Ако няма други магазини ,като твоят ще имаш работа ,но ще ти трябват поне 6 месеца докато хората се научат да идват при теб. Като ЕТ е идеалния вариант ако си сам. Аз бях първо ЕТ ,но после направихме ООД. Като ет си плащаш патента и си ти

Относно лизинга е малко загубена кауза доста хамалагия е и в момента отказват кредити на всичко живо дето мърда. мой съвет е да се насочиш кум втората употреба. Хората в момента нямат много пари и ако имаш възможност да продаваш втора ръка качествени телефони е доста добре. Аз лично давам гаранция и на втората употреба. Вярно една седмица е ,но човек може да пробва телефона да се убеди ,че не е купил боклук с гаранция до вратата. И най-важното за мен е всеки клиент който влезе да остане доволен, дори и на теб да ти се наложи да си на загуба. Това във времето се отплаща. Всеки доволен клиент праща друг клиент и така се завърта цикъла. Ако не можеш да работиш с хора и да решаваш не само твоите ,но и техните проблеми по добре не се захващай има хора ,които ще те изкарат извън равновесие. Ако има нещо друго питай.
Godfadar казвам просто ,че годините ,които минаха едва ли ще се върнат. Не е лоша идеята ,но просто златната ера на продаването на телефони отмина. Не случайно ще почвам друга работа.