Засега съм се ориентирал към откриване на аптека. Ако някой има опит специално с тва или знае какво е необходимо...
Други идеи, насоки са също добре дошли

Смятам да се отдам изцяло на бизнеса т.е. без излишни служители.Засега съм се ориентирал към откриване на аптека
xploda написа:...но такъв с възможно най-малък риск т.е. вариант примерно с борсови игри е абсурден. Трябва ми нещо с постоянно въртене на парите - примерно днес прибирам оборот, утре зареждам т.е. да знам, че ако закъсам до няколко дена ще имам някакви пари. Вариант за бизнес от сорта на ден година храни не ме устройва. Партньорство, сътрудничесто и т.н. също. Смятам да се отдам изцяло на бизнеса т.е. без излишни служители. Счетоводител и такива по-специфични са изключение разбира се.
Засега съм се ориентирал към откриване на аптека. Ако някой има опит специално с тва или знае какво е необходимо...
Други идеи, насоки са също добре дошли
group® написа:Добре, наистина се чудя дали се бъзикаш или сериозно питаш?!
group® написа:- имаш 50 бона. ОК, ама хвалиш ли се, имаш ли ги, на заем ли са ... ?! Ще попиташ какво значение има?! Еми ако се хвалиш - заключвам темата, ако ги имаш е едно, ако са заем - друго, съвсем друго!!!!
group® написа:- най-малък риск?!?!? WTF?!?!? Приятел, какво е риск? Имаш ли идея? А знаеш ли риска, колко се променя, ако в предишната точка си избрал - заем?
group® написа:- 'днес прибираш, утре зареждаш' - ти сериозно ли? И, ако ти 'дотрябва/закъсаш' да си вземеш - и пак - 'Ти сериозно ли?'
group® написа:- питаш във форум за автомобили за идея, а не искаш служител/и и сам да си въртиш всичко - WTF. Аз ако ти кажа да пастираш коли - ти ще започнеш ли? А както ти казват - дамско бельо и козметика ...?!?!
group® написа:- аптека - не те познавам и не знам, с какво се занимаваш, но си нямаш на идея що за бизнес е това. Аптека с 50к ... сори. Аптека без да си фармацефт ти или твой роднина, готов да помогне - сори. Аптека без някоя и друга сериозна връзчица - сори. Само ще те питам - знаеш ли колко време се разработва такъв обект, камо ли аптека?
- имаш два града в профила си и ние трябва да хвърляме бобец, за да разберем къде аджеба си се насочил. Разликата м/у София и Шумен за 'бизнес с 50к' е доста, доста, достаааа голяма!!!
group® написа:И сега сериозно - ако са твои париците ги вложи в едно хубаво (средна хубост ще е, но става) образование с доста допълнителни курсове и проекти! Поне ще разбереш, какво да правиш
group® написа:Внимавай - въпреки тона си, съм добронамерен![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта