Бирата - тема под въпрос

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Бирата - тема под въпрос

Мнениеот parno » Вто 13 сеп 2011 13:33

темата е под въпрос ще оцелее ли няма ли ама да пробвам
за наргилета щом има mhihi

Може би има още колеги от форума които като мен имат няколко основни напитки през деня, аз лично дневно консумирам около 2л вода , 200гр кафе и около 1.5л+ бира
От всичките най-приятно ми е последното и мога да я пия с кеф през деня и вечерта.
Нека всеки сподели каква е най-хубавата бира която е опитвал , каква е марката която си пийва най-често, от коя най-боли глава и така.
Сядайки някъде обикновенно пия шуменско а ако няма - каменица.
При промоция в билла си вземам oEttinger export в кут. за около 60ст/бр и да си призная не ми се струва лоша (пил съм по-отвратителна БГ бира на по-висока цена)
като алк. процент не е слаба но лично смятам че има мек вкус и приятна газировка
като цвят е хубаво златиста със снежно бяла пяна подканваща да направиш няколко гълтока

шуменското е хубаво пиво но ако запазя темпото си на консумация ще ми трябват допълнителни доходи за да утолявам жаждата - от Българските еквивваленти ми е най-приятна за пиене , тъмната бира е с приятен горчив отенък и за зимата с някое дебело мезе е просто приказка

каменицата е следващата по ред която напоследък нещо накиселява - с колегата радованов (пернишки бираджия) солидно употребяваме бирата в ПВЦ шишета
нещо обаче след пиене оставя кисел вкус в устата и с всяка уригня го докарваш на ново , може би преди беше по-добра но напоследък е малко като жълта плюнка особенно след леко разгазиране

загорка - не съм консумирал от доста време но последното ми напиване с нея завърши с драйфня и много болки в главата - може би повечко спирт!

миналата година пих уж истински Heineken и ми се стори много приятна бира
след това опитах купена от нашенски магазин и като че ли ми се стори водниста - знам ли
тъмна бира - много харесвам столично тъмно - или харесвах защото почти не го срещам по магазините и заведенията

от българската бира най-не ме кефи арианата

в хладилника ми има парче салам,яйца,кашкавал и около 20 кут. бира в очакване на гости или да ожаднея повече mhihi
и помнете че пикането не е лоша работа - стискането води до камъни в бъбреците
за това пийте бира и пикайте за здрави бъбреци :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Бирата - тема под въпрос

Мнениеот Бързият » Вто 13 сеп 2011 13:45

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 13 сеп 2011 13:50

Поради гореупоменатата причина и заради стила в който е написана темата ...
:lock:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 13 сеп 2011 23:04

:офф spam Само Пиринско, оле! spam :офф :heavymetal: :guinnes

Върни се в “ОФФ-Топик - други”