Крадци на паркинга на Kaufland - София - Надежда !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vikc
Автомобил:
Двигател:

Крадци на паркинга на Kaufland - София - Надежда !

Мнениеот vikc » Пет 12 авг 2011 12:28

Колеги, искам да ви предупредя за едни нагли мангалчета на паркинга на Kaufland в София, кв. Надежда! Преди малко се прибрах оттам. Оставих си колата на паркинга (не за първи път)и на излизане... scare Гледам липсват ми декоративните лайсни на вратите и на дръжките. Около колата нямаше никой... и по едно време гледам едно цигане се хвали на друго: Виж какво си намерих - емблема от VW - беше я свалил явно от друг VW... Лампата ми светна. Тоя същия е направил мизерията на моя Golf. Отгоре на всичко дойде да ми предлага да ми върне количката... е тогава вече ми падна пердето. За малко да даде фира цигането, ама избяга. От разстояние са много смели и хранят, но на близък бой никакви ги няма :Mr Green Fun Дано да съм последния, на който му се случва такова нещо... не е кой знае какво, но просто наглостта им ме изкара извън нерви!

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Re: Крадци на паркинга на Kaufland - София - Надежда !

Мнениеот escrime » Пет 12 авг 2011 12:31

Сигнализирай в полицията и в магазина :idea:

Потребителски аватар
vikc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vikc » Пет 12 авг 2011 12:38

Охраната в магазина е уведомена. На дежурния телефон на 2 РПУ явно няма никой!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 12 авг 2011 12:47

vikc написа:Охраната в магазина е уведомена. На дежурния телефон на 2 РПУ явно няма никой!

112 използвай

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 12 авг 2011 12:57

По големите паркинги пред магазините свалят катализатори посред бял ден :wink: Да внимават с по високи дизелови коли mhihi

Потребителски аватар
vikc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vikc » Пет 12 авг 2011 13:07

Лошото е, че нямам никакви доказателства... но кой друг би откраднал лайсните на дръжките, които едва ли струват повече от 1 лев.

Потребителски аватар
Танков
Автомобил: Golf MK1
Двигател:

Мнениеот Танков » Пет 12 авг 2011 13:14

vikc написа:Лошото е, че нямам никакви доказателства... но кой друг би откраднал лайсните на дръжките, които едва ли струват повече от 1 лев.

не го чувам за първи път това... явно и нищо не може да се направи... охраните обикновено с мъже в напреднала възраст а от РУП-овете явно са го дали отпускари... единствената надежда е да ги хванеш на място и бой докато и теб не те заболи...

Потребителски аватар
vikc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vikc » Пет 12 авг 2011 13:19

Точно от това ме е страх... може да го оставя на място недай Боже :bishop И после ще го лежа... затова гледам да не налитам на бой а само да ги сплашвам. Дано не се налага да бия някой!

Потребителски аватар
Танков
Автомобил: Golf MK1
Двигател:

Мнениеот Танков » Пет 12 авг 2011 13:39

vikc написа:Точно от това ме е страх... може да го оставя на място недай Боже :bishop И после ще го лежа... затова гледам да не налитам на бой а само да ги сплашвам. Дано не се налага да бия някой!

разбирам страха ти.. а и в нашата мила татковина не можеш да защитаваш личната си собственост... но мисля че един два ритника или шамари няма да се отразят зле на цигането...

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Пет 12 авг 2011 18:06

vikc написа:Лошото е, че нямам никакви доказателства... но кой друг би откраднал лайсните на дръжките, които едва ли струват повече от 1 лев.

Някой сопол, който няма пари за доза, тъпи пишлемета, които се чудят каква магария да направят, някой полуидиот. Крали са ми блендите, 2 счупени мигача, декоративните решетки, които са под блендите на бронята на Г3, тапата на куката за теглене, на задната броня. Пред нас, посред бял ден съвсем нормално дете откъртило емблемата на Мерцедеса на съседката - леля ми го видяла от терасата. С други думи, има прибрани хора, които си "харесват" нещо и си го взимат. Нищо, че струва под левче.

Може някой да е изпуснал емблемата и цигането да я е намерило. И аз съм намирал емблема от ФВ, но не съм крал лайсни.

Разбирам, че ти е криво, но да набиеш хлапе, защото имаш предположение не е редно.
Спирам, че темата ще тръгне в друга посока.

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Пет 12 авг 2011 18:25

@ Rijo , човекът говори за "цигане", не за "хлапе". Готов ли си да се обзаложиш на 2 стотинки че това "цигане" може би не изредените неща, но нищо друго не е щипнало през краткия си живот. Еми тогава се е измъкнало, сега нека го отнесе.... Айде стига вече демокрация и равноправие - едни Юзеирови с рецитал на Вазов на турски и по долни гащи в държавна институция ми стигат за деня.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пет 12 авг 2011 18:30

Tihon написа:@ Rijo , човекът говори за "цигане", не за "хлапе". Готов ли си да се обзаложиш на 2 стотинки че това "цигане" може би не изредените неща, но нищо друго не е щипнало през краткия си живот. Еми тогава се е измъкнало, сега нека го отнесе.... Айде стига вече демокрация и равноправие - едни Юзеирови с рецитал на Вазов на турски и по долни гащи в държавна институция ми стигат за деня.

Колега, и на мен не ми харесват нещата който изброяваш. Но дай да лепнем всички "цигънета" с шамарената фабрика, само щото може някъде някога да са откраднали. На 50% те подкрепям в идеята ти, но другите 50% някакси не може да ги навия.

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Пет 12 авг 2011 18:39

КК, няма проблем. Аз не мога да те убедя, но без да звуча грубо и ако си от софия а имаш добронамереното желание "неволята да те убеди", наеми квартира, от онези евтините квартири, в някои блокове на Красно село, Захарна фабрика и т.н. и се запознай с новите си съседи. Българите имам предвид, поприказвай си, поживей. Ще имаш щастието, че когато си поискаш можеш да напуснеш квартирата и да си се приберем при нормалната битова престъпност в другите квартали.
PS Ако продължаваме така модовете ще заключат темата. :beat_butt2

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пет 12 авг 2011 19:13

Винаги може да се организира една акция "Купувачите" и да поспрат малко :mrgreen: :dummy:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 12 авг 2011 19:52

Rijo написа:
vikc написа:Разбирам, че ти е криво, но да набиеш хлапе, защото имаш предположение не е редно.
Спирам, че темата ще тръгне в друга посока.

Не е така. мангал ли е трябва як бой за профилактика. Това е гнусно мръсно долно племе. Това не са хора. В кръвта им е набито да крадат . Никога , ама никога на мангал пари или да му се дава работа.
Парил съм се -ти му даваш работа какво да прави - а той вече е огледал какво има за крадене.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”