Писна ми от електроснабдяването :-(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Писна ми от електроснабдяването :-(
Приятели докато започвах темата(понеже ми накипя) тока изгасва 3(три) пъти.Компютъра ми (за сума ти пари) взе да се е**ва.В работата ми двама колеги през тази седмица се оплакаха,че са им изгорели телевизорите.Аз не съм вкъщи през деня ,но жена ми казва ,че час почас гасят тока.Гледам,че го пускат за няколко секунди и го гасят.Гасят го щото не отговаря на нормите .......ама безобразие.Извинявам се,че ви занимавам ,обаче прекалиха....
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Едно време а и все още на вилата ми го правяеха този номер ама с друга цел - гледат че в даден момент консумацията става доста голяма и разсъждават така - гасят тока за малко и хората за да си предпазят уредите ги изключват от контакта и после като го пуснат пак след малко вече консумацията не е чак такава а и не става каквато е била понеже не всеки продължава докъдето е стигнал.И така.....
Иначе по повод компютъра истината е UPS ама свестен за да не даде фира и той.....иначе има да си сменяш захранвания и евентуално още модули до припадък.
Иначе по повод компютъра истината е UPS ама свестен за да не даде фира и той.....иначе има да си сменяш захранвания и евентуално още модули до припадък.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А с водата как сте,щот тука в моя елитен ГЪЗарски квартал едно че гасне тока,ми и водата спира-последният път ремонтираха като забиха дъверн чеп ...
Сега като са жегите налягането е толкова слабо че не стига до 2-рия етаж на къщата ... баси уя дет сме,а сметките да не платиш и след 2 дни ти го спират .. мижава работа,вместо да се прибереш да си починеш се прибираш и започваш да се нервираш още повече
Сега като са жегите налягането е толкова слабо че не стига до 2-рия етаж на къщата ... баси уя дет сме,а сметките да не платиш и след 2 дни ти го спират .. мижава работа,вместо да се прибереш да си починеш се прибираш и започваш да се нервираш още повече

Върни се в “ОФФ-Топик - други”