за наргилета щом има

Може би има още колеги от форума които като мен имат няколко основни напитки през деня, аз лично дневно консумирам около 2л вода , 200гр кафе и около 1.5л+ бира
От всичките най-приятно ми е последното и мога да я пия с кеф през деня и вечерта.
Нека всеки сподели каква е най-хубавата бира която е опитвал , каква е марката която си пийва най-често, от коя най-боли глава и така.
Сядайки някъде обикновенно пия шуменско а ако няма - каменица.
При промоция в билла си вземам oEttinger export в кут. за около 60ст/бр и да си призная не ми се струва лоша (пил съм по-отвратителна БГ бира на по-висока цена)
като алк. процент не е слаба но лично смятам че има мек вкус и приятна газировка
като цвят е хубаво златиста със снежно бяла пяна подканваща да направиш няколко гълтока
шуменското е хубаво пиво но ако запазя темпото си на консумация ще ми трябват допълнителни доходи за да утолявам жаждата - от Българските еквивваленти ми е най-приятна за пиене , тъмната бира е с приятен горчив отенък и за зимата с някое дебело мезе е просто приказка
каменицата е следващата по ред която напоследък нещо накиселява - с колегата радованов (пернишки бираджия) солидно употребяваме бирата в ПВЦ шишета
нещо обаче след пиене оставя кисел вкус в устата и с всяка уригня го докарваш на ново , може би преди беше по-добра но напоследък е малко като жълта плюнка особенно след леко разгазиране
загорка - не съм консумирал от доста време но последното ми напиване с нея завърши с драйфня и много болки в главата - може би повечко спирт!
миналата година пих уж истински Heineken и ми се стори много приятна бира
след това опитах купена от нашенски магазин и като че ли ми се стори водниста - знам ли
тъмна бира - много харесвам столично тъмно - или харесвах защото почти не го срещам по магазините и заведенията
от българската бира най-не ме кефи арианата
в хладилника ми има парче салам,яйца,кашкавал и около 20 кут. бира в очакване на гости или да ожаднея повече

и помнете че пикането не е лоша работа - стискането води до камъни в бъбреците
за това пийте бира и пикайте за здрави бъбреци