Хижа, вила или къща под наем за 25-30 човека - предложения ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хижа, вила или къща под наем за 25-30 човека - предложения ?
Колеги, търся някаква хижа, вила или къща под наем за една вечер където да си отпразнувам рождения ден което означава че собствениците ще трябва да са готови за шумно парти. Някой има ли идея къде може да се намери такова място и наема да е около 250-300лв ?
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
"Момина скала" на Витоша, ако те устройва.... за около 30 човека е, има си приличен салон, уредба (трябва ви комп), отпред има опция за скара, но ще трябва да крадете дърва от ресторанта
, стаите са с от 2 до 5 легла и хижаря е млад шемет и няма да има проблеми за шумно парти. 0886305424-Емо
поне това са последните кординати, които имам

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Masserati гледал съм вилата на колегата oSViRePql и е за двойно по-малко хора от колкото съм предвидил, иначе е много хубава за по-малък състав
Marto0 ще звънна да видя, но ми се струва малко далечко и си мисля да не излезне скъпо на гостите ..rainheart мерси! Ще звънна утре да видя за какво иде реч. Аз като бях малък щях да ходя там с една група ама собственика беше една баба дето заповяда в 10 по леглата
Щом сега е нов собственика ще му звънна да видим какво ще предложи ..

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Re: Хижа, вила или къща под наем за 25-30 човека - предложения ?
Колеги, да изтупам темата от прахта - трябва ми къща за гости или хижа с капацитет около 25 човека. Също така да е в радиус до 200 км от София. За 8ми декември става въпрос.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”