Тръгнах от Русе по план в точното време няколко часа преди да се стъмни , за да мога да пристигна навреме , палатка да разпъна и т.н. За нещастие след Търново 4-5 коли пред нас стана тежка катастрофа. Беше ужасно. За първи път бях свидетел на такава катастрофа. Челно 2 коли и 3-та след това ги блъска. Най - тъжното от цялата картинка беше , че имаше "хора" , които просто подминаха катастрофата без да спрат и помогнат. От общо 10-15 коли само 2 имаха аптечки. И днес като се прибрах разбрах че 2 дечица същата тази вечер са останали сирачета

Продължихме по пътя всичко пак си тръгна по план с час закъснение. И ето че пак стана фал. На 10км от Чепеларе колата спря да работи. Помислихме, че е комутатор след това бобина, но уви не беше това. В последствие се оказа, че пластмасовата капачка в/у датчика на Хол се е износила и е протрила кабелите. И от тук нататък разбрах какво истински Българи познавам.

Стефко, евала пак ще ти кажа

Касапин, благодаря и на теб, че отдели време преди да тръгнеш за сватба да смъкнеш делкото.
Състезател накъде без теб, човека свръзка в Пловдив.
Радотом, благодаря и на теб, че отдели половин ден от събора да сглабяте делкото.
Жоро Делчев , Благодаря за зегер клещите. В мен са! Тръгна без да си ги поискаш. Пиши ми на ЛС адрес да ти ги пратя.
Благодаря и на Ели на баща и. Валката цял ден беше на линия по телефона и даваше инструкции как да се сглоби делкото за да може да се центрова колата.
Мирко и на теб ти благодаря, не съм забравил, ти си бил готов да си смъкнеш комутатора и бобината от твоята кола, само и само да мога да се довлека до поляната. Едно голямо благодаря на цялата Чепеларска група за топлото посрещане и гостоприемство.
Ако пропускам някого моля да бъда извинен, не е нарочно. Благодаря на всички, които отделиха почти цял ден от безценното време на най - чакания събор, за да ми помогнат в беда.
В крайна сметка колата успя да запали и се прибрах в Русе безпроблемно.
[size=150]БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!!! ЕВАЛА!!! ПОКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ВВСИЧКИ ВИ

ВИНАГИ СТЕ МИ ДОБРЕ ДОШЛИ В РУСЕ[/size]