passat B3 измамниk, втора употреба части Jaro89.- Иво Добрев

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
peter70
Автомобил:
Двигател:

passat B3 измамниk, втора употреба части Jaro89.- Иво Добрев

Мнениеот peter70 » Чет 20 окт 2011 22:24

Здравейте колеги,
Отскоро съм във този форум, макар че от години следя темите тук даже и без да бях регистриран.
Повода да започна тази статия беше една покупка на части втора употреба за пасата ми. На всеки рано или късно му се налага да ползва части втора употреба за колата си. Просто частите са скъпи.
Когато се регистрирах тук във форума си мислех че колегите тук са доста по-честни отколкото разни продавачи във автоморгите. Уви не беше така. За първи път пострадах с един дебитомер преди години, но тогава можех да го преглътна защото все нещо ставаше от него. Сега се случи нещо различно. Нещо за което искам да Ви предупредя за да не пострадате и вие, Надявам се че "божествата" :) създали този форум ще обърнат внимание на моята тема и ще направят всичко което е по силите им човека измамил ме със частите втора употреба да не може да направи същото и с други. За какво става въпрос: трябваха ми следните неща - задна чистачка за комби комплект, уплътнения за десни врати и панел врътки на парното.
Имам познат който можеше да ми ги достави веднага, но понеже доста често бях ползвал услугите му реших че е по -добре да ползвам форума за да си набавя нещата. Пробвах с няколко обяви и най-накрая се спрях на една със заглавие " Пасат на части 2,0 115к.с. " Темата вече не съществува просто колегата я е изтрил може би. Спазарихме се за 60лв за всичко: 20 двигател чистачки, 20 уплътнения и 20 панел. До тук всичко бе наред. Стана ясно че панела е без две ушета и цената вече е 50лв. Пристигнаха нещата, но без опция провери. Няма опит с куриери и затова просто ги платих с мисълта че щом колегата е от форума значи е честен. Да ама не. Оказа се че двигателя гори предпазители,нямаше и пръскалката със тръбичката отгоре, уплътненията са протрити и металната им оплетка е скъсана, а панела е счупен на повече от 2 места и всичко вонеше на мухъл и беше в пясък. Реших да му се обадя и да ги върна като все пак запазя панела (щях да се опитам да го изградя със смола). Учудването ми бе огромно,когато въпросния колега каза че можел да си ги вземе обратно но срещу 25 лв и то ако аз си платя транспорта назад. Много мислих каво да правя. Все пак имаше и вариант при който да откаже да си ги вземе нещата обратно и да съм вътре още с един транспорт. Затова реших да жертвам парите, но да Ви предупредя вас колегите ми за този измамник чрез тази тема. Надявам се че модераторите няма да я местят или изтрият ( е поне не веднага) така че всички колеги с пасат да могат да я прочетат. Колегата продаваше пасат 2Е и пасат KR двигател.
Шмекера за който става въпрос и който според мен опетни форума със измамата си се подвизава тук като
Jaro89. Казва се Иво Добрев и е от Варна. Телефона му за контакт е 0877 67 37 08.
Не купувайте от него колата му е била зле поддържана и частите от нея са боклук.
Чукнете в Google на "Пасат на части 2,0 115к.с." и ще видите кешираната версия на обявата.
Успех колеги. Пазарувайте, но внимавайте. Измамници има даже и нашия форум.

Последна промяна от peter70 на Пет 21 окт 2011 20:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Re: passat B3 измамници при втора употреба части

Мнениеот kristianatanasov » Чет 20 окт 2011 22:34

Колега трябвало е да провериш частите при доставката!!!Така при една покупка колегата беше забравил да каже на куриерите че искам да проверя доставката и те му се обадиха-той потвърди че може да отворя пакета и аз го отворих!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 21 окт 2011 7:30

Петьо, темата не е техническа, така, че не й е тук мястото. Без значени, конкретно в случая, де, защото въпросния измекяр Иво Добрев, с тел 0877 67 37 08 и 0896 67 37 08 (пиша го, за да се индексира като некоректен в търсачките!) е моргаджия.
И бъди сигурен - некоректен е не само към теб, явно такъв си е по принцип!
Вече е в Нерегламентирани търговци, там са му и темите, за това не ги виждаш.

А да си сереш на името за 25лв.... :No

0877673708 и 0896673708

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 21 окт 2011 8:19

Jaro89 има срок до края на деня да даде някакъв смислен отговор, в противен случай става част от група Измамници.
Относно автора на темата и всички, които пазаруват във форума - viewtopic.php?f=3&t=288&p=2387321#p2387321!!!

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 21 окт 2011 8:32

към автора: колега, добави името на измамника в заглавието на темата! За да може да се индексира от търсачката!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”