Showroom .. по бТВ чака публика ..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Showroom .. по бТВ чака публика ..
Предаването ще се снима на 8ми Октомври на писта Божурище в халето с надпис Showroom отгоре. Заповядайте на студийните снимки, ще снимаме няколко броя, затова може да дойдете в 10.30 сутринта и/или в 15ч. Въоръжете се с търпение, водица и широки усмивки (МАМООО ДАВАТ МЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТАААА) 

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Showroom .. по бТВ чака публика ..
Sir T написа:Предаването ще се снима на 8ми Октомври на писта Божурище в халето с надпис Showroom отгоре. Заповядайте на студийните снимки, ще снимаме няколко броя, затова може да дойдете в 10.30 сутринта и/или в 15ч. Въоръжете се с търпение, водица и широки усмивки (МАМООО ДАВАТ МЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТАААА)
Батка, аз се чудя от къде си ми познат

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
много си прав за жалостVW_FEN написа:Sir T написа:Предаването ще се снима на 8ми Октомври на писта Божурище в халето с надпис Showroom отгоре. Заповядайте на студийните снимки, ще снимаме няколко броя, затова може да дойдете в 10.30 сутринта и/или в 15ч. Въоръжете се с търпение, водица и широки усмивки (МАМООО ДАВАТ МЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТАААА)
Батка, аз се чудя от къде си ми познат))) да ти кажа нещо, ама да не ми се сърдиш много... не ме кефи предаването, защото това хлапе, което го води не знае как да води (не, че аз бих се справил по-добре, но просто не ми харесва) и във всяко нещо са изкопирали Top Gear, което също не ме кефи... Наско от БТР кара няква смотана Дачия Логан и се прави на Найджъл Менсъл и му засичат време и кара точно като него - клати се в колата, та да върви повече... абе всяко нещо съм го гледал по другите предавания. Гледах го един път тва предаване и не ми хареса изобщо. Не мисля да го гледам пак. Мразя когато някой копира нещо от другите
Нищо лично, просто си казвам мнението, ако може да вземете мерки да го подобрите
Все пак това е първото такова българско предаване.

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
към колегите преди мен:
Вие какво гледате? Колите или искате да пляскате водещите по дупките???
Честно като всяко ново начало има трески за дялане, но мисля че с времето ще се оправят нещата........аз лично гледам колите и се абстрахирам от тъпотията на водещия ама това е мое мнение...........Sir T успех баце и се катерете лека полека нагоре няма друг начин.......в началото критика после ше навиваме телефоните да звънят да не забраим да ви гледаме............
Вие какво гледате? Колите или искате да пляскате водещите по дупките???

- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Sir T написа:Предаването ще се снима на 8ми Октомври на писта Божурище в халето с надпис Showroom отгоре. Заповядайте на студийните снимки, ще снимаме няколко броя, затова може да дойдете в 10.30 сутринта и/или в 15ч. Въоръжете се с търпение, водица и широки усмивки (МАМООО ДАВАТ МЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТАААА)
Батка, аз се чудя от къде си ми познат))) да ти кажа нещо, ама да не ми се сърдиш много... не ме кефи предаването, защото това хлапе, което го води не знае как да води (не, че аз бих се справил по-добре, но просто не ми харесва) и във всяко нещо са изкопирали Top Gear, което също не ме кефи... Наско от БТР кара няква смотана Дачия Логан и се прави на Найджъл Менсъл и му засичат време и кара точно като него - клати се в колата, та да върви повече... абе всяко нещо съм го гледал по другите предавания. Гледах го един път тва предаване и не ми хареса изобщо. Не мисля да го гледам пак. Мразя когато някой копира нещо от другите
Нищо лично, просто си казвам мнението, ако може да вземете мерки да го подобрите
Все пак това е първото такова българско предаване.
А бе то топлата вода като е измислена няма нужда да я преизмисляш, ама чак и сценария мотамо да го копират вече според мен е тъпо. То абсолютно всичко е като в Top Gear, само дето водещите са много зле. По принцип нормално е да се преписва (както всичко в БГ) , но чак пък толкова! Иначе идеята е хубава. Дано да се подобри предаването!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Top Gear,и BBC са хитри хора.Точно когато рейтинга им азапочна да спада,защото нищо ново не се праваше в предаването,взеха че решиха да се правят на смешни.Който е гледал епизодите от този сезон,знае.Честно казано ми харесва как промениха малко предаването.Засега на мен не ми харесва нито едно БГ предаване за автомобили,но смятам,че рано или късно ще се променят нещата.Истината е,че винаги трябва да се съобразяваш с пазара,в случая с аудиторията и с това какво би било интересно.Пожелавам успех на новото предаване,не съм го гледал досега,но ще се поправя 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Аз както вероятно и повечето хора не гледаме ТОП ГИЪР следователно крадения сценарии не е толкова лоша идея ама се пак за хорска срама малко да се промени нещото.Ама това с сценария-бял дерт.Обаче водещите особенно дъртия са непоправими-ми тя приятелката ми се интересува повече от автомобили направо са срам за това предаване.Да не говорим че сценичното държание на тоя по дъртия е се еноче води нещо смесено между "българския топ 100" и "а защо не" на Марта Вачкова.Сичко може да се ушлаифа ама ако не се сменят водещите -забрави.Верно че SirT не е човека дето трябва да му се пълни главта с тия простотии ама аз да си кажа.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа: и във всяко нещо са изкопирали Top Gear, което също не ме кефи...
е па лошо ли е да приличаш на Брад Пит? или жена ти на Анджелина Джоли?

факт е, че има доста трески за дялане и ще ги задяламе със сигурност.
Виждам, че сте информирани относно Top Gear, което само може да ме радва, но знаете ли, че Top Gear го правят от 1989г.? Гледали ли сте първите броеве?

Започваме да коментираме автомобилите, ще се опитам да бъда максимално честен със зрителите .. дано не ни орежат, че в България всички се сърдят като чуят нещо, което не им харесва!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Джереми Кларксон, не е станал известен изведнъж.Има още един проблем в БГ предаванията за автомобили,което много ме дразни-рано или късно ги спират,независимо колко добро е предаването,то рядко се задържа на екран повече от 2 години.Сигурно финансови проблеми,не знам.Специално Топ Гиър в Англия са достигнали може би апогея на своята популярност със предаването по BBC1,ДВД-тата на Кларксон,Списанието Топ Гиър,Списанията на Кларксон за автомобили,рубриката му в Съндей Таймс,предаването по BBC WORLD..Е такова нещо у нас ми се иска да видя и у нас,но съм сигурен,че основната причина е финансова и липсата на интерес на вносителите да дават новички модели за тестовете.Кактои да е,пожелавам много успех на предаването!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Това ме подсеща че не е никак лоша идея да се обедините с някое автомобилно списание с барабар журналята му там.Щото сговорна дружина планина повдига.И още веднъж ако водещите не са автомобилни манияци няма нужда от тях
Съгласен съм...........Все едно Тиф от Fifth Gear или Jeremy Clarkson от Top Gear са някакви водещи.....просто се кефят на колите пред камера..........особено ме кеди мацката от Fifth Gear.......мале мале.......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”