Здравейте, интересувам се от цените на земеделската земя по морето в района на Бургас-Поморие.
Едното место е много близо до бившия Винпром-Поморие,
и в близост до пътя Бургас-Поморие, има места и по масивите...
Нямам никаква идея, как вървят цените, и ще съм благодарен някой да ме насочи...
Цени на земята по морето, района на Бургас
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Цени на земята по морето, района на Бургас
Баце много е относително това.
С така дадената информация, могат да ти кажат 6000 марки.
Дай повече информация относто земята
С така дадената информация, могат да ти кажат 6000 марки.
Дай повече информация относто земята
Не знам каква категория е земята...Обработваема е...част от нея е била до скоро в кооперация,
в последствие собствениците около нас излизат от кооперацията, нашата също изпада по късно...
Това знам за сега...
в последствие собствениците около нас излизат от кооперацията, нашата също изпада по късно...
Това знам за сега...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Така няма как да ти се каже даже и приблизителна цена...
Трябва да знаеш поне категория...
Другия вариянт е да звъннеш утре на фондове дето изкупуват земя и да ги питаш колко биха ти дали, след третия разговор ще добиеш реална представа

Трябва да знаеш поне категория...
Другия вариянт е да звъннеш утре на фондове дето изкупуват земя и да ги питаш колко биха ти дали, след третия разговор ще добиеш реална представа

Очаквам още мнения по темата,
бих се свързал и със специалист за консултация,
ако има познат някой,
да се чувства свободен да пусне на лс контакт...
бих се свързал и със специалист за консултация,
ако има познат някой,
да се чувства свободен да пусне на лс контакт...

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Разбери точните местности в които се намират парцелите/нивите. Обикновено ги пише в скиците и носариалните актове. След това отваряш имот.Бг и други и търсиш оферти от същата местност. Гледаш цените и преценяваш дали да продаваш. Сега момента е кофти и цените са долу. Ако не ти е спешно, заБрави я за няколко години.
Отделно за различните местности има различни бъдещи проекти, които не се знае дали ще станат, но ако станат и твоята земя е близо, ще спечелиш много. Пример - голф игрище около каблешково. Тук Във форума едва ли някой може да ти помогне с повече инфо. Не съм сигурен и дали има
Смисъл от специалист (а и какъв ще е той, надявам се под специалист не считаш някой недорасляк от имотна агенция). Най добре е сам за си направиш проучването. Всичко ти казвам от личен опит точно ца този регион. (като нищо може и да сме съседи по някоя нива)
Отделно за различните местности има различни бъдещи проекти, които не се знае дали ще станат, но ако станат и твоята земя е близо, ще спечелиш много. Пример - голф игрище около каблешково. Тук Във форума едва ли някой може да ти помогне с повече инфо. Не съм сигурен и дали има
Смисъл от специалист (а и какъв ще е той, надявам се под специалист не считаш някой недорасляк от имотна агенция). Най добре е сам за си направиш проучването. Всичко ти казвам от личен опит точно ца този регион. (като нищо може и да сме съседи по някоя нива)
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Миналата година се продаваше парцел 6 декара в района на летище Бургас. Цената за м2 беше 71 евро.
Най лесно ще ти е като вземеш един весник АЛО Бургас. Има го и онлайн.
Четеш-сравняваш и ако ти е кеф званиш на някоя фирма за консултация.

Четеш-сравняваш и ако ти е кеф званиш на някоя фирма за консултация.

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.napazar.eu/prodavam-parcel-3-000m2-v-m-lahana-pomorie-do-moreto-27597.html
има и за по 150 евро квадрата до пътя Бургас-Поморие ама зависи от коя страна на пътя
Иначе с търсачката и няколко ключови думи за един час ще добиеш представа кой колко иска за земята ,а дали някой ги дава това е съвсем друг въпрос 
има и за по 150 евро квадрата до пътя Бургас-Поморие ама зависи от коя страна на пътя

Върни се в “ОФФ-Топик - други”