Здравейте , колеги , реших да споделя с вас днес какво ме сполетя

... от 2 години съм с книжка и за този малък период от време съм се сблъскал с какви ли не "типове" , но днес просто беше върха на сладоледа :
Прибирайки се от Слънчев бряг след работа с кординати : с.Каблешково ( мястото на случилото се ) минавам през селото и карам с около 40/50 ... зад мен наврян в бронята ми - VW Touran със
сливенска регистрация ... викам си - нека бърза и да заминава ... пътя свободен и ме изпревари ... ОК ... излизам от селото и засилвам колата карайки с около 110/120км/ч настигам въпросния Touran и го изпреварвам ( без каквито и да било намеци и провокации от моя страна ) . Обаче какво се случва ... след секунди - бързопрелитащият Touran е отново зад мен на 1 педя разстояние и ми присвятка

. Чудя се какво става , а той настоятелно ми свети ... пускам му аварийните да заминава и намалям ... изпреварва ме спира пред мен и вратите се отварят

, аз заобикалям изчезвайки с всичката възможна нафта

, в Touran имаше мъж , жена , дете на около 5/6 годинки и момче на около 24/25 и ... настъпих си аз голфарата и си викам " този тип явно не е с всичкия си и изчезнах " , но в следващото село отново Tourana зад мен и на легналия полицай спира пред мен и отново вратите се отварят

, отново заобикалям от ляво и на следващия легнал полицай вратите се отварят в движение и с/у мен тръгват двамата сладури

( надали искаха да ме черпят с бонбони ) незнам как се сдържах да не направя някоя глупост , просто обърнах върнах се в началото на селото и минах по другия път ...

Незнам каква беше тази наглост,безочие,безобразие и незнам още с какви думи да го нарека

. Съжалявам единствено че не му записах номера , на този щурец ... че колеги пазете се дори и да не сте виновни в очите на родните мутрагени

винаги ще сме им трън в очите