Направо съм разочарован от нашето законодателство за пореден път!Днес 16 октомври ми се случи някой който да говори постоянно за майка ми и сестра ми отвратителни неща и да ме изБУХА 3 ПЪТИ.Това се случи преди 1 час в кварталното заведение.......Бях си седнал и му казах да не говори изобщо за моите роднини.Той ми каза да излезем навън,че да ми е обяснил.Излезнах и го питах "Какво по дяволите искаш ти от мене?"А аз както винаги миролюбив/както на пътя,така и в живота/.Взех,че си отнесох 3 тупаници на които не отвърнах!!!(а можех/МОГА!!!/ само с една 195 см 108 кила бих го размазал!!!!!!)и защо не отвърнах,защото повярвах в закона/веднъж на 1000 пъти,но повярвах/!Излезнах от кръчмето звънах на 166 ........."ще ви свържем с дежурния той ще ви обясни!"Свързаха ме вика"Ш изпратим патрулка най скоро времееееее"
Да обаче видех патрулка след 1 минута и махнах,пичовете спряха веднага на ръчна и направиха обратен завой/немога да си кривя душата/.И ми викат "К'во става бе пич,к'во те притеснява?" аз им викам"Ами един ми посегна без изобщо да съм го предизвикал!"И те ми викат'дай да го видим тоя е са ние ше му е*еме мамата!"..........
Отидохме,изкараха го отвън викат "я дай лична карта бе бомбе!"......Хехехе направо щях да се разрева след проверката се оказа"задържван за наркотици,задържван за кражба,задържван за нарушаване на обществениея ред!!!"(аз само за наркотиците подозирах,а на един наркоман винаги си му личи!!!)
И приятели знаете ли какво стана..........записаха личната му карта и моята и ми казаха ако искам да ида да подам жалба в РПУ-то/на сутринта/ за нанесени вреди(обаче,разбираш ли ако мога да си извадя медицинско само от Пирогов или ВМА)Иначе щели да го задържат за 24 часа/само при жалба с/у него без медицинско / в районното и го пускат на свобода!?!?!?!??!
Е sorry обаче мамка му дееба ужасно много ме нараниха тези ЦИГАНСКИ закони в тази държавица,повтарям 'държавица'!Които според мен никога няма да се променят.И за пореден път ме убеждават да не остана в тази Страна.БЪЛГАРИЯ!!! А аз обичам БЪЛГАРИЯ.....обичам РОДИНАТА!!!Мразя държавата!.....защо ме карат да правя това......ЗАЩО???
p.s. Извини ми се хиляди пъти балъка/все едно неможех да го сплескам от бой!/,но АЗ реших да си потърся правата дадени ми от тази ДЪРЖАВА,но да видим какво ще стане,след 4 часа отивам да подавам жалба.....пфффф дано са останали повече оптимисти като мен,и дано никога да не се разочароват от ДЪРЖАВАТА,макар,че е мялко вероятно.........
Държава???Няма такива глупости!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- stenly_r
- Автомобил: VW 1300
- Двигател: F
- Контакти:
Имах подобен инцидент преди време. Същата ситуация. Обаче отвърнах. Здраво го помлатих. Отведихаха ни с УАЗка в районното. Сега да ти кажа - полицаите веднага разбраха кой прав - кой крив.
Но полицията като институция.... нямаше какво да направи. Него го затвориха в килия, мен ме държаха в коридора. Писах(той не можеше*).
Пуснаха ме, вероятно и него малко по-късно. Консултирах се с адвокат.
Беше лаконичен: Кауза пердута. Иначе казано - нема смисъл. Другия път му смажи физиономията - ще се чувстваш по-добре. И не ми казвайте, че така не бива. И че по този начин ставам като него. Тц... няма да сте прави. ...And justice for all
*Беше неграмотен, не го бях потрошил толкова.
Но полицията като институция.... нямаше какво да направи. Него го затвориха в килия, мен ме държаха в коридора. Писах(той не можеше*).
Пуснаха ме, вероятно и него малко по-късно. Консултирах се с адвокат.
Беше лаконичен: Кауза пердута. Иначе казано - нема смисъл. Другия път му смажи физиономията - ще се чувстваш по-добре. И не ми казвайте, че така не бива. И че по този начин ставам като него. Тц... няма да сте прави. ...And justice for all
*Беше неграмотен, не го бях потрошил толкова.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
много кофти случка, може да се пише много по тоя въпрос, но основното е писмена жалба от теб+медицинско+свидетели...за да започне следствие...иначе полицаите няма как да го задържат за повече от 24 часа/с постановление на прокуратурата-72, но си трябва жалба от теб.
Иначе си постъпил културно и цивилизовано, за което евала, но в тая джунгла е така...
за пореден път ще напиша-има закони, и то читави закони, най-често няма кой да ги прилага като хората, грамотно
Иначе си постъпил културно и цивилизовано, за което евала, но в тая джунгла е така...
за пореден път ще напиша-има закони, и то читави закони, най-често няма кой да ги прилага като хората, грамотно
Върни се в “ОФФ-Топик - други”