D :D Траджеди! Дайте ни малко време .. ще сменяме доста неща. Мен също има много работи, които не ми харесват, ще се постарая каквото зависи от мен да го подобрим. Екип в България се събира ултра трудно, едно е сигурно .. желание имаме!
Започваме да коментираме автомобилите, ще се опитам да бъда максимално честен със зрителите .. дано не ни орежат, че в България всички се сърдят като чуят нещо, което не им харесва! :roll:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 02 окт 2006 15:14

Sir T написа:............

Баце плюйте яката каквото си е за плюене........аз Джереми Кларксон като го чуя как ги скастря някои модели и се кефа тотално........особено много го дразнят Тойота Авенсис и Опел Вектра ....често в предаването си ги заменя с кашони.............ХАХАХАХАХАХА.............

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 02 окт 2006 15:19

Джереми Кларксон, не е станал известен изведнъж.Има още един проблем в БГ предаванията за автомобили,което много ме дразни-рано или късно ги спират,независимо колко добро е предаването,то рядко се задържа на екран повече от 2 години.Сигурно финансови проблеми,не знам.Специално Топ Гиър в Англия са достигнали може би апогея на своята популярност със предаването по BBC1,ДВД-тата на Кларксон,Списанието Топ Гиър,Списанията на Кларксон за автомобили,рубриката му в Съндей Таймс,предаването по BBC WORLD..Е такова нещо у нас ми се иска да видя и у нас,но съм сигурен,че основната причина е финансова и липсата на интерес на вносителите да дават новички модели за тестовете.Кактои да е,пожелавам много успех на предаването!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 02 окт 2006 15:24

Това ме подсеща че не е никак лоша идея да се обедините с някое автомобилно списание с барабар журналята му там.Щото сговорна дружина планина повдига.И още веднъж ако водещите не са автомобилни манияци няма нужда от тях :cry:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 02 окт 2006 15:30

Rabbit_TDI написа:Това ме подсеща че не е никак лоша идея да се обедините с някое автомобилно списание с барабар журналята му там.Щото сговорна дружина планина повдига.И още веднъж ако водещите не са автомобилни манияци няма нужда от тях :cry:

Съгласен съм...........Все едно Тиф от Fifth Gear или Jeremy Clarkson от Top Gear са някакви водещи.....просто се кефят на колите пред камера..........особено ме кеди мацката от Fifth Gear.......мале мале.......

Върни се в “ОФФ-Топик - други”