Здравейте!
Преди около 3 седмици, може и повече (не помня вече) направих поръчка за доставка на няколко артикула от форумния магазин. До момента ни вопъл ни стон! Нито някой се свърза с мен, да ме уведоми, че поръчката ще бъде усъществена, нито изобщо съм получавал нещо.
Нека някой от вас ако е правил онлайн поръчки от магазина да сподели в какъв срок се изпълняват поръчките и изобщо какъв е шанса те да бъдат изпълнени.
Форумен магазин, поръчки и време за доставка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Форумен магазин, поръчки и време за доставка
От формата за поръчка може ли да ми дадеш данните, които си попълнил?
Може и на ЛС...При поръчка чрез формата изпишете трите си имена, точен адрес за доставка (или до поискване) и телефон за връзка. Доставката се извършва с куриер за Ваша сметка. Моля опишете подробно продуктите, които поръчвате - вид, цвят, размер и т.н. E-mail за контакти: fanshop (at) vwclub.bg
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Форумен магазин, поръчки и време за доставка
А има дадени и два телефона за контакт, освен имейла. Да беше звъннал, щеше да ти се отговори конкретно. Можеш да изпратиш информация за поръчката си на ЛС или на contact (at) vwclub.bg и ще бъде проверено. Всички поръчки, получени от отварянето на магазина до този понеделник, са обработени и изпратени.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”