Отскоро съм във този форум, макар че от години следя темите тук даже и без да бях регистриран.
Повода да започна тази статия беше една покупка на части втора употреба за пасата ми. На всеки рано или късно му се налага да ползва части втора употреба за колата си. Просто частите са скъпи.
Когато се регистрирах тук във форума си мислех че колегите тук са доста по-честни отколкото разни продавачи във автоморгите. Уви не беше така. За първи път пострадах с един дебитомер преди години, но тогава можех да го преглътна защото все нещо ставаше от него. Сега се случи нещо различно. Нещо за което искам да Ви предупредя за да не пострадате и вие, Надявам се че "божествата"

Имам познат който можеше да ми ги достави веднага, но понеже доста често бях ползвал услугите му реших че е по -добре да ползвам форума за да си набавя нещата. Пробвах с няколко обяви и най-накрая се спрях на една със заглавие " Пасат на части 2,0 115к.с. " Темата вече не съществува просто колегата я е изтрил може би. Спазарихме се за 60лв за всичко: 20 двигател чистачки, 20 уплътнения и 20 панел. До тук всичко бе наред. Стана ясно че панела е без две ушета и цената вече е 50лв. Пристигнаха нещата, но без опция провери. Няма опит с куриери и затова просто ги платих с мисълта че щом колегата е от форума значи е честен. Да ама не. Оказа се че двигателя гори предпазители,нямаше и пръскалката със тръбичката отгоре, уплътненията са протрити и металната им оплетка е скъсана, а панела е счупен на повече от 2 места и всичко вонеше на мухъл и беше в пясък. Реших да му се обадя и да ги върна като все пак запазя панела (щях да се опитам да го изградя със смола). Учудването ми бе огромно,когато въпросния колега каза че можел да си ги вземе обратно но срещу 25 лв и то ако аз си платя транспорта назад. Много мислих каво да правя. Все пак имаше и вариант при който да откаже да си ги вземе нещата обратно и да съм вътре още с един транспорт. Затова реших да жертвам парите, но да Ви предупредя вас колегите ми за този измамник чрез тази тема. Надявам се че модераторите няма да я местят или изтрият ( е поне не веднага) така че всички колеги с пасат да могат да я прочетат. Колегата продаваше пасат 2Е и пасат KR двигател.
Шмекера за който става въпрос и който според мен опетни форума със измамата си се подвизава тук като
Jaro89. Казва се Иво Добрев и е от Варна. Телефона му за контакт е 0877 67 37 08.
Не купувайте от него колата му е била зле поддържана и частите от нея са боклук.
Чукнете в Google на "Пасат на части 2,0 115к.с." и ще видите кешираната версия на обявата.
Успех колеги. Пазарувайте, но внимавайте. Измамници има даже и нашия форум.