След като ми разбиха колата и откраднаха Блаупункта реших да си взема нещо евтино. Взех си Санг за 135 лева.
Обааче, когато колата е на място си чете дисковете нормално, но в движение срича, прескача дори и по сравнително равен път.
Дали това е повод за рекламация или за тези пари си е нормално?!(Нали имам и радио което има по-добър обхват от Блаупункта, CD, MP3 и USBport за 135 лева.Дисковете са от най-евтините Arita, но за Блаупункта си бяха идеални).
Sang-MP3/USB за кола-нормално ли е прескачането?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Абсолютно не е нормално,аз съм с ДЕУ за 136 лв. вече почти половин година и не съм наблюдавал такива явления
,имам приятел с НЕО при който също всичко е наред.
Предимството на MP3 компресирането пред широко използваното до този момент WМА(обикновенно аудио CD) е малкия размер който позволява буфериране на цялата песен и последващото и възпроизвеждане,затова дори и при най-евтините МП3 плеари вибрациите не оказват влияние...по-лошо възпроизвеждане-да,но не и прескачане.
Така че моя съвет е-бягай за рекламация.

Предимството на MP3 компресирането пред широко използваното до този момент WМА(обикновенно аудио CD) е малкия размер който позволява буфериране на цялата песен и последващото и възпроизвеждане,затова дори и при най-евтините МП3 плеари вибрациите не оказват влияние...по-лошо възпроизвеждане-да,но не и прескачане.
Така че моя съвет е-бягай за рекламация.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FELIPE написа:...Предимството на MP3 компресирането пред широко използваното до този момент WМА(обикновенно аудио CD) ....
Малко бъркаш понятията.
WMA, няма нищо общо с AudioCD. Много повече общо има с MP3, тъй като също е вид компресия за аудио файлове - Windows Media Audio
По въпроса - изобщо не е нормално. Не си си купил CD за да го слушаш на място. Това че изкарват евтини китайски боклуци на пазара си е проблем на търговците. Ти като клиент не си задължен да знаеш колко "съвършена" е антишоковата му система и колко ефективен е буфера му.
Щом като изглежда като нормално CD, значи трябва и да свири като нормално CD - даже и по закон е така. В противен случай - рекламация.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sunny написа:FELIPE написа:...Предимството на MP3 компресирането пред широко използваното до този момент WМА(обикновенно аудио CD) ....
Малко бъркаш понятията.
WMA, няма нищо общо с AudioCD. Много повече общо има с MP3, тъй като също е вид компресия за аудио файлове - Windows Media Audio
Колегата май е искал да каже WAV.
А и не смяташ ли, че е предимство големината на файла при mp3 в сравнение с обикновено аудио ЦД

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
WAVE (WAV) също не е аудио CD
Никъде не видях да съм писал нещо против MP3 формата - напротив, много си го уважавам. И все пак, предимството в големината на файла е за сметка на качеството - в повечето случаи незабележима разлика, но съществуваща и за някои хора в конкретни ситуации дори съществена
И все пак темата не е за видовете формати, а забележката която направих на колегата, не беше злонамерена

Никъде не видях да съм писал нещо против MP3 формата - напротив, много си го уважавам. И все пак, предимството в големината на файла е за сметка на качеството - в повечето случаи незабележима разлика, но съществуваща и за някои хора в конкретни ситуации дори съществена
И все пак темата не е за видовете формати, а забележката която направих на колегата, не беше злонамерена
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sunny написа:WAVE (WAV) също не е аудио CD![]()

Нямах предвид теб, а колегата, който беше писал за предимства и недостатъци...
Знам и за WAV-а, просто мисля, че колегата е искал това да каже.
Моята забележка също не беше злонамерена

Ае стига за това, че се отклонихме доста от темата

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
По горе колегата FELIPE споменава за ДЕУ ! И аз съм с такова /сегашната му цена е около 145лв/ с USB и SD карта и нямам никакви забележки на ЦД четене/когато изобщо го ползвам/. Истината е че ако някоя фирма се сети да пусне евтин модел само с USB и карта памет ще избие рибата,с 1GB памет докато прослушаш песните по 2 пъти и те вече ще са остарели и за смяна
А за SANG....
,особено пък за аудиотехника.... 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”